Ασφάλεια Συναλλαγών

Στο Medical.gr η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι ζήτημα πρωταρχικής σημασίας. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία μας έχει αναπτύξει όλες τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας ώστε οποιαδήποτε πληροφορία/συναλλαγή, δίνεται/γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας να εξασφαλίζει την σιγουριά και την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια οι πελάτες μας δείχνουν στην εταιρεία μας.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι οι εξής:

  1. Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται στο site της Eurobank. Κατα την διαδικασία του checkout εαν έχετε επιλέξει Πληρωμή μέσω Πιστωτικής κάρτας, ανακατευθύνεστε στο site της Eurobank όπου χρησιμοποιείται το πρωτόκολο ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) με κωδικοποίηση 128-bit (την ισχυρότερη μέχρι σήμερα). Με αυτόν τον τρόπο κάθε στοιχείο που εισάγετε κρυπτογραφείται και μεταφέρεται με κωδικοποίση στην αντίστοιχη φόρμα ώστε διασφαλιστεί η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
  2. Τα προσωπικά στοιχεία που εισάγετε στο Medical.gr και χρησιμοποιούνται για την δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας, είναι απολύτως ασφαλή και η εταιρεία μας δεσμεύται πως αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την διεκπαιρέωση των παραγγελιών σας και την απο κοινού συμφωνημένη επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνική ή ηλεκτρονική).
  3. Δεσμευόμαστε επίσης πως κανείς άλλος δεν θα έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία, πλην του αρμόδιου τμήματος της εταιρείας μας που είναι υπεύθυνο για τις διεκπεραιώσεις των παραγγελιών σας.

Το Medical.gr σας συμβουλεύει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την δημιουργία και αποθήκευση των προσωπικών σας κωδικών (passwords) και να χρησιμοποιείτε αλφαριθμητικούς χαρακτήρες για την δημιουργία αυτών.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Medical.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μη κάτοχο, εφόσον, δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του Πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας.