Εταιρείες (1)
Κατηγορίες

Κατηγορίες Κατηγορίες

Δερματοσκόπια Heine

Δερματοσκόπια Heine

Δερματοσκόπια Heine

Δερματοσκόπιο είναι το διαγνωστικό εργαλείο με το οποίo επιτυγχάνεται η διάγνωση του μελανώματος αλλά και άλλων παθήσεων του δέρματος.

Ενώ τα περιστατικά κακοήθους μελανώματος αυξάνονται παγκοσμίως οι δείκτες θνησιμότητας παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Αυτό οφείλεται κυρίως στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Με τη διάγνωση και τη θεραπεία στα πρώιμα στάδια οι δείκτες επιβίωσης σε βάθος χρόνου είναι εξαιρετικοί.

Το Δερματοσκόπιο απαρτίζεται από 2 μέρη:

  • Τη λαβή
  • Την κεφαλή δερματοσκόπησης.

Οι λαβές αποτελούν την πηγή ενέργειας (τροφοδοσίας) των δερματοσκοπίων, είτε μέσω απλών αλκαλικών μπαταριών, είτε μέσω επαναφορτιζόμενων στοιχείων. Ορισμένες λαβές προσφέρουν ρύθμιση της φωτεινότητας μέσω ρεοστάτη. Οι κεφαλές περιλαμβάνουν τον λαμπτήρα και το σύστημα των μεγεθυντικών φακών. Οι κεφαλές διαφοροποιούνται βάσει του φωτισμού που παρέχουν, σε αυτά με λαμπτήρες αλογόνου XENON και τα νεότερης τεχνολογίας με φωτισμό LED ο οποίος εξασφαλίζει άριστη χρωματική απόδοση & χαμηλή κατανάλωση.

Κριτήρια αξιολόγησης ενός δερματοσκοπίου αποτελούν η αξιοπιστία του οίκου κατασκευής, η ποιότητα των υλικών του, η δυνατότητα φορητότητας, το πολωμένο η μη φως που παρέχει & η δυνατότητα προσαρμογής ψηφιακής κάμερας ή φωτογραφικής μηχανής.

Τα δερματοσκόπια της Heine υπερέχουν ξεκάθαρα σε ποιότητα κατασκευής και εικόνας (ειδικά όταν συνδυάζονται με κάμερα SLR) και αποτελούν την Νο1 επιλογή των Δερματολόγων παγκοσμίως.