Συσκευές Ηλεκτροθεραπείας για Μυϊκή Ενδυνάμωση & Αντιμετώπιση του Πόνου

‘Ένας τραυματισμός, μια πάθηση ή και μια επέμβαση, πολύ συχνά ακολουθείται από πόνο ο οποίος συνήθως επηρεάζει την λειτουργικότητα του ατόμου τόσο σε προσωπικό, ψυχολογικό όσο και σε κοινωνικό & επαγγελματικό επίπεδο. Η προσέγγιση λοιπόν της διαχείρισης του πόνου είναι πολύπλευρη και πρέπει να εστιάζει στην λειτουργική ικανότητα του ατόμου που έχει μειωθεί λόγω αυτού.

Η πρόοδος της νευροφυσιολογίας στην αντίληψη και τη διαχείριση του πόνου παρέχει έγκυρες πληροφορίες για την εφαρμογή θεραπευτικής ηλεκτροθεραπείας μέσω του διαδερμικού ηλεκτρικού νευρικού ερεθισμού (TENS). Χαμηλής έντασης ρεύμα εφαρμόζεται στην περιοχή εντοπισμού του πόνου μέσω ηλεκτροδίων. Στη διέγερση των νευρικών απολήξεων ο οργανισμός απαντάει με έκλυση ενδορφινών επιτυγχάνοντας ανακούφιση από τον πόνο.


H θεραπεία με TENS δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και αν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή.


H συσκευή ηλεκτροθεραπείας i-Tech “Smart Tens” είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν κατάλληλο για ενήλικες και ειδικά σχεδιασμένο για οικιακή χρήση.

Είναι το μόνο προϊόν στην κατηγορία του, ικανό να προσαρμόζει μία θεραπεία TENS και μία θεραπεία EMS (μυϊκή ενδυνάμωση & τόνωση) ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη ή του θεραπευτή.

Η συσκευή ηλεκτροθεραπείας i-Tech “Smart Tens” είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου αλλά και πολύτιμη για μυϊκή χαλάρωση μετά από άσκηση, για μυϊκή ενδυνάμωση ή και για ισοτονική άσκηση στη θεραπεία αιματωμάτων.


Διαθέτει:

  • 6 αποθηκευμένα προγράμματα TENS
  • 1 πρόγραμμα TENS προγραμματιζόμενο από τον χρήστη
  • 5 αποθηκευμένα προγράμματα EMS
  • 1 πρόγραμμα EMS προγραμματιζόμενο από τον χρήστη

Η επιλογή τόσο μια εγκεκριμένης συσκευής, όσο και ενός αξιόπιστου καταστήματος που θα σας παρέχει από σωστές οδηγίες μέχρι πλήρη υποστήριξη μετά την αγορά είναι σημαντική.

Στο Medical.gr είμαστε παθιασμένοι με την Ιατρική Τεχνολογία. Γνωρίζουμε σε βάθος όλα τα χαρακτηριστικά των ιατροτεχνολογικών συσκευών και είμαστε δίπλα σε επαγγελματίες και οικιακούς καταναλωτές με κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης.

ΤΟ ΘΕΛΩ