Κλίβανος Αποστείρωσης Ατμού Europa Β Evo 16/24Lt.

TCZ-2033S2
(3.387,10 + ΦΠΑ)
4.200,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Κλίβανος Αποστείρωσης Ατμού Europa Β Evo

Ο μοναδικός κλίβανος αποστείρωσης με ενσωματωμένο τεστ βιολογικής διαχείρισης

Οι περιοδικές δοκιμές στην απόδοση των κλιβάνων αποστείρωσης της κατηγορίας Β είναι απαίτηση των νόμων και των ισχυόντων κανονισμών. Οι δοκιμές περιλαμβάνουν μια βιολογική δοκιμασία, η οποία καθορίζει εάν ο κλίβανος μπορεί να εξαλείψει κάθε παθογόνα μορφή. Η Tecno-Gaz δίνει τη δυνατότητα στη σειρά κλιβάνων Europa B Evo να συνδέεται με συσκευές βιολογικής εκκόλαψης και συστήματα διαχείρισης. Το σύστημα αυτό, που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία, επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τον κλίβανο με τη συσκευή B TEST, ανεξάρτητα από τη λειτουργία του. Η συσκευή B TEST συνδέεται στον κλίβανο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση του βιολογικού κύκλου επώασης. Παρόλο που διαχειρίζεται απευθείας από τον κλίβανο, η συσκευή δεν έρχεται σε αντίθεση με τις λειτουργίες του και παραμένει ενεργοποιημένη όταν ο κλίβανος είναι κλειστός, δεδομένου ότι μπορεί να λειτουργήσει τόσο αυτόνομα όσο και μεμονωμένα.

Φορτίο και μέγεθος θαλάμου

Το ωφέλιμο προς αποστείρωση φορτίο μιας συσκευής είναι μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρος στην επιλογή κλιβάνου αποστείρωσης. Το μέγεθος των θαλάμων είναι παρόμοιο, ωστόσο, το φορτίο αποστείρωσης κάθε μοντέλου ποικίλλει σημαντικά. Στην πραγματικότητα, αυτή η παράμετρος εξαρτάται από τις τεχνικές επιλογές, όπως ο τύπος του χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του θαλάμου, το σύστημα θέρμανσης, κλπ. Οι κλίβανοι αποστείρωσης Europa B Evo μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστείρωση σηγκεκριμένων φορτίων:

 • Κλίβανος Αποστείρωσης Europa B Evo, φορτίο με ανώτατο όριο 4 kg, για πορώδη υλικά μέχρι 1,5 kg
 • Κλίβανος Αποστείρωσης Europa B Evo 24, φορτίο με ανώτατο όριο 6 kg, για πορώδη υλικά μέχρι 2 kg

Εσωτερικές δεξαμενές

Όλοι οι κλίβανοι είναι εξοπλισμένοι με εσωτερική δεξαμενή για καθαρό νερό και δεύτερη δεξαμενή για το χρησιμοποιημένο. Κάθε δεξαμενή είναι εφοδιασμένη με ανιχνευτές για τον εντοπισμό των κατώτατων και ανώτατων επιπέδων του νερού. Ο κλίβανος Europa Β Evo & Europa B Evo 24 παρέχεται έτοιμος για:

 • αυτόνομη λειτουργία, με χρήση νερού από τις εσωτερικές δεξαμενές και άδειασμα του χρησιμοποιημένου νερού χειροκίνητα.
 • να συνδεθεί απευθείας με το δίκτυο ύδρευσης με χρήση του Deioniser (μοντέλο Pura), επιτρέποντας έτσι να έχετε αυτόματη τροφοδοσία νερού και εκκένωση, χωρίς να χάνετε χρόνο εκτελώντας εσείς αυτές τις λειτουργίες.

Πλήρως αυτόματοι κύκλοι

Όλοι οι κύκλοι είναι πλήρως αυτόματοι, όλα τα βήματα τα διαχειρίζεται υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας με ισχυρό μικροεπεξεργαστή. Κάθε βήμα (κενό, προθέρμανση, χρόνος έκθεσης, στέγνωμα) πραγματοποιείται αυτόματα και εμφανίζεται στην οθόνη. Δεν χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση στη διαχείριση του κύκλου.

Ευρεία επιλογή κύκλων λειτουργίας

Οι κλίβανοι Europa Β Evo και Europa Β Evo 24 είναι εξοπλισμένοι με:

 • 2 κύκλους αποστείρωσης, θερμοκρασία 134 ° C για συσκευασμένα ή μη υλικά.
 • 2 κύκλους αποστείρωσης, θερμοκρασία 121 ° C για συσκευασμένα ή μη υλικά.
 • 1 "flash" κύκλο για γρήγορη κύκλους αποστείρωσης.
 • 1 "prion" κύκλο ειδικά σχεδιασμένο για τη νόσο Cruetzenfeld & Jacobs.

Όλοι οι κύκλοι εξασφαλίζουν την αποστείρωση των φορτίων τύπου-Β

Όλοι οι κύκλοι αποστείρωσης χρησιμοποιούν την κλασματική μέθοδο κενού, καθώς και τους ελέγχους και τις παραμέτρους που εξασφαλίζουν την αποστείρωση φορτίων τύπου-Β. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν το είδος του κύκλου που επιλεχθεί είναι λάθος, η αποστείρωση που πραγματοποιείται είναι επαρκής.

Αντλία κενού

Τα αυτόκαυστα μοντέλα Europa Β Evo και Europa Β Evo 24 διαθέτουν σύστημα αντλίας κενού. Πριν από την αποστείρωση η αντλία δημιουργεί ισχυρό κενό με σκοπό την αφαίρεση όλων των θυλάκων αέρα που εξακολουθούν να υπάρχουν στο θάλαμο αποστείρωσης , μέσα στα πακέτα υλικών καθώς και στα ίδια τα υλικά. Η αντλία κενού κατασκευάζεται με ειδικές μεμβράνες για την αναρρόφηση του ζεστού αέρα και του ατμού. Το κενό που δημιουργείται εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα του κύκλου αποστείρωσης για όλα τα φορτία. Στο τέλος του κύκλου αποστείρωσης, η αντλία ξεκινά και πάλι προς διευκόλυνση και βελτίωση της φάσης ξήρανσης.

Πλήθος εξαρτημάτων

Κάθε κλίβανος πρέπει να είναι εξοπλισμένος με τα εργαλεία και τα μέσα που χρειάζονται για να φέρουν εις πέρας τις καθημερινές εργασίες, καθώς και τα αξεσουάρ που απαιτούνται για τον έλεγχο και τη διαχείριση του ίδιου του προϊόντος. Αυτός είναι ο λόγος που οι κλίβανοι Tecno-Gaz είναι εξοπλισμένοι με όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ.

 • Ενσωματωμένος εκτυπωτής: ο εκτυπωτής εξασφαλίζει την καταγραφή των δεδομένων του κύκλου αποστείρωσης και την εκτύπωση πιστοποιητικού δοκιμής κενού.
 • Δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ: Ο κλίβανος μπορεί να συνδεθεί με Η/Υ με χρήση ειδικού χρήσιμου λογισμικού (προαιρετικό)
 • Σύνδεση κάρτας μνήμης: η μηχανή μπορεί να συνδεθεί με κάρτα μνήμης Tecno-Gaz (Επιτρέπει την αποθήκευση μέχρι και 90 κύκλων).
 • Σύνδεση με νερό δικτύου: όλοι οι κλίβανοι είναι εξοπλισμένοι για σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης (με τη συσκευή Pura Deioniser).
 • Άλλα εξαρτήματα: 1 κλειστός δίσκος, 4 δίσκοι από αλουμίνιο, 1 κλειδί διπλής λειτουργίας για αφαίρεση δίσκου και ρύθμιση πόρτας, εύκαμπτοι σωλήνες πλήρωσης και εκκένωσης νερού, σφουγγάρι καθαρισμού θαλάμου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Κατηγορία Κλίβανων: Β
 • Εξωτερικές διαστάσεις: Europa Β Evo: 51 x 39 x 59 cm (Π x Υ x Β), Europa Β Evo 24: 51 x 39 x 73 cm (Π x Υ x Β)
 • Διαστάσεις θαλάμου: Europa Β Evo (15lit.): 245 x 320 mm (Ø X H), Europa Β Evo 24 (24lit.): 245 x 500 mm (Ø X H)
 • Βάρος: 50 kg
 • Τάση Λειτουργίας: 110 ή 230 V - 50/60 Hz
Επιλογή Μοντέλου:
Europa B EVO 16Lt.
Κατηγορία Κλιβάνου:
Φορτία Type B (EN13060)
Τύπος Κλιβάνου:
Ατμού

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Tecno-gaz
Εγγύηση:
1 Έτος
Όγκος (L):
24L

Brochure (Europa_B_Evo_GR.pdf, 2,267 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Συγκριτικός Πίνακας (Autoclave_Comparative_Table.pdf, 278 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα