Εξασκητές Αναπνοής

Θέλετε να κάνετε κάτι θετικό την περίοδο του απαγορευτικού?
Tι θα λέγατε να βελτιώσετε εύκολα και γρήγορα την αναπνοή σας?
Εάν αρχίσετε να ασκείτε σήμερα τους αναπνευστικούς μύες σας, σε 4 εβδομάδες η αναπνοή σας θα σας ευχαριστήσει για αυτό. Ναι, οι 4 εβδομάδες είναι αρκετές για να κάνουν τη διαφορά. Το επιβεβαιώνουν και οι σχετικές επιστημονικές μελέτες.

Έτσι, όπως ακριβώς θα εκπαιδεύατε δικέφαλους. τρικέφαλους κλπ για να έχετε καλύτερη αντοχή και δύναμη σε ένα συγκεκριμένο άθλημα ή δραστηριότητα, το ίδιο καλά μπορείτε να αναπτύξετε τους αναπνευστικούς μύες σας για να βελτιώσετε τη δύναμη και την αντοχή τους.
Με τη σειρά τους, οι ισχυρότεροι αναπνευστικοί μύες μειώνουν την αναπνευστική κόπωση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια. Απλώς φανταστείτε πώς θα νιώσετε μετά το απαγορευτικό όταν θα είστε σε θέση να ασκηθείτε, να προπονηθείτε και να προπονηθείτε όπως ήσασταν πριν, ή και ακόμα καλύτερα.

Τα Κακά Νέα

Εάν έχετε ήδη στην κατοχή σας έναν εξασκητή αναπνοής που "κοιμάται" στο συρτάρι με τις κάλτσες, λυπούμαστε αλλά αυτό δεν θα σας βοηθήσει. Ωστόσο, το απαγορευτικό είναι η ιδανική στιγμή για να αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε ξανά.
Χρειάζονται μόνον 30 αναπνοές μέσα από έναν Εξασκητή Αναπνοής, δύο φορές την ημέρα για να πάρετε όλα τα οφέλη από αυτό. Αυτό είναι περίπου 5 λεπτά την ημέρα. Θα μπορούσατε να το ενσωματώσετε στην πρωινή σας ή βραδυνή σας ρουτίνα. Και αν δεν έχετε ακόμα μια συσκευή εξάσκησης των αναπνευστικών σας μυών, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να την αποκτήσετε. Κάντε την δώρο στο εαυτό σας ή χαρίστε την σε όποιον/ους αγαπάτε, η αναπνοή σας/τους θα σας ευχαριστήσει για αυτό.

Βελτιώστε την υγεία των πνευμόνων σας μέσα σε 4 εβδομάδες

Οι πνεύμονές σας είναι κύρια εσωτερικά όργανα. Είναι εξαιρετικά ευάλωτοι σε μολύνσεις και τραυματισμούς από το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει επειδή αναπνέετε συνεχώς οξυγόνο από τον αέρα, απευθείας στους πνεύμονές σας. Και γι' αυτό οι πνεύμονες επηρεάζονται τόσο δραστικά από το COVID. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την υγεία των πνευμόνων σας και η περίοδος του απαγορευτικού είναι η ιδανική στιγμή για να αρχίσετε να φροντίζετε τους πνεύμονές σας.

Δείτε όλες τις συσκευές Εξάσκησης Αναπνευστικών Μυών εδώ https://medical.gr/s/u2l34