Εταιρείες
Κατηγορία Εφαρμογής

Απολυμαντικά Υλικά

Απολυμαντικά Υλικά

Ο επαγγελματίας της Υγείας οφείλει όχι μόνο να θεραπεύει σωστά, αλλά και να προστατεύει τόσο τον εαυτό του όσο τους ασθενείς που τον εμπιστεύονται από κάθε πιθανή επιμόλυνση. Η βασική αρχή στην προφύλαξη της υγείας οφείλει να αποκλείει την πιθανότητα προσβολής από μικροοργανισμούς που μολύνουν τις επιφάνειες των ιατρικών χώρων, των εργαλείων και των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε πλήρη γκάμα ειδικών προϊόντων, εγκεκριμένων πάντοτε από τους αρμόδιους φορείς (Ε.Ο.Φ κλπ) τα οποία θα εξασφαλίσουν σωστή και εγκεκριμένη απολύμανση στο χώρο και στα εργαλεία σας καθώς και αντισηψία σε σας και τους συνεργάτες σας.

Ως Απολύμανση ορίζουμε τη διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών αλλά όχι των ανθεκτικών τους μορφών (π.χ. σπόροι, κύστεις) με χημικές ουσίες (π.χ. αλκοόλη, γλουταραλδεϋδη, ορθοφθαλδεϋδη, υπεροξείδιο του υδρογόνου, χλώριο κλπ) ή φυσικές μεθόδους (π.χ. υψηλή θερμοκρασία) σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες.

Ως Αντισηψία ορίζουμε τη διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η απολύμανση επί ζώντων ιστών, χεριών ή δέρματος. Σύμφωνα με Ευρωπαϊκά πρότυπα, ένα χημικό διάλυμα ορίζεται ως απολυμαντικό εφόσον καταστρέφει το 99,999% των βακτηρίων και μυκήτων και το 99,99% των ιών.

(7,97 + ΦΠΑ) 9,01 με ΦΠΑ
(18,55 + ΦΠΑ) 23,00 με ΦΠΑ
(2,21 + ΦΠΑ) 2,50 με ΦΠΑ