Καθαριστικό & Απολυμαντικό Εργαλείων 5L

PKM-101007
91,00
(με ΦΠΑ)
Παράδοση σε 1-3 Ημέρες
+

Καθαριστικό & Απολυμαντικό Εργαλείων

Neodisher Septo PreClean 5L - Υγρό καθαριστικό και απολυμαντικό εργαλείων για πολύωρη εμβάπτιση

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαρισμός και απολύμανση χειρουργικών εργαλείων, εύκαμπτων και άκαμπτων ενδοσκοπίων, οδοντιατρικών εργαλείων και αναισθησιολογικών υλικών με βυθισμό ή σε πλυντήρια υπερήχων.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το neοdisher Septo PreClean δεν περιέχει αλδεΰδες. Το προϊόν συνδυάζει σίγουρη απολύμανση, άριστο καθαριστικό αποτέλεσμα χωρίς πήξιμο των πρωτεϊνών και συμβατότητα με όλα τα υλικά των υλικών κατασκευής ακόμα και των πλέον ευαίσθητων ιατροτεχνολογικών προϊόντων όπως τα εύκαμπτα ενδοσκόπια και ο αναισθησιολογικός εξοπλισμός. Το προϊόν είναι ελεγμένο και κατάλληλο για πολύωρη εμβάπτιση χειρουργικών εργαλείων έως 72 ώρες π.χ. καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας ή κατά το Σαββατοκύριακο, χωρίς να φθείρει τα αντικείμενα ενώ τα προστατεύει από την πιθανή διαβρωτική δράση του νερού.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το απολυμαντικό φάσμα δράσης του προϊόντος περιλαμβάνει βακτηρίδια, μύκητες, μυκοβακτηρίδιο φυματίωσης (ΤΒ) και ιούς (HIV, HBV, HCV, Vaccinia). Όλες οι μελέτες του neοdisher Septo PreClean έγιναν σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές νόρμες για τα απολυμαντικά χειρουργικών εργαλείων κάτω από ρυπαρές συνθήκες (dirty conditions). Περιλαμβάνεται στις λίστες εγκεκριμένων απολυμαντικών VAH και IHO.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία από 0,5% - 1,5% (5-15 ml/lt) σε χρόνους εμβάπτισης από 5 έως 15 λεπτά ανάλογα με το μικροβιακό φορτίο. Το έτοιμο διάλυμα με neοdisher Septo PreClean διατηρεί την απολυμαντική του ικανότητα για 7 ημέρες από την ημερομηνία παρασκευής ακόμα και με παρουσία υψηλού οργανικού φορτίου.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Εγκεκριμένο από Γ.Χ.Κ.
Φέρει τη σήμανση CE.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δοχείο των 5 λίτρων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάλογα με την επιθυμητή εφαρμογή, προετοιμάστε διάλυμα με νερό και βυθίστε πλήρως τα εργαλεία για τον ενδεδειγμένο χρόνο δράσης. Δοσολογία από 0,5% - 1,5% (5-15 ml/lt) σε χρόνους εμβάπτισης από 5 έως 15 λεπτά ανάλογα με το μικροβιακό φορτίο.

Κατηγορία Εφαρμογής:
Απολύμανση Επιφανειών

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Dr. Weigert
Εγγύηση:
1 Έτος
Όγκος (L):
5L

Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Οδηγίες Χρήσης (NEODISHER-SEPTO-PRECLEAN.pdf, 747 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν