Αποστειρωμένη Παιδική Μάσκα Προστασίας Medizer Cats | 50τμχ


PZM-IIR-CHILD-CATS
4,30
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Μη Διαθέσιμο

Αποστειρωμένη Παιδική Μάσκα Προστασίας Medizer

Η Παιδική Μάσκα Προσώπου Medizer με χαρούμενα σχέδια & χρώματα είναι μια εγκεκριμένη μάσκα για προστασία από στερεά και υγρά σωματίδια σύμφωνα με την κατηγορία προστασίας ΕΝ14683:2019+A1:2009 Type IIr, με αποτελεσματικότητα διήθησης σωματίδιων >99%.
Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα μέσα Ατομικής Προστασίας (EU) 2017/745. Η σχετική Δήλωση Συμμόρφωσης (Declaration of Conformity) είναι διαθέσιμη στην καρτέλα "Έντυπα & Οδηγίες".

Οι Παιδικές Μάσκες Προσώπου Medizer παράγονται και συσκευάζονται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη επαφή, αποστειρώνονται δε μεμονωμένα με υπεριώδη ακτινοβολία.

Η μάσκα διαθέτει 3 ξεχωριστά στρώματα (layers) προστασίας.

Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό non-wooven υλικό χωρίς ουσίες latex ή υαλοβάμβακα. Διαθέτουν επάλληλες πτυχώσεις σε όλο το πλάτος τους για καλύτερη εφαρμογή και κάλυψη του προσώπου. Το νήμα αυτιού είναι κατασκευασμένο από ελαστικό νήμα τύπου PP 1/3.
Διαστάσεις παιδικής μάσκας: 14,5 x 8,5 cm.
Η σειρά Παιδικών Μασκών Medizer διαθέτουν έλασμα μύτης για τέλεια πρόσφυση.
Εργαστηριακά δοκιμασμένες και σχεδιασμένες για να φιλτράρουν μικροσκοπικά σωματίδια (ρύπους, σκόνη, αλλεργιογόνα, βακτήρια) και να προστατεύουν το αναπνευστικό σύστημα του χρήστη.
Δεν προκαλούν αλλεργίες και δεν περιέχουν latex.
Δεν απαιτείται η χρήση διπλής μάσκας!
Διαθέσιμες σε ιδιαίτερα χαρούμενα σχέδια για όλες τις παιδικές ηλικίες, αγόρια & κορίτσια!

Πεδία εφαρμογής:
Χάρη στην τεχνολογία και στην ποιότητα κατασκευής της, η Παιδική Μάσκα Προσώπου Medizer μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εφαρμογές ως αποτελεσματική προστασία έναντι όλων των παθογόνων ιών, π.χ, SARS-CoV-2, της γρίπης (Influenza) A/B καθώς και του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV) που είναι ένας εξαιρετικά μεταδοτικός ιός του ανωτέρου αναπνευστικού που μολύνει κυρίως παιδιά!

Συσκευασία: Κουτί 50τμχ συσκευασμένων μασκών

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
QZER - MEDIZER
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Χρώμα:
Cats

Δήλωση Συμμόρφωσης EU (Medizer_IIr_DoC.pdf, 1,418 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν