Η επιδείνωση των αναπνευστικών μυών, αποτέλεσμα της πνευμονοπάθειας ή οι νευρομυϊκών παθήσεων (όπως η ασθένεια των κινητικών νευρώνων, σκλήρυνση κατά πλάκας, χειρουργικό τραύμα και τετραπληγία) οδηγεί σε αύξηση των επιπέδων της δύσπνοιας, της αναπηρίας και της ενδεχόμενης εξάρτησης από μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Η ανίχνευση της αδυναμίας των αναπνευστικών μυών, δεν είναι πάντοτε δυνατή μέσω της παρακολούθησης του όγκου του πνεύμονα και μόνο.

Η συσκευή μέτρησης αναπνευστικών μυών MicroRPM είναι μια απλή στη χρήση συσκευή η οποία εμφανίζει γρήγορα και με ακρίβεια τη δύναμη αυτής της ζωτικής ομάδας μυών, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση της αναπνευστικής κατάστασης. Ακόμα επιτρέπει την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της όποιας θεραπείας (π.χ. φαρμακευτική αγωγή, ειδική διατροφή) και αποκατάστασης (π.χ. άσκηση, εξάσκηση αναπνευστικών μυών).

Με την συσκευή μέτρησης αναπνευστικών μυών MicroRPM μπορείτε να παρακολουθήσετε την μέγιστη εισπνευστική ή την μέγιστη εκπνευστική πίεση από το στόμα, καθώς επίσης την μέγιστη εισπνευστική πίεση ρινικά σε πραγματικό χρόνο (real time).

Τα αποτελέσματα συγκρίνονται με προβλεπόμενες τιμές έγκυρων μελετών και αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας μέσω του λογισμικού Puma PC Software και μπορούν να εκτυπωθούν οι καμπύλες πίεσης.

Στο Medical.gr είμαστε παθιασμένοι με την Ιατρική Τεχνολογία. Γνωρίζουμε σε βάθος όλα τα χαρακτηριστικά των ιατροτεχνολογικών συσκευών και είμαστε δίπλα στον επαγγελματία υγείας με κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ