Πρόπλασμα Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης CPRLillyPRO

3B-1017773


(2.800,00 + ΦΠΑ)
3.472,00 με ΦΠΑ
Κατόπιν παραγγελίας
+

Πρόπλασμα Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης CPRLillyPRO

Το Πρόπλασμα Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης CPRLillyPRO P71, συμπεριλαμβανομένου του εκπαιδευτικού tablet, είναι η καλύτερη επιλογή για τα επαγγελματικά μαθήματα Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης.

Με την βοήθεια του λογισμικού μπορείτε να καθοδηγήσετε τις ασκήσεις και να ελέγξετε τον προσομοιωτή, δημιουργώντας πολύ ρεαλιστικά σενάρια κατάρτισης. Όλες οι σχετικές παράμετροι μπορούν να παρακολουθούνται άνετα και εύκολα μέσω του παρεχόμενου tablet και να αποθηκεύονται για μεταγενέστερη ανάλυση. Οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι θα επιτύχουν πολύ γρήγορα τον επιλεγμένο στόχο εκπαίδευσης μέσω της δυνατότητας άμεσου Feedback.

Το Πρόπλασμα Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης CPRLillyPRO P71 είναι υγειονομικά ασφαλές και θα λειτουργεί οικονομικά για μεγάλο χρονικό διάστημα χάρη στη χρήση αερόσακων μίας χρήσης και στο ξεχωριστό σύστημα αεροθαλάμου. Οι μάσκες προσώπου μπορούν να αντικατασταθούν και είναι εύκολο να καθαριστούν. Το λογισμικό μπορεί να ελέγξει τον παλμό της καρωτίδας και τις κινήσεις των ματιών.

Όλα τα χρησιμοποιούμενα υλικά συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ανθεκτικότητας. Ο εκπαιδευτής CPRLillyPRO ™ CPR έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί στη Γερμανία και η εκπαίδευση με αυτό το πρόπλασμα είναι σύμφωνη με τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες AHA (American Heart Association) και ERC (European Resuscitation Council).

Εμφανιζόμενοι παράμετροι στο συμπεριλαμβανόμενο tablet εκπαίδευσης:

Βάθος συμπίεσης
Συχνότητα συμπίεσης
Θέση χειρός
Γωνία κεφαλής
Αναπνοή όγκου / ταχύτητας (συνδυασμένη)
Πίεση αναπνοής

Το Πρόπλασμα Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης CPRLillyPRO P71 μπορεί να αντιδράσει ανοίγοντας τα μάτια όταν μιλάει ο εκπαιδευόμενος. Το άνω μέρος του σώματος, ντυμένο με καθημερινά ρούχα με φερμουάρ, δείχνει όλα τα σημαντικά ανατομικά σημεία αναφοράς. Η σωστή κλίση της κεφαλής, ο ατομικός παλμός της καρωτίδας και η κινητή σιαγόνα (demonstration Maneuver Thrust Thrust), παρέχουν ρεαλιστικά σενάρια. Η εκπαίδευση CPR με τη σειρά CPRLillyPRO των ανδρεικέλων CPR συμμορφώνεται με τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές του AHA (American Heart Association) και του ERC (European Resuscitation Council).

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
3B Scientific
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή

Έντυπο Προϊόντος (CPR_Lilly_PRO.pdf, 1,136 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα