Η ζήτηση για ιατρικό εξοπλισμό ανάλυσης της σωματικής σύστασης από την αγορά του fitness (health studios, γυναστήρια, sport centers κλπ) αυξήθηκε ραγδαία κατά την περίοδο της πανδημίας!

Το κίνητρο για τον αθλητισμό έχει αλλάξει: Δεν αφορά πλέον μόνο στην αισθητική και στη φυσική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα και κυρίως στην πρόληψη της υγείας.

Η συνεργασία μεταξύ γιατρών και επαγγελματιών της αθλητικής επιστήμης με επίκεντρο την υγεία και θέμα «άθληση με ιατρική συνταγή» θα αυξηθεί ραγδαία, και μαζί με αυτό και το ερώτημα του πώς μπορούν να "τιμολογηθούν" οι υπηρεσίες γυμναστικής.
Θα είναι ζωτικής σημασίας για τους παρόχους υγείας και τα στούντιο γυμναστικής να είναι σε θέση να παρουσιάσουν επιτυχίες βάσει ιατρικά επικυρωμένων αποτελεσμάτων μέτρησης.

Τα εργαλεία ιατρικής ανάλυσης, όπως ο #secambca, προσφέρουν τη βέλτιστη βάση για τον σχεδιασμό ιδεών συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, διατροφής ή φυσιοθεραπείας. Αυτές οι έννοιες αυξάνουν το κίνητρο, την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών. Και αυτά είναι θέματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη διατήρηση και την απόκτηση πελατών μετά την πανδημία.

Αυτό που γνωρίζαμε εδώ και χρόνια μπαίνει επιτέλους στο επίκεντρο της δημόσιας πολιτικής και της πολιτικής για την υγεία.
Το #Medicalfitness είναι πιο σημαντικό από ποτέ και ελπίζουμε τώρα να λαμβάνει την προσοχή που του αξίζει!