Συσκευή Μεσοθεραπείας Dr.Pen Hydrapen H3 (Νέο Μοντέλο)


EKA-HYDRAH3
117,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεσα διαθέσιμο
+

Συσκευή Μεσοθεραπείας Microneedling Dr.Pen Hydrapen H3 (Νέο Μοντέλο)

Στυλό μεσοθεραπείας αυτόματης έγχυσης Hydra Pen H3 απο την Dr. Pen.
H συσκευή μεσοθεραπείας αυτόματης έκχυσης Hydrapen H3 είναι μια νέα συσκευή φροντίδας του δέρματος. Είναι εξοπλισμένο με ένα περιέχον φυσίγγιο βελόνας , η ουσία θα διεισδύσει στο δέρμα αυτόματα ενώ κάνει την κίνηση MTS, η οποία βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και την επίδραση της θεραπείας φροντίδας του δέρματος.

Ο υγρός εγχυτήρας υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και τη μείωση των σημείων γήρανσης. Προορίζεται για την τόνωση του δέρματος με μικροβελόνες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα μικροκανάλια που δημιουργούνται στο επιφανειακό δέρμα από τη συσκευή βοηθούν επίσης στην απορρόφηση των δερματικών ορών. Υπάρχουν 3 διαφορετικοί τύποι φυσιγγίων βελόνων που έχουν σχεδιαστεί για τη συσκευή. Αυτά τα φυσίγγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία με μικρο-needling και θεραπεία με νανο-needling.

  • Συσκευή μεσοθεραπείας αυτόματης έκχυσης Hydrapen H3 Needle Microneedling Pen Automatic Serum Applicator για οικιακή χρήση
  • Χωρητικότητα μπαταρίας 700mAh
  • Ρυθμιζόμενο μήκος βελόνας 0-1.0mm
  • Τάση 110V/220V 50-60Hz
  • Υλικό ABS & ανοξείδωτο ατσάλι

Πλεονεκτήματα:

1. Hydrapen H3 με προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας για να βοηθήσει τους χρήστες να γνωρίζουν διαισθητικά την υπολειπόμενη ισχύ της μπαταρίας. Καλύτερος έλεγχος των ωρών εργασίας. 

2. Οπτική ψηφιακή οθόνη LED. 1-6 ταχύτητες, διαθέσιμη διαφορετική θεραπεία τύπου δέρματος.

3. Σύνδεσμος 3L. Η σύνδεση της κασέτας είναι με σχεδιασμό 3 κλειδαριών. Το φυσίγγιο κλειδώνει τη μπαγιονέτα εύκολα και σταθερά, η διαδικασία θα είναι πιο σταθερή και υψηλή απόδοση.


Δείτε εδώ τις Ανταλλακτικές Κεφαλές Dr. Pen

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Dr.Pen - EKAI
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση

Έντυπο Προϊόντων (HydrapenH3-catalog.pdf.pdf, 1,238 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν