Οξύμετρο Nonin Onyx II 9560 Bluetooth

NON-6343-002
545,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Προσωρινά μη Διαθέσιμο
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών Συγκρίνετε

Οξύμετρο Nonin Onyx II 9560 Bluetooth

Το πρώτο παγκοσμίως ασύρματο παλμικό οξύμετρο δακτύλου, Onyx II Model 9560, με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνωσης και των καρδιακών παλμών από απόσταση.

  • Ιδιαίτερα χρήσιμο για ασθενείς με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, Συμφορητική Καρδιακή Ανεπάρκεια ή Άσθμα.
  • Η ασύρματη οξυμετρία παρέχει στον ασθενή ένα καινούργιο επίπεδο ελευθερίας και ελέγχου καθώς συνεχίζει τον καθημερινό τρόπο ζωής του. Είναι σύνηθες το οξύμετρο Nonin Onyx II, να χρησιμοποιείται σε εφαρμογές e-Health παγκοσμίως.
  • Εξαιρετική αντοχή για κατ οίκον φροντίδα

Τεχνολογία Bluetooth 2.0

Κατασκευασμένο με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 2.0 παρέχει ασφαλή ασύρματη σύνδεση για ανταλλαγή ζωτικών πληροφοριών. Εξαιρετικά ευέλικτο, συνδέεται εύκολα με συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, PDAs, Η/Υ κ.α. Το οξύμετρο Onyx II είναι σχεδιασμένο να πληροί τις απαιτήσεις των καινούργιων προτύπων όπως: Προφίλ συσκευών υγείας με Bluetooth (HDP), IEEE11073 & Continua.

Ακρίβεια

Το μοναδικό παλμικό οξύμετρο δακτύλου που παρέχει την ακρίβεια και την αξίωση να παρακολουθεί ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Ενώ αρκετές συσκευές οξυμετρίας ισχυρίζονται ότι έχουν την έγκριση του FDA, λίγες μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι πραγματικά κλινικές συσκευές.

Μνήμη αποθήκευσης και προώθησης

Εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία με το να επιτρέπει στους ασθενείς να πραγματοποιούν μετρήσεις εκτός σπιτιού και να μεταδίδει τα στοιχεία με αποτύπωση χρόνου λήψης μόλις επιστρέψουν. Η μνήμη του Onyx II επιτρέπει ένα minimum 20 μετρήσεων.

Power Saver™

Αντίθετα από τις παραδοσιακές συσκευές Bluetooth, το Onyx II, φέρει ένα νέο χαρακτηριστικό εξοικονόμησης ενέργειας, που ρυθμίζει αυτόματα την εκπεμπόμενη ισχύ, ανάλογα με την απόσταση από την κεντρική μονάδα.

Τεχνολογία Smartpoint™

Η τεχνολογία Smartpoint™ εξαλείφει τις εικασίες ποιες τιμές οξυμετρίας θα χρησιμοποιηθούν για ανάλυση. Ένας εξελιγμένος αλγόριθμος, παρέχει γρήγορα και ακριβή στιγμιότυπα της οξυμετρίας και του παλμού των ασθενούς. Το Onyx II στέλνει τα στοιχεία σε 30 sec από την ενεργοποίηση του.

Πιστοποίηση Continua™ Health Alliance & Microsoft® Health Vault®

Το Onyx II είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Continua Version One και είναι πιστοποιημένη συσκευή για χρήση με την δωρεάν πλατφόρμα Microsoft® Health Vault® για επικοινωνία και λήψη δεδομένων.

Το Onyx II διατίθεται από τη Nonin μόνον για Στρατιωτικές Εφαρμογές. Για χρήση στην καθημερινή ιατρική πράξη παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο Nonin Onyx Vantage

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Nonin
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
CE

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Οξυμέτρου

Εύρος μέτρησης κορεσμού SpO2:
0% to 100%
Εύρος μέτρησης καρδιακών παλμών:
18 to 321 BPM
Ακρίβεια μέτρησης κορεσμού SpO2:
± 2%
Ακρίβεια μέτρησης καρδιακών παλμών::
± 3%
Λειτουργία σε ύψος:
12,192 μέτρα (40,000 πόδια)
Αυτονομία μπαταρίας:
600 στιγμιαίες μετρήσεις
Δυνατότητα σύνδεσης:
Bluetooth
Τροφοδοσία:
2 ΑΑΑ αλκαλικές μπαταρίες

Brochure Nonin 9560 Bluetooth (9560-Brochure.pdf, 1,598 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Fingertip-Family-Brochure (Fingertip_Family_Brochure_Gr.pdf, 771 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν