Απολυμαντικό Επιφανειών 5L Συμπυκνωμένο

PKM-170314
(49,19 + ΦΠΑ)
55,58 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

Απολυμαντικό Επιφανειών Συμπυκνωμένο

Biguacid S 5L - Υγρό απολυμαντικό και καθαριστικό επιφανειών χωρίς αλδεΰδες

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαρισμός και απολύμανση επιφανειών σε κρίσιμους νοσοκομειακούς χώρους (Χειρουργεία - ΜΕΘ), σε κοινούς χώρους (Θάλαμοι - Χώροι Υποδοχής - Λουτρά - Διάδρομοι - Γραφεία), σε χώρους που αντενδείκνυται η χρήση αλδεϋδών (π.χ. μονάδες νεογνών, παιδιατρικές κλινικές), σε κουζίνες, χώρους εστίασης και παρασκευής τροφίμων. Επίσης κατάλληλο για την απολύμανση και καθαρισμό ιατρονοσηλευτικού εξοπλισμού όπως monitors, θερμοκοιτίδες, κεφαλές υπερήχων κλπ.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

To Biguacid S είναι ένα ισχυρό καθαριστικό και απολυμαντικό υγρό επιφανειών χωρίς αλδεΰδες εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. Έχει ως δραστικά απολυμαντικά συστατικά την διγουανίδη (πολυεξανίδιο) και ένα τεταρτοταγές άλας αμμωνίου. Ως βασικά συστατικά καθαρισμού έχει μη-ιονικά τασιενεργά και το τεταρτοταγές άλας αμμωνίου. Τέλος, η ύπαρξη αλκοόλης εγγυάται τη σταθερότητα του διαλύματος. Το προϊόν είναι πολύ αποτελεσματικό σε πολύ μικρές δοσολογίες και σε πολύ σύντομο χρόνο από 5 λεπτά. Στα 100 γραμ. προϊόντος Biguacid S, τα ενεργά συστατικά είναι: 17,5 γραμ. τεταρτοταγές άλας αμμωνίου 4 γραμ. πολυεξανίδιο.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το neοdisher Septo DN είναι ένα απολυμαντικό ενδοσκοπίων για αυτόματα πλυντήρια ενδοσκοπίων που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το καθαριστικό neodisher MediClean forte και προσφέρει εξαιρετική απολύμανση. Τα 100 g του προϊόντος περιέχουν 6,0 g γλυοξάλη και 3,5 g γλουταραλδεϋδη ως απολυμαντικό παράγοντα. Δεν περιέχει φορμαλδεϋδη, ούτε φωσφορικά άλατα. Είναι άοσμο, έχει ουδέτερο pΗ και είναι ιδανικό ακόμη και για πολύ ευαίσθητα εργαλεία, αναισθησιολογικά υλικά, εύκαμπτα ενδοσκόπια, κλπ. Περιλαμβάνεται ως απολυμαντικό στη λίστα DGHM του Γερμανικού Οργανισμού Υγιεινής.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Πλήρες απολυμαντικό φάσμα σε καθαρές και σε ρυπαρές συνθήκες. Το φάσμα δράσης του Biguacid S καλύπτει βακτηρίδια Gram+, Gram-, μύκητες, ιούς (HIV, HBV, HCV, Rota, Vaccinia, FCV) και μυκοβακτηρίδια παρουσία οργανικού φορτίου (dirty conditions). Το Biguacid S περιλαμβάνεται στη λίστα των εγκεκριμένων απολυμαντικών του Γερμανικού Οργανισμού Υγιεινής και Μικροβιολογίας (DGHM) και της Ένωσης για την Εφαρμοσμένη Υγιεινή (VAH).

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση.
Οι εγκεκριμένες από τον Γερμανικό Οργανισμό Υγιεινής δοσολογίες για απολύμανση και καθαρισμό Νοσοκομειακών χώρων είναι 0,25% σε 1 ώρα, 0,5% σε 30 λεπτά, 1% σε 15 λεπτά, 2% σε 5 λεπτά.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE.
Εγκεκριμένο από Ε.Ο.Φ. και Γ.Χ.Κ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δοχείο 5 λίτρων.

Κατηγορία Εφαρμογής:
Απολύμανση επιφανειών

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Antiseptica
Εγγύηση:
1 Έτος
Όγκος (L):
5L

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν