Medica 2013: Οι λύσεις των προϊόντων Seca απλοποιούν την ιατρική εργασία

Seca Medica 2013

Καινοτόμα ιατρικά συστήματα ανθρωπομέτρησης και ζύγισης προσαρμοσμένα στις ανάγκες του χρήστη καθώς και υποστηρικτικό λογισμικό για τη διάγνωση και την παροχή συμβουλών στους ασθενείς θα εκτεθούν στο περίπτερο της Seca στην έκθεση MEDICA 2013. Η ομάδα Seca έχει αναλάβει το στόχο να παρέχει στους γιατρούς και στο εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στην εργασία τους.

Ένα καλό παράδειγμα είναι το Keyboard Module του ελεύθερου λογισμικού PC seca emr flash 101 του ασύρματου συστήματος seca 360°. Χωρίς καμία πρόσθετη προσπάθεια προγραμματισμού, οι βασικές παράμετροι του ύψους και του βάρους τίθενται στα ψηφιακά αρχεία των ασθενών όπου απαιτούνται. Η σύνδεση επιτυγχάνεται από οποιονδήποτε χρήστη με λίγα μόλις βήματα.

Η διαδικασία παροχής συμβουλών στους ασθενείς απλοποιείται

Η seca έχει επίσης τρόπους για να βοηθήσει τον ιατρό ακόμη περισσότερο στην παροχή συμβουλών στον ασθενή. Αφού έχουν γίνει οι μετρήσεις με τα ασύρματα προϊόντα seca 360°, ο γιατρός μπορεί να διαγνώσει μια ελλιποβαρή κατάσταση ή μια κατάσταση υπερβολικού βάρους. Μια ενημερωτική εκτύπωση των ευρημάτων δημιουργείται αυτόματα. Ενημερώνει τον ασθενή για τα προβλήματα υγείας του, παρέχει συμβουλές σχετικά με αλλαγές στον τρόπο ζωής του και δίνει στον ασθενή μια βάση για τη συμβουλευτική συνεδρία με τον ιατρό. Ο ασθενής μετριέται και ζυγίζεται και του παρέχονται τα αποτελέσματα και οι αναλύσεις του εγκαίρως πριν από την διαβούλευσή του με τον ιατρό. Αυτό δίνει στον ασθενή την ευκαιρία να μελετήσει πολύτιμες πληροφορίες για τη γενική κατάσταση της υγείας του, η οποία υπογραμμίζει την τεχνογνωσία του ιατρού του.

Επέκταση του ασύρματου συστήματος seca 360°

Για την ιδανική παρακολούθηση του βάρους των πρόωρων μωρών η seca παρουσιάζει στην MEDICA έναν ασύρματο βρεφοζυγό για χρήση στην νεογνολογία. Χάρη στην πολύ υψηλή διαβάθμισή του, ο βρεφοζυγός δίνει στον παιδίατρο μια ακριβή εικόνα της ανάπτυξης του μωρού. Η ομάδα seca θα παρουσιάσει στην MEDICA καινοτομίες στο ασύρματο σύστημα seca 360°.

Seca mbcaseca mBCA – Πρόωρη ανίχνευση σοβαρών ασθενειών και παρακολούθηση της εξέλιξης της θεραπείας

Οι ενδιαφερόμενοι γιατροί μπορούν να δουν οι ίδιοι στη MEDICA πόσο γρήγορα και απλά ο Ιατρικός Αναλυτής της Σύνθεσης του Σώματος seca mBCA προσφέρει μια ιατρικά ακριβή αποτίμηση της συνολικής υγείας του ασθενούς και της διατροφικής του κατάστασης. Για διαγνωστικούς σκοπούς, το σύστημα seca mBCA αναλύει το βάρος στα συστατικά του λίπους, της μυϊκής μάζας και του νερού. Αυτό βοηθά τον ιατρό στην έγκαιρη διάγνωση πολλών ασθενειών στην υπερενυδάτωση της καχεξίας και βοηθά στην στενή παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αυτός είναι ο λόγος που η ανάλυση της σύνθεσης του σώματος και η σημασία της στην κλινική πρακτική θα είναι μεταξύ των κύριων θεμάτων στο περίπτερο της seca.

Seca Medica 2013Η seca στη MEDICA: Αίθουσα 12, Περίπτερο Α63.

Η MEDICA 2013 θα πραγματοποιηθεί στον εμπορικό εκθεσιακό χώρο στο Ντίσελντορφ/Γερμανία από 20 έως 23 Νοέμβριου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες: seca.com