Σετ Δερματοσκοπίου Heine Delta 20Τ LED

H-K-262.10.118

1.254,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Δερματοσκόπιο Heine Delta 20Τ με οπτικά ακριβείας και δυνατότητα άμεσης επιλογής μεταξύ πολωμένου και μη πολωμένου φωτισμού.

Η έγκαιρη διάγνωση του κακοήθους μελανώματος κατά εξέταση δερματικών αλλοιώσεων και σπίλων, είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της νόσου.
Το δερματοσκόπιο αποτελεί την πλέον εύκολη και ασφαλή λύση για την παραπάνω εξέταση.
Καθώς η επιφάνεια του δέρματος απορροφά και διαθλά μερικώς το φως, εφαρμόζουμε τη χρήση ενός υγρού εμποτισμού μεταξύ του δερματοσκοπίου και του δέρματος (λάδι δερματοσκόπησης ). Εναλλακτικά χρησιμοποιείται πολωμένο φως για την παρατήρηση χρωματισμένων κυττάρων ή άλλων δομών στα βαθύτερα στρώματα της δερματικής στοιβάδας. Υπάρχει τότε η ανάγκη χρησιμοποίησης εναλλακτικών φακών (φακός επαφής Ν για εμποτισμό και φακός επαφής Ρ για πόλωση), καθώς κάποια χαρακτηριστικά είναι πιο εύκολα αναγνωρίσιμα όταν πραγματοποιείται η εξέταση με ελαιοκαταδυτικό υγρό και κάποια άλλα, όταν αυτή διεξάγεται με πολωμένο φως.
Το Δερματοσκόπιο Heine Delta 20Τ ήρθε να συνδυάσει τις δύο τεχνικές σε ένα όργανο, με οπτικά ακριβείας και δυνατότητα άμεσης επιλογής μεταξύ πολωμένου και μη πολωμένου φωτισμού. Δεν απαιτείται εναλλαγή των φακών επαφής, ενώ παράλληλα είναι δυνατή η δερματοσκόπηση επαφής μέσω ελαιοκαταδυτικού φακού σε οποιοδήποτε σημείο, επιτρέποντας τη σωστή εξέταση με την αντίστοιχη βλάβη μελάγχρωσης του δέρματος ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή διάγνωση.
Το Δερματοσκόπιο Heine Delta 20Τ διαθέτει όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά χαρακτηριστικά και την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής του Δερματοσκοπίου Heine Delta 20 Plus

  • 4 Led υψηλής απόδοσης παράγουν ένα απολύτως ομογενοποιημένο και λαμπρό φωτισμό με εξαιρετικό δείκτη χρωματικής απόδοσης ( CRI > 87 ) . 2 από τα Led μπορούν κατ’ επιλογήν να σβήσουν για πλευρικό φωτισμό.
  • Οπτικά υψηλής ανάλυσης με αχρωματικό σύστημα φακών μεγέθυνσης 10x έως 16x ελεύθερα από παραμορφώσεις σε όλο το πεδίο και πολύ μεγάλη, λεπτομερής εικόνα.
  • Ρυθμιζόμενο προσοφθάλμιο. Ανεξάρτητη εστίαση. Εύρος διόρθωσης – 6 έως + 6 dpt.
  • Συμπεριλαμβάνεται λεπτομερής δερματολογική επιτομή με φωτογραφικό Άτλα. Απλουστεύει την διαφορική διάγνωση των χρωματισμένων κακώσεων.

Σετ DELTA 20 T με λαβή αλκαλικών μπαταριών BETA

Το σετ περιλαμβάνει την Κεφαλή Δερματοσκοπίου DELTA 20T, φακό επαφής με κλίμακα, Λαβή Μπαταρίας BETA, έλαιο δερματοσκόπησης 10 ml, σκληρή θήκη.

Επιλογή Λαβής:
Απλή Λαβή Αλκαλικών Μπαταριών, 2.5V - Beta

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Heine
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
5 Έτη
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή

Χαρακτηριστικά Προϊόντος (Brochure_DELTA20_T_gr.pdf, 372 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Ρυθμίσεις Κάμερας (Camera-settings_HEINE-DELTA20Plus.pdf, 755 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

263,00