Απολυμαντικό Επιφανειών BIG SPRAY 1L

PKM-170304
9,99
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 1-3 Ημέρες
+

Απολυμαντικό Σπρέι Επιφανειών

Βιοκτόνο αλκοολούχο απολυμαντικό σπρέι μικρών επιφανειώνBig Spray σε συσλευασία του ενός λίτρου, κατάλληλο για επαγγελματική & οικιακή χρήση.

Ταχεία απολύμανση με ψεκασμό πάγκων εργασίας, αντικειμένων, συσκευών νοσηλείας, μικρών επιφανειών και εξοπλισμού (καρότσια, κρεβάτια, φορεία, κομοδίνα, κ.α.) με ταυτόχρονο καθαρισμό λιποειδών ρύπων.

Το Βιοκτόνο αλκοολούχο απολυμαντικό Big Spray είναι ένα έτοιμο προς χρήση αλκοολούχο διάλυμα εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. για την ταχεία απολύμανση μικρών επιφανειών.
Χάρη στα συστατικά που περιέχει (αιθυλική και ισοπροπυλική αλκοόλη), στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε σκληρές, μαλακές ή υφασμάτινες επιφάνειες.
Με χρόνο δράσης 2-5 λεπτά, συνιστάται για απολύμανση όλων των αντικειμένων και επιφανειών που βρίσκονται σε άμεση επαφή με ασθενείς και νοσηλευτικό, ιατρικό προσωπικό (π.χ. χειρουργική τράπεζα, έπιπλα θαλάμου ασθενών κλπ.).
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι η πλήρης συμβατότητά του με το δέρμα.

Απολυμαντική Δράση

Το Big Spray είναι βακτηριοκτόνο, φυματιοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο (Ηπατίτιδα Β΄, ΑΙDS, κτλ.). Η παρουσία των αλκοολών εγγυάται ευρύτατο αντιμικροβιακό φάσμα. Η παρουσία της διγουανίδης ενισχύει τη δράση έναντι των Gram+ και Gram- βακτηριδίων. Το πρωτόκολλο ελέγχου της απολυμαντικής δράσης του προϊόντος είναι σύμφωνο με τον Γερμανικό Οργανισμό Υγιεινής DGHM.
Το Big Spray είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Έχει ευχάριστη χαρακτηριστική μυρωδιά αλκοόλης.

Εγκρίσεις:

Εγκεκριμένο από Ε.Ο.Φ. και Γ.Χ.Κ.

Οδηγίες Χρήσης:

Ψεκάζουμε ομοιόμορφα την επιφάνεια. Τρίβουμε και σκουπίζουμε με καθαρό πανί.

Κατηγορία Εφαρμογής:
Απολύμανση Επιφανειών

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Antiseptica
Εγγύηση:
1 Έτος
Όγκος (L):
1L

Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Οδηγίες Χρήσης (BIG_SPRAY.pdf, 504 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν