Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τους διεθνούς φήμης οίκους Huntleigh Diagnostics (Ηνωμένο Βασίλειο) μέλος του ομίλου Getinge AB Σουηδίας & Κanmed (Σουηδίας) αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διάθεση και αντιπροσωπεία όλων των προϊόντων για την Ελλάδα.

HuntleighKanmed Logo

Η Huntleigh αποτελεί τον κορυφαίο παγκοσμίως πάροχο καινοτόμου και υψηλής ποιότητας ιατρικού εξοπλισμού για τους επαγγελματίες υγείας. Το Τμήμα Διαγνωστικών Προϊόντων μπορεί να καυχηθεί για τις παγκοσμίως κορυφαίες μάρκες, όπως η Sonicaid, Dopplex και Smartsigns, που καλύπτουν τις ανάγκες της υγειονομικής περίθαλψης στη μαιευτική, την αγγειακή αξιολόγηση και παρακολούθηση του ασθενούς.

Αντίστοιχα η Kanmed αποτελεί την κορυφαία και πρωτοπόρο εταιρεία στα συστήματα θέρμανσης ασθενών.

Σύντομα όλα τα προϊόντα των παραπάνω εταιρειών θα είναι διαθέσιμα τόσο μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας μας στη διεύθυνση www.sigmamed.gr όσο και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι και παραμένει η διάθεση υψηλής ποιότητας ιατρικών συσκευών με παράλληλη παροχή άψογων υπηρεσιών υποστήριξης.