Διόφθαλμες Λούπες HEINE Οι Διόφθαλμες Λούπες HEINE θέτουν υψηλά στάνταρ με τα προηγμένα οπτικά τους, τα οποία συνδυάζονται με ανώτατης ποιότητας υλικά και διαδικασίες κατασκευής. Μεγάλο εύρος εφαρμογών: Γενική Ιατρική, Δερματολογία, μικρές και μεγάλες Επεμβάσεις, Πλαστική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, ΩΡΛ, Οφθαλμολογία, Κτηνιατρική, Οδοντιατρική κ.α. Η χρήση τους θα μεγενθύνει την οπτική σας ικανότητα και θα μειώσει την καταπόνηση των ματιών σας. Η προσεκτική επιλογή της Απόστασης Εργασίας και η σωστή Γωνία Παρατήρησης θα αποτρέψουν την καταπόνηση του αυχένα, επιτρέποντάς σας τη σωστή και άνετη θέση εργασίας.

3 εύκολα βήματα για να επιλέξετε τις σωστές Διόφθαλμες Λούπες HEINE:

  1. Επιλέξτε τη μικρότερη μεγέθυνση που χρειάζεστε. Μικρότερη μεγέθυνση, μεγαλύτερο Εύρος Πεδίου και ευκολότερη χρήση της Λούπας.
  2. Επιλέξτε την Απόσταση Εργασίας, η οποία καθορίζει επίσης το Εύρος Πεδίου σας. Για να καθορίσετε την επιθυμητή απόσταση εργασίας, καθίστε στη θέση που εργάζεστε και μετρήστε την απόσταση από τα μάτια σας μέχρι το σημείο που εξετάζετε. Χρησιμοποιήστε τον πίνακα παρακάτω για να ταιριάξετε την απόσταση που μετρήσατε με την κοντινότερη που βλέπετε εκεί, δίπλα από τη μεγέθυνση που επιλέξατε. Σημείωση: Όσο πιο κοντά είναι οι Λούπες στα μάτια τόσο μεγαλύτερο το Εύρος Πεδίου.
  3. Τέλος, τρόπο τοποθέτησης, σκελετός γυαλιών ή Κεφαλεπίδεσμος. Όλες οι επιλογές προσφέρουν στον χρήστη άνεση, τέλεια προσαρμογή για ακριβή οπτικά αποτελέσματα.