Τεστ Αντιγόνων SARS-CoV-2 COVID-19 Ag GenBody

GNB-COVAG025


398,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Τεστ Αντιγόνων SARS-CoV-2 COVID-19 Ag GenBody

Γρήγορο διαγνωστικό τεστ, για την άμεση ανίχνευση αντιγόνων του κορωνοϊού SARS-CoV-2, σε ρινοφαρυγγικό ή στοματοφαρυγγικό επίχρισμα από άνθρωπο.

GenBody COVID-19 Ag.

Προϊόν του οίκου GenBody Inc

Το γρήγορο διαγνωστικό τεστ GenBody Influenza / COVID-19 Ag Multi είναι ένα κιτ ανοσοχρωματογραφικής ανάλυσης (immunochromatographic assay) για την ποιοτική ανίχνευση (qualitative detection) αντιγόνων του κορωνοϊού SARS-CoV-2, σε ρινοφαρυγγικό ή στοματοφαρυγγικό επίχρισμα από ανθρώπινο δείγμα. Πέραν του ποιοτικού αποτελέσματος (θετικό / αρνητικό), ο κλινικός έχει δυνατότητα να λάβει και ποσοτικό αποτέλεσμα (τίτλο) την ώρα της εξέτασης, εφόσον διαθέτει τη συσκευή (Reader) GenBody Confiscope G20. Η αγορά της συσκευής ανάγνωσης των διαγνωστικών τεστ GenBody (Confiscope G20) δεν είναι υποχρεωτική, στην περίπτωση που ο χρήστης του τεστ ενδιαφέρεται μόνον για το ποιοτικό αποτέλεσμα (θετικό / αρνητικό).

Αναφορικά με την ανίχνευση αντιγόνων του ιού SARS-CoV-2: το τεστ ανιχνεύει (σε δείγμα ρινοφαρυγγικού ή στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος) την κυριότερη δομική και λειτουργική πρωτεΐνη του ιού SARS-CoV-2, τη νουκλεοπρωτεΐνη (NP), γνωστή και ως γλυκοπρωτεΐνη Ν (Nucleocapsid = νουκλεοκαψίδιο). Μονοκλωνικά αντισώματα (mAb), ειδικά (specific) για τη γλυκοπρωτεΐνη Ν του ιού SARS-CoV-2, βρίσκονται τοποθετημένα στην περιοχή της γραμμής δοκιμής. Άλλα μονοκλωνικά αντισώματα, συζευγμένα με νανοσωματίδια χρυσού, έχουν τοποθετηθεί στη μήτρα της συσκευής του τεστ.

Τα τεστ αντιγόνων της GenBody δεν παρουσίασαν διασταυρούμενες αντιδράσεις με τους παρακάτω ιούς: Κορωνοϊός M.E.R.S., Ανθρώπινοι κορωνοϊοί NL63, 229E και OC43, Ανθρώπινοι αδενοϊοί τύπου-1, τύπου-3, τύπου-5, τύπου-7, τύπου-8, τύπου-11, τύπου-18 και τύπου-23, Ιοί της ανθρώπινης παραϊνφλουένζας τύπου-1, τύπου-2, τύπου-3 και τύπου-4, Ανθρώπινοι ρινοϊοί τύπου-1, τύπου-14 και τύπου-42, ανθρώπινος μεταπνευμονοϊός και αναπνευστικοί συγκυτιακοί ιοί Α και Β.
Δεν υπήρξαν παρεμβολές από ολικό αίμα, στοματικό διάλυμα, φαινυλεφρίνη, ακετυλοσαλικυλικό οξύ, μπεκλομεθαζόνη, βενζοκαΐνη, φλουνιζολίδη, γουαϊκόλη γλυκερυλαιθέρας, μενθόλη, οξυμετα-ζολίνη, τομπραμυκίνη, ζαναμιβίρη, φωσφορική οσελταμιβίρη, βλεννώδεις εκκρίσεις (mucous).

◾ Ευαισθησία (Sensitivity) = 90.0% (95% CI = 73.47% to 97.89%)
◾ Ειδικότητα (Specificity) = 98.0% (95% CI = 92.96% to 99.76%)

Υλικά που παρέχονται (περιέχονται στη συσκευασία)
1. Συσκευές πραγματοποίησης του τεστ, ατομικά συσκευασμένες σε φακελάκια από αλουμίνιο.
2. Διάλυμα εξαγωγής (Extraction solution)
3. Φιαλίδιο εξαγωγής (Extraction tube)
4. Πιπέτα (σταγονόμετρο) μίας χρήσης
5. Αποστειρωμένοι στειλεοί (swabs) για λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος για τη συλλογή του δείγματος
6. Οδηγίες χρήσης

Στην καρτέλα "Έντυπα & Οδηγίες" υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα σχετικά έντυπα του προϊόντος (χρήση & πιστοποιητικά καταλληλότητας).

Το προϊόν περιέχει όλα τα απαραίτητα για την άμεση χρήση του με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος (λήψη στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος κατ' επιλογή με επιλέον υλικό).

Αναλυτής GenBody Confiscope G20V

Τα γρήγορα διαγνωστικά τεστ GenBody COVID-19 IgM/IgG, COVID-19 Ag & COVID-19 Ag Multi υπερτερούν σημαντικά έναντι των υπολοίπων γιατί πέραν της κορυφαίας ευαισθησίας / ειδικότητας / αξιοπιστίας τους (sensitivity / specificity / overall accuracy) είναι τα μοναδικά γρήγορα τεστ με το οποία ο χρήστης τους (χάρη στο Reader Confiscope G20 που διαθέτει η GenBody για την ανάγνωση των διαγνωστικών της) μπορεί να λάβει όχι μόνο ποιοτικό αποτέλεσμα (θετικό ή αρνητικό) αλλά και ποσοτικό αποτέλεσμα, δηλαδή τίτλο, μαζί με το σχετικό διάγραμμα που κατηγοριοποιεί το αποτέλεσμα σε [αρνητικό - Negative], [ύποπτο προς επανέλεγχο - Gray Zone], [ασθενώς θετικό - Weak Positive], [μετρίως θετικό - Moderate Positive] και [ισχυρώς θετικό - Strong Positive].

Τεστ Αντιγόνων SARS-CoV-2 COVID-19 Ag GenBody Συσκευασία των 25 Τεστ

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
GenBody
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντων (Τεστ_αντιγόνου_GenBody_COVID-19_Ag.pdf, 379 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγίες Χρήσης (GenBody_Influenza_COVID-19_Ag_Insert.pdf, 287 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Κλινική Αξιολόγηση (Clinical_Evaluation_Report_For_GenBody_Influenza_A___B_Ag_Rapid_Test-KOREA_University_Hospital.pdf, 125 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

1.900,00