Μετρητής Μονοξειδίου του Άνθρακα iCO Smokerlyzer

BDF-ICO
(108,87 + ΦΠΑ)
135,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Μετρητής Μονοξειδίου του Άνθρακα iCO Smokerlyzer

Συσκευή ελέγχου του CO στην αναπνοή με χρήση Smartphone & Tablet

O μετρητής μονοξειδίου Smokerlyzer iCO είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο που σχεδιάστηκε για σύνδεση σε κινητό τηλέφωνο ή το tablet έτσι ώστε να παρακολουθείται εύκολα το επίπεδο επιβάρυνσης των πνευμόνων από το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) οποιαδήποτε στιγμή.

O μετρητής iCO Smokerlyzer ανιχνεύει το επίπεδο επιβάρυνσης των πνευμόνων του καπνιστή από το μονοξείδιο του άνθρακα και παράλληλα παρακινεί στην προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος. Μέσω της απλουστευμένης διαδικασίας μέτρησης μέσω της δωρεάν εφαρμογής (App) Smokerlyzer ώστε να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο το αποτέλεσμα από τον ασθενή, και του χαμηλού κόστους, αποτελεί ιδανική επιλογή για προσωπική χρήση.

Η συσκευή ελέγχου του μονοξειδίου Smokerlyzer iCO είναι φορητή και συνδέεται απ’ ευθείας στην θύρα των ακουστικών ενός smartphone ή tablet. Λειτουργεί μέσω της εφαρμογής (App) Smokerlyzer.
Οι μετρήσεις αποθηκεύονται στο προσωπικό προφίλ, επιτρέποντας στον χρήστη να παρακολουθεί όσο συχνά επιθυμεί την προόδο του στην προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Bedfont
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Smokerlyzer_iCO.pdf, 713 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

(24,19 + ΦΠΑ) 30,00 με ΦΠΑ

Σχετικά Προϊόντα