Αλκοολόμετρο Draeger 7510

DRG-7510
3.100,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Κατόπιν Παραγγελίας
+

Αλκοολόμετρο Draeger 7510

Αλκοολόμετρο Φορητό Dräger Alcotest® 7510

Η συμπαγής και στιβαρή φορητή συσκευή μέτρησης του οινοπνεύματος στην αναπνοή είναι ειδικά σχεδιασμένη για απαιτητικούς ελέγχους από την αστυνομία, καθώς και στο εμπόριο και τη βιομηχανία.

Εργονομικός σχεδιασμός

Το Dräger Alcotest 7510 είναι ένα συμπαγές και στιβαρό φορητό μέσο το οποίο, χάρη στον ειδικό εργονομικό σχεδιασμό του, είναι κατάλληλο για για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες χρήστες. Ένα αντιολισθητικό περίβλημα από καουτσούκ προσφέρει τη βέλτιστη πρόσφυση.

State-of-the-art τεχνολογία

Το Alcotest 7510 χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας DrägerSensor. Ανάλογα με τη διαμόρφωση η συσκευή μπορεί επίσης να ανιχνεύσει το αλκοόλ και στο στόμα . Ένα ενσωματωμένο θερμαντικό στοιχείο αποτρέπει τη συμπύκνωση και εξασφαλίζει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις ακόμη και σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Η συσκευή δεν είναι ευαίσθητη σε άλλες ουσίες και είναι απαραβίαστη.

Υγιεινό και ασφαλές

Η συσκευή συμμορφώνεται με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής. Το αποστειρωμένο μιας χρήσης επιστόμιο εξασφαλίζει ασφαλή απόσταση μεταξύ του χρήστη και του στόματος του ελεγχομένου. Ένα διαχωριστικό χρησιμοποιείται για να αποφευχθεί η άμεση επαφή των χειλιών με τη συσκευή. Για ακόμα ανώτερη υγιεινή, το Alcotest 7510 έχει έναν ειδικό μηχανισμό εκτίναξης του επιστομίου . Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα εκτίναξης επιτρέπει την ασφαλή και γρήγορη αφαίρεση του επιστομίου.

Υψηλή ευελιξία

Το Dräger Alcotest 7510 μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μπορεί να διεξάγεται σε θερμοκρασίες από -10°C έως +50°C. Η ευέλικτη διαχείριση των δεδομένων, η υψηλή χωρητικότητα της μνήμης, καθώς και η επιλογή της ασύρματης μεταφορά δεδομένων με τον Dräger Mobile Printer ή ένας υπολογιστής επιτρέπουν την εύκολη προσαρμογή στις εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές. Μέσω του αισθητήρα πίεσης περιβάλλοντος, η συσκευή αντισταθμίζει αυτόματα οποιεσδήποτε συνθήκες περιβάλλοντος. Η μονάδα GPS αναγνωρίζει την ακριβή γεωγραφική θέση όπου πραγματοποιείται ένα τεστ αναπνοής.

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Η συσκευή τροφοδοτείται από αλκαλικές ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMH. Προαιρετικά για συχνές μετρήσεις, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μπαταρίες ιόντων-λιθίου.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Drager
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

DRAGER 7510 (alcostest_7510.pdf, 101 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Αλκοόλ & Αλκοολομέτρηση (alkool-alkolometrisi.pdf, 873 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν