seca: Ηγέτης στην ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της ιατρικής μέτρησης, με εγγυημένη ποιότητα και ασφάλεια & Πιστοποίηση MDR 

Η εταιρεία μας, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της seca στην Ελλάδα, είναι υπερήφανη που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ιατρικής μέτρησης που ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη ποιότητα, την πρωτοποριακή τεχνολογία, την ακρίβεια και την πιστοποιημένη ασφάλεια.

seca: Πρωτοπόρος στην πιστοποίηση MDR

Η seca αποτελεί την πρώτη εταιρεία στον τομέα της ιατρικής ζύγισης και μέτρησης που έλαβε την πιστοποίηση MDR από την άνοιξη του 2020. Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των διαδικασιών παραγωγής και διαχείρισης ποιότητας της εταιρείας, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της πληρούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Τι σημαίνει η πιστοποίηση MDR για εσάς

Η πιστοποίηση MDR αποτελεί εγγύηση ότι με τη seca είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της seca με απόλυτη εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Επιπλέον, η seca εξασφαλίζει την αδιάλειπτη παροχή των λύσεων μέτρησης και ζύγισης, καθώς και της ιατρικής ανάλυσης σύστασης σώματος, χάρη στην έγκαιρη προσαρμογή της στον νέο κανονισμό.

Αξιόπιστος εφοδιασμός με λύσεις μέτρησης και ζύγισης seca

Η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδιώκει να αυξήσει την ασφάλεια των ασθενών με τον Κανονισμό για τα Ιατρικά Προϊόντα (MDR). Για τη seca, αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες, το υλικό και το λογισμικό, καθώς και οι υπηρεσίες της, πρέπει να πληρούν τις πρόσθετες απαιτήσεις του MDR. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα που θα θέσετε σε λειτουργία για πρώτη φορά μετά το τέλος της μεταβατικής περιόδου στις 31 Δεκεμβρίου 2028, πρέπει να είναι σύμφωνα με τον MDR.

Βρείτε τα πιστοποιητικά MDR της seca εδώ.

Για κάθε προϊόν seca εκδίδεται μια Δήλωση Συμμόρφωσης (DoC) σύμφωνα με τον MDR. Στη seca, αυτά είναι διαθέσιμα στη σελίδα του αντίστοιχου προϊόντος στην ενότητα "Λήψεις". Καθώς βρισκόμαστε στη μεταβατική περίοδο του MDR, τα πιστοποιητικά MDR θα προστίθενται σταδιακά μέχρι να είναι όλα διαθέσιμα online.

Εμπιστευτείτε την seca για την υγεία σας

Η seca δεν είναι απλώς μια εταιρεία ιατρικής μέτρησης. Είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς, που εγγυάται την ακρίβεια, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των δεδομένων σας, βοηθώντας σας να παρακολουθείτε την υγεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Ανακαλύψτε τη διαφορά seca και δείτε πώς τα πιστοποιημένα προϊόντα μας μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της φροντίδας που παρέχετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τη γκάμα των προϊόντων μας και να βρείτε το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας. Δείτε όλα τα πιστοποιημένα προϊόντα με βαθμονόμηση Κατηγορίας III (Medical Devices) εδώ.

Συνήθεις Ερωτήσεις για το MDR

Σίγουρα σας έχουν γεννηθεί πολλές ερωτήσεις σχετικά με τι ακριβώς είναι το MDR, τι αλλάζει για τους χρήστες των ιατροτεχνολογικών συσκευών, από πότε ισχύει και πολλά ακόμα. Συγκεντρώσαμε τις περισσότερες ερωτήσεις & απάντήσεις σε ένα έγγραφο, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από εδώ.