Φυσίγγια Dr. Pen: Μήκη και αριθμοί βελονών


Το στυλό μεσοθεραπείας Dr. Pen είναι μια αυτόματη συσκευή συστήματος microneedling. Η χρήση των στυλό μεσοθεραπείας Dr. Pen είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιλογή της βελόνας. Πριν από την επιλογή της βελόνας microneedle, ας εξηγήσουμε πρώτα τον μηχανισμό δράσης της ηλεκτρικής βελόνας microneedle στο ανθρώπινο σώμα, ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε καλύτερα την κατάλληλη βελόνα.

Το αυτόματο microneedling είναι μια προηγμένη μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιεί μικρές βελόνες με ηλεκτρική ενέργεια για να διεγείρει το δέρμα, δημιουργώντας μικροτραυματισμούς για την ενεργοποίηση του μηχανισμού αυτοεπιδιόρθωσης του δέρματος. Δημιουργώντας μικροσκοπικές πληγές στην επιφάνεια του δέρματος, η θεραπεία αυτή προάγει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ενεργοποιώντας έτσι τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου και του σώματος, όπως το πρόσωπο, η κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια, αντιμετωπίζοντας ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων ουλών και δέρματος. Χρησιμοποιείται ευρέως για την αποδυνάμωση των ινωδών ιστών ουλής, διεγείρει την παραγωγή νέου ιστού κολλαγόνου και γεμίζει τις βυθισμένες ουλές, εξομαλύνοντας σταδιακά την επιφάνεια του δέρματος.

Το πλεονέκτημα του αυτόματου microneedling έγκειται στην ακρίβεια και τη συνέπειά του. Σε σύγκριση με το χειροκίνητο microneedling, παρέχει πιο ακριβή και στοχευμένη διέγερση, επιταχύνοντας τη διαδικασία αναγέννησης και επιδιόρθωσης του δέρματος. Βοηθά σημαντικά στη βελτίωση των ουλών, των ουλών ακμής, των λεπτών γραμμών και των διευρυμένων πόρων, μεταξύ άλλων προβλημάτων του δέρματος.

Η Dr. Pen προσφέρει πολλά μοντέλα με διαφορετικά φυσίγγια βελόνων. Υπάρχουν συνολικά 19 τύποι, με τους 12 να είναι για microneedling. Αυτές περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές όπως 9 ακίδες, 11 ακίδες, 12 ακίδες, 16 ακίδες, 18 ακίδες, 24 ακίδες, 36 ακίδες, 42 ακίδες, nano s, nano r, nano 3d και nano 5d. Υπάρχουν επίσης 7 μοναδικές βελόνες τατουάζ: L1, R3, F5, F7, F9.

Σύγκριση της ταχύτητας των φυσίγγων της Dr. Pen

Η ταχύτητα των κεφαλών βελόνων της Dr. Pen συσχετίζεται με το μήκος των βελόνων. Τα μεγαλύτερα μήκη βελόνων απαιτούν γενικά υψηλότερες ρυθμίσεις ταχύτητας. Μια ταχύτερη ταχύτητα συνεπάγεται τη δημιουργία περισσότερων μικροσκοπικών καναλιών ανά μονάδα χρόνου, ενισχύοντας την απορρόφηση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στο δέρμα. Αυτή η επιταχυνόμενη κίνηση συμβάλλει καθοριστικά στη διευκόλυνση της αποτελεσματικής πρόσληψης ευεργετικών συστατικών, προωθώντας την αναζωογόνηση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Οι ρυθμίσεις ταχύτητας που αντιστοιχούν στις διάφορες περιοχές του δέρματος είναι οι εξής:

Ταχύτητα στο επίπεδο 4-5 Μέτωπο
Ταχύτητα στο επίπεδο 4-5 Μύτη
Ταχύτητα στο επίπεδο 2-3 Μάτι γύρω
Ταχύτητα στο επίπεδο 1-2 Χείλη
Ταχύτητα στο επίπεδο 4-5 Μάγουλα
Ταχύτητα στο επίπεδο 5-6 Θεραπεία ουλών
Ταχύτητα στο επίπεδο 6-7 Ραγάδες

Σύγκριση του αριθμού βελονών των φυσιγγίων Dr. Pen 

Η ποσότητα των βελόνων επηρεάζει την ενόχληση κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η παρατήρηση αυτή βασίζεται στην αρχή της φυσικής πίεσης: οι μεγαλύτερες περιοχές επαφής μειώνουν την ασκούμενη πίεση. Οι περισσότερες βελόνες δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής, μειώνοντας την αίσθηση του πόνου. Ωστόσο, ενώ οι θεραπείες με λιγότερες βελόνες μπορεί να προκαλούν μεγαλύτερη δυσφορία, οι βαθύτερες επιδιορθώσεις έχει αποδειχθεί ότι αποδίδουν ταχύτερα και ουσιαστικότερα αποτελέσματα.

Αντλώντας στοιχεία από έρευνες και σχόλια πελατών, η εμπειρία δείχνει ότι συγκεκριμένοι τύποι κεφαλής βελόνας είναι πιο αποτελεσματικοί για διάφορα δερματικά προβλήματα. Για παράδειγμα, οι κεφαλές 9, 11 και 12 βελόνων τείνουν να είναι πιο κατάλληλες για βαθιά ριζωμένα δερματικά προβλήματα, όπως επίμονες ουλές ακμής, βαθιές εσοχές, ραγάδες και έντονες γραμμές παχυσαρκίας. Αντίθετα, οι κεφαλές 16 και 18 ακίδων αντιμετωπίζουν κυρίως βαθιά δερματικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των ουλών ακμής, των εσοχών, των ραγάδων, των γραμμών παχυσαρκίας και της σύσφιξης των πόρων. Οι κεφαλές βελόνων 24, 36 και 42 ακίδων είναι καταλληλότερες για θέματα μεσαίου βάθους, όπως επιφανειακές ουλές ακμής, ελαχιστοποίηση πόρων, λεύκανση, ενυδάτωση, μείωση κηλίδων, άμβλυνση ρυτίδων, σύσφιξη δέρματος και ανύψωση. Οι κεφαλές nano s, nano 3d και nano 5d είναι μη επεμβατικές και ιδιαίτερα κατάλληλες για λεύκανση, ενυδάτωση, εξασθένιση ατελειών, κλειστούς κομηδόνες και γραμμές χειλιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η κεφαλή Nano r, επίσης μη επεμβατική, είναι κατάλληλη για καθημερινή φροντίδα, συμπεριλαμβανομένης της λεύκανσης, της ενυδάτωσης και της βελτίωσης των λεπτών γραμμών.

Σύγκριση του μήκους των κασετών Dr. Pen

Όταν εξετάζετε το μήκος των βελόνων της Dr. Pen, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι το μήκος της βελόνας δεν σχετίζεται με τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, αλλά μάλλον με τον σκοπό της μεσοθεραπείας σας και το βάθος του microneedling. Σε γενικές γραμμές, τα μήκη πάνω από 1,0 mm απαιτούν επαγγελματική λειτουργία, ενώ τα μήκη κάτω από 0,75 mm είναι κατάλληλα για οικιακή χρήση. Επιπλέον, όλες οι νανοβελόνες συνιστώνται ιδιαίτερα για αρχάριους. Παρακάτω παρατίθενται οι συστάσεις μήκους μικροβελόνων.

Συγκέντρωση κυττάρων Νάνο, 0.2, 0.25, 0.3mm
Τόνος δέρματος Nano, 0.2, 0.25, 0.3, 0.5, 0.75mm
Μείωση των λεπτών ρυτίδων 0.3, 0.5, 0.75mm
Φωτίστε τις κηλίδες 0.3, 0.5, 0.75mm
Αφαιρέστε τα σημάδια ακμής 0.3, 0.5, 0.75, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0mm
Συρρικνώστε τους πόρους του δέρματος 0.3, 0.5, 0.75mm
Αφαίρεση ραγάδων 1.0, 1.5mm
Αναγέννηση μαλλιών Nano, 0.2, 0.25, 0.3mm
Αναγέννηση γενειάδας Nano, 0.2, 0.25, 0.3mm
Ρυτίδες ματιών Nano, 0.2, 0.25, 0.3mm
Σκούροι κύκλοι Nano, 0.2, 0.25, 0.3mm
Βελτίωση των σακουλών των ματιών Nano, 0.2, 0.25, 0.3mm
Μελάγχρωση Nano, 0.2, 0.25, 0.3mm
Φροντίδα προσώπου 0.5, 0.75, 1.0mm
Λεύκανση & Ενυδάτωση 0.5, 0.75, 1.0mm
Σύσφιξη 0.5, 0.75, 1.0mm
Βαθύτερες ρυτίδες 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0mm
Κυτταρίτιδα 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0mm
Απώλεια βάρους 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0mm
Αφαίρεση τατουάζ 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0mm
Αφαίρεση ουλών 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0mm