Ασφάλεια Συναλλαγών

Στο Medical.gr η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι ζήτημα πρωταρχικής σημασίας. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία μας έχει αναπτύξει όλες τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας ώστε οποιαδήποτε πληροφορία/συναλλαγή, δίνεται/γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας να εξασφαλίζει την σιγουριά και την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια οι πελάτες μας δείχνουν στην εταιρεία μας.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι οι εξής:

  1. Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται στο site της Eurobank. Κατα την διαδικασία του checkout εαν έχετε επιλέξει Πληρωμή μέσω Πιστωτικής κάρτας, ανακατευθύνεστε στο site της Eurobank όπου χρησιμοποιείται το πρωτόκολο ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) με κωδικοποίηση 128-bit (την ισχυρότερη μέχρι σήμερα). Με αυτόν τον τρόπο κάθε στοιχείο που εισάγετε κρυπτογραφείται και μεταφέρεται με κωδικοποίση στην αντίστοιχη φόρμα ώστε διασφαλιστεί η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
  2. Τα προσωπικά στοιχεία που εισάγετε στο Medical.gr και χρησιμοποιούνται για την δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας, είναι απολύτως ασφαλή και η εταιρεία μας δεσμεύται πως αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την διεκπαιρέωση των παραγγελιών σας και την απο κοινού συμφωνημένη επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνική ή ηλεκτρονική).
  3. Δεσμευόμαστε επίσης πως κανείς άλλος δεν θα έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία, πλην του αρμόδιου τμήματος της εταιρείας μας που είναι υπεύθυνο για τις διεκπεραιώσεις των παραγγελιών σας.

Το Medical.gr σας συμβουλεύει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την δημιουργία και αποθήκευση των προσωπικών σας κωδικών (passwords) και να χρησιμοποιείτε αλφαριθμητικούς χαρακτήρες για την δημιουργία αυτών.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Medical.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μη κάτοχο, εφόσον, δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του Πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο εφ’ όσον μας αποστείλετε e-mail μέχρι το τέλος της ημέρας της παραγγελίας, με τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της.
Επιστροφές προϊόντων
Επιστροφή του πωληθέντος είδους μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:
α) κατόπιν, λανθασμένης εκ μέρους μας, παραλαβής διαφορετικού κωδικού προϊόντος από αυτόν της υποβληθείσης παραγγελίας
β) κατόπιν παραλαβής ελαττωματικού ή κακέκτυπου προϊόντος
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, εφόσον επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος, αυτή απαιτείται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 15 ημερών από την παραλαβή της, κατόπιν ηλεκτρονικής ενημέρωσης μας με σχετικό e-mail. Η παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους θα γίνει δεκτή από την εταιρεία μας, όταν πλέον των ανωτέρω, συντρέχουν και οι παρακάτω όροι: το προϊόν επιστρέφεται είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή είτε με courier, σε ασφαλή συσκευασία συνοδευόμενο από αντίγραφο του παραστατικού αγοράς και πληρωμής και βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Στην περίπτωση ανοιγμένης συσκευασίας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προϊόντων. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η χρέωση των εξόδων αποστολής επιβαρύνει τον αποστολέα.
Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106630520 ή στο info@medical.gr Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Ιπποκράτους 142, 19004 Σπάτα Αττικής.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΒΛΑΒΗΣ ‘Η ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Το βάρος του κινδύνου αναφορικά με τη μεταφορά των προϊόντων που αγοράζονται από την παρούσα ιστοσελίδα κατανέμεται σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη σύμβαση μεταφοράς. Κατά την παράδοση του προϊόντος στον μεταφορέα, τον σχετικό κίνδυνο απώλειας ή βλάβης τον φέρετε πλέον εσείς.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά, η τιμή καταλόγου που εμφανίζεται για τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας αντιστοιχεί στην τιμή λιανικής πώλησης του προϊόντος, και είτε προτείνεται από τον κατασκευαστή ή προμηθευτή, ή υπολογίζεται κατ' εκτίμηση σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική του κλάδου. Ο τιμοκατάλογος αποτελεί μια συγκριτική εκτίμηση για την σχετική τιμή και δύναται, όχι όμως υποχρεωτικά να αντιστοιχεί στην τιμή που επικρατεί σε κάθε περιοχή κατά τον ίδιο χρόνο. Ο τιμοκατάλογος των προσφερόμενων προς πώληση ειδών, μπορεί να παρέχεται από τον έμπορο- προμηθευτή.
Αναφορικά με τα είδη που πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, δεν είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την τιμή ενός αγαθού μέχρι την αποστολή της παραγγελία σας. Ωστόσο, δεσμευόμαστε να προβαίνουμε σε χρέωση της πιστωτική σας κάρτας μόνο αφότου η παραγγελία σας έχει εισέλθει στη διαδικασία αποστολής. Η εν λόγω πολιτική εφαρμόζεται μόνο στα προϊόντα που πωλούνται και αποστέλλονται από την ιστοσελίδα μας.