Κατηγορίες
Πεδίο Εφαρμογής
Εταιρείες
Μεγέθη

Ηλεκτρόδια Φυσικοθεραπείας - Απινιδωτών - Καρδιολογίας

Τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια με τζελ χρησιμοποιούνται συνήθως στη φυσιοθεραπεία για συσκευές TENS αλλά και στην ιατρική για την λήψη του ηλεκτροκαρδιογραφήματος. Αυτά τα ηλεκτρόδια είναι αυτοκόλλητα και έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται στην επιφάνεια του δέρματος. Αποτελούνται από ένα αγώγιμο τζελ που βοηθά στη μετάδοση των ηλεκτρικών παλμών από τη συσκευή TENS στο δέρμα. Το τζελ στα ηλεκτρόδια βοηθά στη μείωση του κινδύνου ερεθισμού του δέρματος και αλλεργικών αντιδράσεων.
Τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν σε διαφορετικές περιοχές του σώματος και τύπους θεραπείας.
Υψηλής ποιότητας ηλεκτρόδια (pads) απινιδωτή για αποτελεσματική απινίδωση, κατάλληλα για ενήλικες, παιδιά ή νεογνά.
Τα αυτοκόλλητα ιατρικά ηλεκτρόδια χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση και την καταγραφή της ηλεκτρικής δραστηριότητας στο σώμα. Αποτελούνται από μέταλλο, μόλυβδο και μια γέλη (τζελ) αγωγιμότητας των ηλεκτρόδιων. Τα ηλεκτρόδια υγρής γέλης με αισθητήρες αργύρου/χλωριούχου αργύρου (Ag/AgCl) χρησιμοποιούνται συνήθως στα ηλεκτροκαρδιογραφήματα (ΗΚΓ) για τη λήψη βιοηλεκτρικών σημάτων και την καταγραφή τους.