Bionix ShotBlocker

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από αγάπη, ασφάλεια και προστασία.
Αναμφισβήτητα οι εμβολιασμοί προσφέρουν τεράστια οφέλη στην υγεία και το μέλλον τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων.
Ένα, ενίοτε ίσως δυσάρεστο τσιμπηματάκι, είναι αρκετό στο να θωρακίσει τη ζωή του ανθρώπου.

Τα περισσότερα παιδιά, αλλά και αρκετοί ενήλικες, δυσανασχετούν στην διαδικασία της ενέσιμης χορήγησης, καθώς ο ουδός του πόνου είναι ένα υποκειμενικό αίσθημα και δεν εξαρτάται πάντοτε από την ένταση του ερεθίσματος.

Το Βοήθημα Ανώδυνου Εμβολιασμού Bionix ShotBlocker® έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό ιδιαίτερα στον εμβολιασμό των παιδιών.

Η Θεωρία της Πύλης του Πόνου (Gate Theory) αποτελεί μια σημαντική έρευνα του 20ου αιώνα στη νευροφυσιολογία του πόνου. Σε µια προσπάθεια να ερμηνεύσουν τους ενδογενείς µηχανισμούς ελέγχου του πόνου, οι Meltzack και Wall το 1965 πρότειναν των παραπάνω θεωρία, η οποία σχετίζεται µε τον τρόπο µε τον οποίο ένα ερέθισμα µπορεί να διαφοροποιηθεί στο επίπεδο του νωτιαίου µυελού.

Τα σήματα πόνου μεταφέρονται μέσω μικρών νευρικών ινών στον εγκέφαλο και έτσι παρατηρείται η αίσθηση του πόνου. Διάφοροι παράγοντες «Ανοίγουν την Πύλη», όπως οι συναισθηματικοί (άγχος, ανησυχία, κατάθλιψη), οι γνωστικοί & συμπεριφορικοί (συγκέντρωση στο πόνο) καθώς και οι σωματικοί.
Αντίστοιχοι παράγοντες βοηθούν στο να «Κλείνουν την Πύλη», όπως η χαλάρωση, η απόσπαση της προσοχής η φαρμακευτική ή και η εναλλακτική παρέμβαση.
Έχει αποδειχτεί ότι η ταυτόχρονη διέγερση πολλών νευρικών ινών μεγάλης διαμέτρου συμβάλει στο «κλείσιμο της πύλης» και την μείωση της αίσθησης του πόνου.

Το ShotBlocker® επιτυγχάνει ακριβώς αυτό. Χάρη στο σχεδιασμό του διεγείρει ταυτόχρονα ένα ικανό αριθμό νευρικών ινών στο σημείο του εμβολιασμού με αποτέλεσμα την δραστική μείωση του πόνου από την βελόνα.

Έχει άμεση επίδραση, είναι εύκολο στη χρήση, είναι ευέλικτο (χρησιμοποιήστε το για ενέσεις στο σπίτι ή πάρτε το μαζί σας στον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας) & οικονομικό.

θα το βρείτε εδώ: https://medical.gr/s/nkeoy