Ψηφιακό Οφθαλμοσκόπιο Heine iC2

H-C-152.40.303
(2.750,00 + ΦΠΑ)
3.410,00 με ΦΠΑ
Κατόπιν παραγγελίας
+

Ψηφιακό Οφθαλμοσκόπιο Heine iC2

Το Βυθοσκόπιο Heine iC2 αποτελεί τη νέα γενιά ψηφιακών, άμεσων οφθαλμοσκοπίων

Το νέο ψηφιακό οφθαλμοσκόπιο HEINE iC2 Funduscope είναι ένα φορητό όργανο ψηφιακής απεικόνισης του βυθού σε εξαιρετική ποιότητα με οπτικό πεδίο έως 34°.

Ο πρωτοποριακός φωτισμός LED με ποιότητα HEINE HQ επιτρέπει, σε συνεργασία με τα οπτικά στοιχεία ακριβείας, σαφείς και χωρίς σκιάσεις εικόνες χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα κινητά τηλέφωνα Apple® iPhone® της σειράς 5 / 5s / 6 / 6s / SE / 7.
Το νέο ψηφιακό οφθαλμοσκόπιο HEINE iC2 Funduscope διαθέτει οπτικό πεδίο 34° για κόρη οφθαλμού 4 mm. Φορητό και ελαφρύ, το ψηφιακό οφθαλμοσκόπιο HEINE iC2, με χαμηλό βάρος, περίπου 300 g, δεν απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξέταση σε κλινήρεις ασθενείς ή για ασθενείς με αναπηρία.
Άνετη θέση εξέτασης χάρη στη δυνατότητα μεγαλύτερης απόστασης εργασίας.
Το ψηφιακό οφθαλμοσκόπιο HEINE iC2 συλλαμβάνει εικόνες του βυθού υψηλής ποιότητας χάρη στο οπτικό σύστημα φακών ακριβείας 4 ασφαιρικών φακών υψηλής απόδοσης.
Εύκολη τεκμηρίωση των ολοκληρωμένων εξετάσεων και της προόδου της νόσου. Εξαιρετικής ποιότητας αρχεία απεικόνισης έως και 12MP.
Το ψηφιακό οφθαλμοσκόπιο HEINE iC2 διαθέτει αντιστάθμιση της ελαττωματικής όρασης του ασθενούς & σταδιακή χειροκίνητη διορθωτική ρύθμιση +/- 15 dpt. και αυτόματη εστίαση με +/- 3 dpt.

Η εφαρμογή (application) iC2 App ενσωματώνει δυνατότητες λειτουργίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεγέθυνσης (zoom) καθώς και αποθήκευση πρόσθετων δεδομένων των ασθενών. Δωρεάν συνεχείς αναβαθμίσεις μέσω του App Store.


Επιλογή Μοντέλου iPhone:
iC2 Set για iPhone 7

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Heine
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
5 Έτη
Πιστοποίηση CE:
Δήλωση Συμμόρφωσης Κατασκευαστή

Έντυπο Προϊόντος (HEINE_iC2_Funduscope.pdf, 698 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα