Σχετικά με το Medical.gr

20 Χρόνια Εμπειρίας - Η ποιότητα είναι το μόνο μας προϊόν!

Tο Medical.gr δημιουργήθηκε με στόχο να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις των επαγγελματιών της ιατρικής πράξης. Στόχος της ηλεκτρονικής μας εφαρμογής είναι η απλοποίηση της διαδικασίας προμήθειας του ιατρικού εξοπλισμού μέσα από ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζεται από την Sigma Medical, εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην διανομή, εγκατάσταση και συντήρηση Ιατρικών Μηχανημάτων, Νοσοκομειακού Εξοπλισμού, Διαγνωστικών & Χειρουργικών Οργάνων.

Σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε μέσα από συντονισμένη και αποτελεσματική λειτουργία , τη δημιουργία μιας άριστης εμπορικής σχέσης, τόσο με τους προμηθευτές μας όσο και με την πελατειακή μας βάση. Εμπορική σχέση που στηρίζεται στην εξειδίκευση, που πάντα αναζητούσε ο κλάδος και καθημερινά ενσαρκώνεται στην πολιτική ποιότητας της εταιρείας, μέσα από τις επιλογές της σε προϊόντα και μηχανήματα υψηλού σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

Ποιοτική Διασφάλιση

Kαταφέραμε οι υπηρεσίες μας να πιστοποιηθούν με διεθνή Certificates, βεβαιώσεις που αποτελούν ποιοτική πιστοποίηση των υπηρεσιών, απόλυτα εναρμονισμένες με τις προδιαγραφές της σειράς ISO 9001 και της ευρωπαϊκής οδηγίας για τα ιατρικά μηχανήματα IS0 13485.

Μηχανήματα Υψηλού Σχεδιασμού & Λειτουργικότητας

H Sigma Medical αντιπροσωπεύει τους ηγέτες των κατασκευαστών στην Ιατρική Τεχνολογία:


Περισσότερα