Έξυπνη Ζυγαριά Λιπομετρητής iHealth Core HS6

GIM-23508
(90,32 + ΦΠΑ)
112,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Η ελάχιστη Παραγγελία για "Έξυπνη Ζυγαριά Λιπομετρητής iHealth Core HS6" είναι 1τμχ
.

Έξυπνη Ζυγαριά Λιπομετρητής iHealth Core HS6

Η έξυπνη ζυγαριά ανάλυσης σωματικού βάρους iHealth Core μετράει το βάρος και το ΔΜΣ, αλλά επίσης υπολογίζει τους δείκτες σωματικού λίπους, την άπαχη σωματική μάζα, τη μυϊκή μάζα, την οστική μάζα, τη μάζα νερού και τη βαθμολογία σπλαχνικού λίπους.

Η έξυπνη ζυγαριά που σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε!
Εκτός από τις κλασικές μετρήσεις όλων των ζυγών (βάρος και BMI), η έξυπνη ζυγαριά ανάλυσης σωματικού βάρους iHealth Core υπολογίζει 6 διαφορετικές παραμέτρους, χάρη στα τέσσερα ηλεκτρόδια κάτω από τα πόδια σας:

 • Το σωματικό λίπος εκφράζεται ως ποσοστό, υπολογιζόμενο χρησιμοποιώντας την ποσότητα του λίπους σε σχέση με το βάρος του σώματός σας.
 • Την άλιπη σωματική μάζα εκφραζόμενη σε κιλά, υπολογιζόμενη αφαιρώντας την ποσότητα του λίπους από το συνολικό σωματικό βάρος.
 • Τα σωματικά υγρά που εκφράζονται ως ποσοστό της συνολικής σας σωματικής μάζας, υποδεικνύοντας τη συνολική ποσότητα υγρών που υπάρχουν στο σώμα.
 • Την μυϊκή μάζα εκφρασμένη σε κιλά, που δείχνει το βάρος των μυών στο σώμα σας.
 • Την μάζα των οστών εκφρασμένη σε κιλά, δείχνει την ποσότητα των οστών στο σώμα σας.
 • Το σπλαχνικό λίπος που εκφράζεται ως δείκτης: λίπη που βρίσκονται στην κοιλιακή κοιλότητα που περιβάλλει τα ζωτικά σας όργανα.
 • Χρησιμοποιώντας ειδικό αλγόριθμο, η ζυγαριά παρέχει εκτίμηση για τη βέλτιστη ημερήσια πρόσληψη θερμίδων.

Η έξυπνη ζυγαριά ανάλυσης σωματικού βάρους iHealth Core θα γίνει ο καλύτερος φίλος ευημερίας. Απλά τοποθετήστε τα πόδια σας στις κάτω δύο γωνίες: Η κάτω αριστερή γωνία σας δείχνει τη θερμοκρασία του δωματίου: συνιστάται να κρατάτε το περιβάλλον σας στους 21°C για να νιώσετε καλά και να αποφύγετε την υπερβολική υγρασία που μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη μούχλας. Η κάτω δεξιά γωνία δείχνει το επίπεδο υγρασίας του δωματίου: το ιδανικό επίπεδο πρέπει να είναι μεταξύ 40 και 60%.

Η εφαρμογή iHealth MyVitals
Μόλις συνδεθεί η ζυγαριά μέσω wifi στην δωρεάν εφαρμογή MyVitals για το iHealth, μπορείτε να δείτε πώς οι επιλεγμένοι δείκτες έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου με μορφή γραφημάτων. Προβάλετε την ιστορικότητα ανά πάσα στιγμή, ορίστε στον εαυτό σας στόχους, ώστε να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα και να τα μοιραστείτε με ασφάλεια με το γιατρό σας, καθώς και με την οικογένεια και τους φίλους σας.

ΔΩΡΕΑΝ Εφαρμογή iHEALTH MYVITALS APP:

- παρακολουθείτε δεδομένα, γραφήματα και ιστορικό
- εφαρμογή πολλαπλών ασθενών (αυτόματη ταξινόμηση δεδομένων μετρήσεων ανά χρήστη)
- δωρεάν και ασφαλής αποθήκευση δεδομένων
- μοιραστείτε τα αποτελέσματα με τον προπονητή σας, τους φίλους σας ή τον προσωπικό γιατρό σας

Η iHealth σχεδιάζει καινοτόμα, φορητά προϊόντα προσωπικής υγειονομικής περίθαλψης για όλους. Τα ασύρματα προϊόντα iHealth με σύνδεση Bluetooth για iPad, iPhone, iPod και Android, επιτρέπουν την εύκολη μέτρηση και παρακολούθηση προσωπικών δεδομένων υγείας και τον άμεσο διαμοιρασμό τους με την οικογένεια ή τον γιατρό σας.
Η ισχυρή εφαρμογή iHealth MyVitals θα σας επιτρέψει να διαχειρίζεστε όλα τα δεδομένα της υγείας σας με προσαρμοσμένα γραφήματα, στατιστικά στοιχεία & τάσεις.
Αυτή η μοναδική εφαρμογή παρακολουθεί τη σχέση μεταξύ διαφόρων παραμέτρων όπως η πίεση του αίματος, το βάρος, η πρόσληψη θερμίδων και οι δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά

 • Συνδεσιμότητα: WiFi
 • Διαστάσεις: 350mm x 350mm x 28.5mm
 • Βάρος: 2.5Kg
 • Ισχύς: DC5.0V, 140mA
 • Μπαταρίες: 4 AAA 1.5V
 • Εύρος Ζύγισης: 5kg-180kg
 • Ακρίβεια: ±1% (50 kg~180 kg)
 • Συνθήκες Λειτουργίας: Θερμοκρασία: 5°C ~ 40°C, Υγρασία: 20-85%RH

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
iHealth Labs Inc.
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ζυγού

Τύπος Ζυγού:
Ζυγός Λιπομετρητής

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα

(47,58 + ΦΠΑ) 59,00 με ΦΠΑ
(83,87 + ΦΠΑ) 104,00 με ΦΠΑ
(33,06 + ΦΠΑ) 40,99 με ΦΠΑ
(83,87 + ΦΠΑ) 104,00 με ΦΠΑ