Μάσκα Νανοϊνών (Nanofiber) RespiRaptor FFP2 Respilon


RSL-RR-L/M00-001
2,50
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Μη Διαθέσιμο

Μάσκα Νανοϊνών (Nanofiber) RespiRaptor FFP2 Respilon

Μάσκα προσώπου Νανοϊνών (Nanofibers) RespiRaptor του οίκου Respilon, πιστοποιημένη κατά EN 149:2001 +A1: 2009 ως FFP2 NR.

Η μεμβράνη των νανοϊνών RESPILON® της μάσκας RespiRaptor συλλαμβάνει το 99,7–99,9 % των ιών και των αιωρούμενων σωματιδίων. Συλλαμβάνει επίσης βακτήρια, αιθαλομίχλη, σκόνη, γύρη & τα αλλεργιογόνα.

Χάρη στο μικρό της βάρος 4,4gr και το ιδιαίτερο σχήμα της, η μάσκα RespiRaptor είναι ιδιαίτερα άνετη για καθημερινή χρήση εξασφαλίζοντας εύκολη αναπνοή και ομιλία.
Οι ποιοτικές νανοΐνες εξασφαλίζουν συνεχή προστασία.

Το "Fish Type" σχήμα της ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. Είναι ιδανικό για άτομα με γένια ή με γυαλιά. Το κλιπ της μύτης εξασφαλίζει ότι δεν θα εισρεύσει αέρας γύρω από τη μάσκα.
Διαθέτει άνετα λαστιχάκια για την στερέωσή της στο πρόσωπο. Κάθε συσκευασία συνοδεύεται από πλαστική πόρπη για να συνδέσετε τια λαστιχάκια μεταξύ τους στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.
Ελαφρύτερη από μια κόλα χαρτί μεγέθους Α4.

Η μάσκα RespiRaptor περιέχει μεμβράνη Respilon®  η οποία αποτελείται από ένα εξαιρετικά πυκνό δίκτυο νανοϊνών. Αυτές οι ίνες αποκλείουν ακόμη και τα μικρότερα στερεά και υγρά σωματίδια. Λειτουργικά τόσο στην εισπνοή όσο και στην εκπνοή, προστατεύοντας όχι μόνο εσάς, αλλά ταυτόχρονα και τους γύρω ανθρώπους.

Η μάσκα RespiRaptor σας προστατεύει από:
Ιούς, βακτήρια, σκόνη, , γύρη, αλλεργιογόνα, νέφος, καυσαέρια, ακάρεα.

Για πόσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιήσω μια μάσκα RespiRaptor;
Οι μάσκες με τεχνολογία νανοϊνών Respilon λειτουργούν με μηχανική αρχή. * (Δείτε τα έντυπα με τα Δεδομένα Ασφαλείας καθώς και τα Τεχνικά Δεδομένα των Νανοϊνών στην καρτέλα/tab εντύπων)
Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες μάσκες, το επίπεδο απόδοσης φιλτραρίσματος παραμένει στο ίδιο επίπεδο, ανεξάρτητα από την υγρασία του αέρα (και από την υγρή ανθρώπινη αναπνοή). Χάρη στο ειδικό υλικό νανοϊνών προστατεύει πλήρως όσο χρησιμοποιείται.

Οι μάσκες μιας χρήσης φέρουν την ένδειξη FFP2 NR και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για όλη την ημέρα. Εάν χρησιμοποιήσετε ξανά την μάσκα μιας χρήσης, είναι απαραίτητο να την απολυμάνετε σωστά όπως συνιστάται.

* Η κύρια διαφορά μεταξύ των νανοϊνών και των συνηθισμένων μασκών στηρίζεται στην αρχή σύλληψης των σωματιδίων.
Ενώ οι μάσκες νανοϊνών λειτουργούν με μηχανική αρχή, οι συνηθισμένες μάσκες με υλικό non woven, λειτουργούν με ηλεκτροστατική αρχή.
Tο ηλεκτροστατικό φορτίο εκφορτίζεται λόγω υγρασίας με αντίστοιχη μείωση της αποτελεσματικότητάς της.

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
RESPILON
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Χρώμα:
Λευκό

Τεχνικά Δεδομένα (Τεχνικά_Δεδομένα_RespiRaptor.pdf, 1,335 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Είδους (Respilon_Product_Presentation.pdf, 5,472 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεδομένα Ασφαλείας (Δεδομένα_Ασφαλείας_RespiRaptor.pdf, 251 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

EC Certificate (EC-declaration-of-conformity-RespiRaptor.pdf, 450 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν