Seca 525, mBCA, Φορητός Λιπομετρητής (Class III)

SEC-5250021009

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να έχετε πλήρη ενημέρωση για το συγκεκριμένο προϊόν και να προγραμματίσετε την επίδειξή του στο χώρο σας.

6.413,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Seca mBCA 525 - Επαναπροσδιορίζοντας τη φορητότητα στη λιπομέτρηση.

Ο σχεδιασμός του αναλυτή σύνθεσης του σώματος seca mBCA 525 είχε ένα στόχο: να κάνει την κινητή μέτρηση της βιοαντίστασης όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη μέσω του χαμηλού βάρους, την ακριβέστερη τεχνολογία μέτρησης και τον εύκολο χειρισμό. Ο seca mBCA 525 είναι αξεπέραστος όσον αφορά τη λειτουργία και την απόδοση.

Η μοναδική επιφάνεια μέτρησης μετρά όλες τις απαιτούμενες παραμέτρους όπως τη μάζα λίπους, τη μυϊκή μάζα και το νερό του σώματος με έναν πλήρως αυτάρκη τρόπο. Τα μικρά καλώδια απλοποιούν την εργασία. Η επιφάνεια συνδέεται αυτόματα με την οθόνη αφής με Wi-Fi, το οποίο μπορεί επίσης να απενεργοποιείται, εάν απαιτείται. Η μεγάλη μνήμη της οθόνης έχει επαρκή χωρητικότητα για περισσότερες από 100.000 μετρήσεις. Αυτό επιτρέπει να τεκμηριώνεται αξιόπιστα για χρόνια ένας μεγάλος αριθμός ασθενών και η εξέλιξη των θεραπειών. Επιπλέον, οι μετρήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται αξιόπιστα, ανεξάρτητα από την τοποθεσία, σε νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία. Το μικρό βάρος του, η πρακτική λαβή και η προαιρετική κινητή βάση με ενσωματωμένη θέση για τα αρχεία του ασθενούς και τα εξαρτήματα, εγγυώνται τη μέγιστη φορητότητα.

Ο seca mBCA 525 παρέχει τις ακόλουθες, περισσότερο σημαντικές παραμέτρους μέτρησης, που θα υποστηρίξουν την προτεινόμενη θεραπεία σας:

Διάγραμμα Σύνθεσης του Σώματος (BCC)

Φαίνεται απλό να γίνει μια πρόχειρη διάκριση μεταξύ υποσιτισμένων ή παχύσαρκων ατόμων. Ωστόσο, ένας εξαιρετικά αδύνατος ασθενής μπορεί να έχει πολύ σωματικό λίπος ενώ ένας φαινομενικά υπέρβαρος ασθενής μπορεί να έχει μια υψηλή ποσότητα μυϊκής μάζας.

Μάζα λίπους / μάζα χωρίς λίπος / σπλαχνικό λίπος

Η μάζα του λίπους και η μάζα χωρίς λίπος μπορούν να καταγράφονται γρήγορα, αξιόπιστα και με ακρίβεια μόνο μέσω μιας μέτρησης BIA. Βοηθά να καθορίζεται και να παρακολουθείται η ορθή διατροφική θεραπεία.

Διανυσματική ανάλυση βιοηλεκτρικής εμπέδησης (BIVA)

BIVA αποτελεί μια σημαντική διαγνωστική βάση για την διατροφική ιατρική. Το σημείο μέτρησης παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση ενυδάτωσης και τη μάζα των κυττάρων του σώματος, που παρέχει μια καλή επισκόπηση της γενικής κατάστασης της υγείας και της διατροφής.

Νερό σώματος

Το συνολικό νερό του σώματος, το ενδοκυτταρικό νερό και το εξωκυττάριο νερό μετρούνται ξεχωριστά. Αυτό υποστηρίζει την ανίχνευση οιδημάτων, την βελτιωμένη αξιολόγηση της αύξησης και της μείωσης του βάρους και την ανίχνευση καταστάσεων αφυδάτωσης.

Σκελετική μυϊκή μάζα

Οι τιμές για τον κορμό και τα άκρα παρέχονται ξεχωριστά και εμφανίζονται σε ένα γραφικό. Η αύξηση και η διατήρηση της μυϊκής μάζας παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στη διατροφική ιατρική γιατί βοηθά στην καύση του λίπους και επηρεάζει θετικά την ενέργεια του σώματος.

Γωνία φάσης

Μελέτες* επιβεβαιώνουν ότι μια υψηλή γωνία φάσης δείχνει μια καλή κατάσταση των κυττάρων και των λειτουργιών τους. Μια πολύ χαμηλή γωνία φάσης μετριέται στην περίπτωσης ασθενών υποσιτισμού και ογκολογίας, για παράδειγμα.

Επιστημονική Εγκυρότητα
Η seca mBCA και το λογισμικό Η/Υ seca analytics mBCA 115 λαμβάνουν υπ’ όψη τις ακόλουθες τιμές αναφοράς για την ανάλυση και την ερμηνεία των μετρήσεων:
- Συνολικό νερό σώματος (TBW): seca 2011
- Εξωκυτταρικό νερό (ECW): seca 2011- Λιπώδης μάζα (FM): Gallagher et al. 2000
- Μη-λιπώδης μάζα (FFM): seca 2011- Δαπάνη ενέργειας κατά την ανάπαυση για ενήλικες: Müller et. al. 2004, Liu et al. 1995, Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO)/WHO/United Nations University (UNU) 2004 et al. 1994 (illustration), seca 2011 (τιμές αναφοράς)
- Δείκτες λιπώδους μάζας (FFMI/FMI): Piccoli et al. 1994 (εικονογραφία), seca 2011 (τιμές αναφοράς)
- Μάζα σκελετικού μυός mass (SMM): Kim et al. 2002
- Βιοηλεκτρική Ανάλυση Αντίστασης Φορέα (BIVA): Piccoli
- Ανταλλαγή ενέργειας/θερμιδικά ισοδύναμα: Wishnofsky 1958
- Μεταβολικό σύνδρομο: International Diabetes Federation (IDF) 2006, National Cholesterol Education Program – Adult Treatment Panel III (NCEP-ATP III) 2001
- Διαγράμματα εκατοστημορίου για παιδιά: Centers for Disease Control and Prevention (CDC) 2000, World Health Organization (WHO) 2007, Kromeyer-Hauschild et al. 2001 Inokuchi et al. 2007
- 10-ετής κίνδυνος στεφανιαίας νόσου: Framingham Score, Wilson et al.1998, Prospective Cardiovascular Münster (PROCAM) Assmann et al. 2002, SCORE Conroy et al. 2003
- Περίμετρος μέσης για παιδιά: Fernandez et al. 2004
- Κατανάλωση ενέργειας κατά την ανάπαυση για παιδιά: Müller et al. 2004

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Βάρος: 3 kg
Κατηγορία ιατρικής συσκευής: IIa
Τύπος ηλεκτροδίου: αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια (ελεύθερα PVC)
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ): 252 x 262 x 230 mm
Μέθοδος μέτρησης: 8-σημείων Ανάλυση Βιοηλεκτρικής Αντίστασης - seca 360° ασύρματη τεχνολογία
Διασυνδέσεις: Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0
Τροφοδοσία: μετασχηματιστής ρεύματος, επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Τύπος οθόνης: 7" οθόνη αφής
Ρεύμα μέτρησης: 100 μA
Συχνότητες: 8
Χρόνος μέτρησης: 30 δευτερόλεπτα
Αποθήκευση μετρούμενων δεδομένων: έως 100.000 μετρήσεις
Προαιρετικά: seca 475 κινητή βάση, seca 432 θήκη μεταφοράς

Κατεβάστε τα έντυπα στο Πεδίο/Καρτέλα (Prospectus - Οδηγίες Χρήσης) για να δείτε πως ο seca mBCA 525 θα συμβάλει στην πράξη, στην διαχείριση του βάρους στο διαιτολογικό σας ιατρείο, στην παρακολούθηση της γενικής υγείας των ασθενών σας, στην αθλητική ιατρική καθώς και στις μονάδες Αιμοκάθαρσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα παρουσίασης του προϊόντος, mBCA.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να έχετε πλήρη ενημέρωση για το συγκεκριμένο προϊόν και να προγραμματίσετε την επίδειξή του στο χώρο σας.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Seca
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προιόντος (mBCA-525s_gr.pdf, 735 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Αξιολόγηση μεθόδου ΒΙΑ (EJCN_BIA_method.pdf, 2,819 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Clinical Nutrition Μελέτη (ESPEN_recommendation_diagnostic_criteria_Malnutrition..pdf, 433 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν