Μετρητής Μονοξειδίου του Άνθρακα piCO Smokerlyzer

BDF-PICOADV
280,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Μετρητής Μονοξειδίου του Άνθρακα piCO Smokerlyzer

Χαμηλού κόστους και με λειτουργία παρακίνησης μέσω φωτεινών ενδείξεων, η συσκευή ελέγχου του μονοξειδίου του άνθρακα στην αναπνοή, piCO Smokerlyzer της Bedfont είναι η βέλτιστη επιλογή. Με μια νέα εύχρηστη λειτουργία και τεχνολογία SteriTouch® το piCO Smokerlyzer είναι ιδανικό για όλα τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος.

O μετρητής piCO Smokerlyzer ανιχνεύει το επίπεδο επιβάρυνσης των πνευμόνων των καπνιστών από το μονοξείδιο του άνθρακα και παράλληλα τους παρακινεί να κόψουν το κάπνισμα. Μέσω της απλουστευμένης διαδικασίας μέτρησης, μέσω φωτεινών ενδείξεων αξιολόγησης της μέτρησης (πράσινο, πορτοκαλί και κόκκινο) ώστε να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο το αποτέλεσμα από τον ασθενή και του χαμηλού κόστους, αποτελεί ιδανική επιλογή για όλα τα κέντρα διακοπής του καπνίσματος.

Χαρακτηριστικά μετρητή piCO Smokerlyzer

  • Τα αποτελέσματα της μέτρησης εμφανίζονται άμεσα και με ακρίβεια στην οθόνη σε PPM (parts-per-million) αλλά και ως ποσοστό %COHb (ποσοστιαία ανθρακυλαιμοσφαιρίνη), γεγονός που καθιστά εύκολη την καταγραφή και την ερμηνεία τους.
  • Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από κατάλληλο αντιμικροβιακό υλικό, τεχνολογίας SteriTouch®.
  • Διαθέτει φωτεινές ενδείξεις αξιολόγησης της μέτρησης (πράσινο, πορτοκαλί και κόκκινο) ώστε να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο το αποτέλεσμα από τον ασθενή, λειτουργώντας παράλληλα ως κίνητρο για να σταματήσει το κάπνισμα.
  • Τα επιστόμια μιας χρήσης SteriBreath χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την συσκευή και φιλτράρουν το 99,9% των βακτηρίων για την αποφυγή μετάδοσης λοιμώξεων.
  • Συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση του κατασκευαστή.
  • Η συσκευή επικοινωνεί με τον υπολογιστη με το λογισμικό COdata + ™. Διατίθεται δωρεάν με το piCO™ Smokerlyzer®.

Η συσκεύη παραδίδεται σε θήκη μεταφοράς συνοδευόμενη από 250 επιστόμια μ.χ Steribreath, 12 adaptors (D-Pieces), 50 μαντηλάκια καθαρισμού, εικονογραφημένο οδηγό & καλώδιο USB.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Bedfont
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Smokerlyzer_piCO.pdf, 1,098 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν