Σχετικά με το Medical.gr

Εξειδίκευση & Ποιότητα από το 1996!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Medical.gr υλοποιήθηκε με στόχο να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επαγγελματιών της ιατρικής πράξης στην ανεύρεση και προμήθεια σύγχρονου και ποιοτικού Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού. Επιδίωξή μας είναι η απλοποίηση της διαδικασίας ενημέρωσης, επιλογής και προμήθειας του Ιατρικού Εξοπλισμού μέσα από ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον.

Η ιστοσελίδα αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sigma Medical, εταιρείας με έδρα στα Σπάτα και έκθεσης Ιατροτεχνολογικών Μηχανημάτων στην Αθήνα, με πολύχρονη εμπειρία στη διανομή, εγκατάσταση και συντήρηση Ιατρικών Μηχανημάτων, Νοσοκομειακού Εξοπλισμού, Διαγνωστικών & Χειρουργικών Οργάνων. Ιατροτεχνολογικές συσκευές της εταιρείας μας λειτουργούν και υποστηρίζονται σε όλα τα Δημόσια & Ιδιωτικά Νοσοκομεία της Ελλάδας.

Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε μέσα από συντονισμένη και αποτελεσματική λειτουργία, τη δημιουργία μιας άριστης εμπορικής σχέσης, τόσο με τους προμηθευτές μας όσο και με την πελατειακή μας βάση. Εμπορική σχέση που στηρίζεται στη γνώση & εξειδίκευση, που πάντα αναζητούσε ο κλάδος και καθημερινά ενσαρκώνεται στην πολιτική ποιότητας της εταιρείας, μέσα από τις επιλογές της σε προϊόντα και μηχανήματα υψηλού σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

Ποιοτική Διασφάλιση

Το σύνολο των διαδικασιών μας (Εμπορία, Διακίνηση & Τεχνική Υποστήριξη) έχουν πιστοποιηθεί με διεθνή Certificates, βεβαιώσεις που αποτελούν ποιοτική υπογραφή των υπηρεσιών μας, απόλυτα εναρμονισμένων με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2015 και EN IS0 13485:2012.

Μηχανήματα Υψηλού Σχεδιασμού & Λειτουργικότητας

H Sigma Medical αντιπροσωπεύει τους ηγέτες των κατασκευαστών στην Ιατρική Τεχνολογία:


Περισσότερα