Νεφελοποιητής PARI BOY FREE

PΑR-055G1200
(290,32 + ΦΠΑ)
360,00 με ΦΠΑ
Pari Velox
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Νεφελοποιητής BOY FREE

Νεφελοποιητής PARI BOY FREE με σύγχρονη τεχνολογία δονητικής μεμβράνης για ιδιαίτερα γρήγορη και ήσυχη θεραπεία, κατάλληλος για θεραπεία οξειών ή χρόνιων ασθενειών των αεραγωγών.

Ο Νεφελοποιητής BOY FREE διευκολύνει τη ζωή μειώνοντας τους χρόνους εισπνοής, επιτρέποντας έτσι περισσότερη ελευθερία για να απολαύσετε τη ζωή. Ο εργονομικός σχεδιασμός του και ο μικρός αριθμός εξαρτημάτων του καθιστούν εύκολη τη χρήση, ενώ η εξαιρετικά ήσυχη λειτουργία του εγγυάται διακριτική μεταχείριση. Η προαιρετική λειτουργία της μπαταρίας επιτρέπει τη μέγιστη κινητικότητα και το μικρό μέγεθος και το μικρό βάρος της συσκευής την καθιστούν ιδανική για χρήση μακριά από το σπίτι.

  • Γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία λόγω υψηλής νεφελοποίησης με υψηλό ποσοστό σταγονιδίων που μπορούν να εισέλθουν στους πνεύμονες (περίπου 3 λεπτά για 2,5 ml αμπούλες έτοιμες προς χρήση με Salbutamol / Albuterol.
  • Μέγιστη φορητότητα μικρού μεγέθους και διπλής τροφοδοσίας (τάση δικτύου ή μπαταρίες).
  • Απλός χειρισμός λόγω εργονομικού σχεδιασμού, μικρού αριθμού εξαρτημάτων και μικρού βάρους.
  • Διακριτική θεραπεία λόγω εξαιρετικά αθόρυβης λειτουργίας.

Ο Νεφελοποιητής VELOX αποτελείται από τον νεφελοποιητή μεμβράνης, τη μονάδα ελέγχου και το επιστόμιο. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης βύσμα τροφοδοσίας πολλαπλών τάσεων, εύχρηστη θήκη μεταφοράς καθώς και το VELOXcare (βοήθημα καθαρισμού για τον νεφελοποιητή μεμβράνης).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συνολική Απόδοση (TOR): 497 mg/min
  • MMD ((Μέση αεροδυναμική διάμετρος μάζας):3.8 µm
  • Ποσοστό μάζας μικρότερη των 5µm: 74%

Ο Νεφελοποιητής PARI BOY FREE είναι διαθέσιμος με επιστόμιο για χρήση από άτομα άνω των 3 ετών ή με μάσκα για χρήση από παιδιά κάτω των 3 ετών.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Pari
Προτεινόμενη Χρήση:
Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Certificate

Έντυπο Προϊόντος (Νεφελοποιητής-PARI-VELOX.pdf, 203 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν