Ζυγαριές & Αναστημόμετρα Seca


Seca 1840

Seca, η τέχνη της ζύγισης & υψομέτρησης από το 1840

Καθώς η seca είναι η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία ιατρικών ζυγών στον κόσμο, θέτει τις βάσεις στο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα και την τεχνολογία για πάνω από 160 χρόνια. Σε στενή συνεργασία με γιατρούς και ερευνητές, η Seca συνεχώς αναβαθμίζει τους ζυγούς και τα αναστημόμετρα ώστε να είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις για ακρίβεια και αξιοπιστία σε όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες τις απαιτήσεις των διεθνών αγορών, με υποκαταστήματα στην Ελβετία, Αγγλiα , Γαλλiα, Ιαπωνία, Κίνα, Μεξικό και Αμερική καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο διανομής σε 11Ο χώρες, διαβεβαιώνουν πως η Seca αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα της, σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις. Ο αποφασιστικός παράγοντας για την κατασκευή όλων των προ'ίόντων της seca είναι πάντα η ευαίσθητη αλληλεπίδραση μεταξύ ιατρικής, τεχνολογίας και σχεδιασμού.

Ζuγίζοντας για καλύτερη υγεία.

Seca

Από το νεογέννητο μέχρι τον υπερήλικα, από τον νεοσύλλεκτο μέχρι τον πυγμάχο, από τον υγιή μέχρι τον χρόνιο ασθενή, το σωστό βάρος παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη ασθενειών. Η seca χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για να κάνει τη ζύγιση αλλά και τη μέτρηση ύψους γρήγορη, εύκολη και με ακρίβεια.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της Seca στην παιδιατρική δείχνει πόσο σημαντικός είναι ο έλεγχος του σωστού βάρους στα βρέφη και στα νήπια. Με τον ειδικό για παχύσαρκους ζυγό αλλά και με την λειτουργία υπολογισμού του δείκτη μάζας σώματος που υπάρχει σε πολλούς ζυγούς δείχνει τη γρήγορη αντίδραση της Seca στο μεγάλο αυτό κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.

Ζυγοί με βοηθήματα για στήριξη όπως και οι καρεκλοζυγοί προσφέρουν άνεση στις μεγαλύτερες ηλικίες. Στις μονάδες εντατικής θεραπείας ή τεχνητού νεφρού οι κλινοζυγοί της seca δίνουν αποτελέσματα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς καμία επιβάρυνση στην υγεία των ασθενών.

Seca σημαίνει προστιθέμενη αξία.

Η seca δίνει μεγάλη βαρύτητα στο να μειώσει την ένταση των προσπαθειών του νοσηλευτικού προσωπικού σε νοσοκομεία, χειρουργεία και κέντρα υγείας. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά: από τις μεγάλες οθόνες, τις πολλές λειτουργίες (TARE, HOLD, BMI) μέχρι τις τσάντες μεταφοράς, τα ροδάκια, τις στιβαρές κατασκευές και τις αναδιπλώμενες βάσεις για χέρια και πόδια. Η προστασία από τη διάβρωση, η τεχνολογία για μειωμένη κατανάλωση, η σύνδεση με Η/Υ για αρχειοθέτηση είναι μερικές ακόμη λεmομέρειες που κάνουν τη seca να ξεχωρίζει.

Λειτουργικότητα, σχεδιασμός, συνείδηση.

Red Dot

Η πρωτοποριακή τεχνική δουλειά και οι ευφυείς λειτουργίες αποτελούν σήμα κατατεθέν της seca. Όχι μόνο η σωστή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται εγγυάται ακριβή αποτελέσματα αλλά και η εξελιγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται επιτρέπει άλωση ενέργειας. Η επαγγελματική σαφήνεια και η λειτουργικότητα καθορίζουν το χαρακτήρα του σχεδιασμού της seca. Ακόμα ευανάγνωστες οθόνες,μεγάλες πλατφόρμες, υλικά μεγάλων αντοχών ,υψηλής ποιότητας φινίρισμα. Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από τις πάρα πολλές διεθνείς διακρίσεις της seca, όπως για παράδειγμα το βραβείο RED dot.

Seca - αφοσιωμένη σε όλο τον κόσμο.

Seca Εκπαίδευση

Η seca υποστηρίζει διεθνείς ιατρικές έρευνες και σπουδές. Με ταχύτερη και ακριβέστερη απόκτηση πληροφοριών, η seca υποστηρίζει για παράδειγμα την έρευνα Γερμανικού ινστιτούτου για την οστεοπόρωση. Για πολλά χρόνια αναμείχθηκε στην Ευρωπαϊκή μελέτη για την παιδική παχυσαρκία η οποία εξέταζε τα αίτια εμφάνισης της παχυσαρκίας στις νεαρές ηλικίες.

Τεχνική Υποστήριξη Seca

Καθώς είμαστε το νούμερο παγκοσμίως στις πωλήσεις ιατρικών ζυγών, είναι φυσιολογικό να παρέχουμε ανώτατης ποιότητας τεχνική υποστήριξη. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει είτε σε προβλήματα τεχνικής φύσης, είτε σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχει δημιουργηθεί. Τα προϊόντα μας έχουν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και 1Ο χρόνια εγγύηση επισκευών. Προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε την διάγνωση της βλάβης, την επισκευή και την επαναβαθμονόμηση των ηλεκτρονικών μας ζυγών κατασκευάσαμε ένα ειδικό εργαλείο για Η/Υ. Με αυτό οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα γρήγορα και εύκολα. Εγγυόμαστε: οι συνεργάτες μας παγκοσμίως παρέχουν την ίδια ανώτατης ποιότητας εξυπηρέτηση όπου και αν είστε.

Seca Service