Καρδιογράφος EDAN SE-601B

EDN-SE601B
1.451,61 +ΦΠΑ
1.800,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 7 εως 15 ημέρες
+

Καρδιογράφος EDAN SE-601B

Συσκευή ηλεκτροκαρδιογραφήματος έξι καναλιών EDAN SE-601Β, οικονομική και ταυτόχρονα αξιόπιστη επιλογή.

Χαρακτηριστικά:

Ο καρδιογράφος EDAN SE-601B καταγράφει και αναλύει ταυτόχρονα 12 απαγωγές σε αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία. Εκτυπώνει το καρδιογράφημα & ρυθμό σε πολλαπλές μορφές, 6x2, 6x2+1, 3x4, κτλ. ενώ ταυτόχρονα εκτελεί ανάλυση HRV μαζί με τις υπόλοιπες καρδιολογικές παραμέτρους.

Διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 100 εγγραφών οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν σε Η/Υ, USB Stick ή να εκτυπωθούν απευθείας σε συμβατικό εκτυπωτή μέσω καλωδίου USB.

Ενσωματώνει πρόγραμμα διάγνωσης & ανάλυσης καρδιογραφήματος και εργονομικό, αδιάβροχο αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο.

Διαθέτει ενσωματωμένη LCD οθόνη 5.7'' (320 x 240) πολλαπλών παραμέτρων για ταυτόχρονη προβολή έως και 12 κυματομορφών, ενώ παράλληλα εμφανίζει τα υπόλοιπα στοιχεία καταγραφής καρδιογραφήματος, όπως τον ρυθμό καρδιάς, την ταχύτητα καταγραφής, την ευαισθησία καταγραφής, τα στοιχεία ασθενούς και την κατάσταση της μπαταρίας.

Ο καρδιογράφος EDAN SE-601B έχει ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή πλάτους 14 στοιχείων, υψηλής ανάλυσης, με μηχανισμό αποτροπής εμπλοκής, με αυτόματη λειτουργία στοίχισης και ευθυγράμμισης των εκτυπώσιμων χαρακτήρων & κυματομορφών και 6 ταχύτητες εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί αναδιπλούμενο χαρτί 14cm για την εκτύπωση του καρδιογραφήματος.

Διαθέτει ψηφιακά φίλτρα (φίλτρα «μυϊκού τρόμου», AC & EMG - ηλεκτρομυογραφίας). Διαθέτει αναγνώριση βηματοδότη και προστασία από απινιδωτή .

Ενσωματώνει ρυθμιζόμενα οπτικά & ακουστικά alarms για τυχόν σφάλματα κατά την καταγραφή (αποσύνδεση ηλεκτροδίων με ένδειξη ηλεκτρόδιου που αποσυνδέθηκε).

Όλοι οι καρδιογράφοι της Edan είναι συμβατοί με τις τελευταίες απαιτήσεις της τεχνολογίας. Έτσι και ο καρδιογράφος SE-601B Διαθέτει θύρα USB για εκτύπωση και των 12 απαγωγών σε εξωτερικό εκτυπωτή αλλά και μεταφοράς δεδομένων σε USB Stick. Επίσης, διαθέτει σειριακή (RS-232) και δικτυακή (Ethernet) θύρα με δυνατότητα σύνδεσης σε Η/Υ για αποθήκευση, επεξεργασία και εκτύπωση των καταγραφών & των καρδιογραφημάτων μέσω του λογισμικού Smart ECG Viewer.

Λειτουργεί με ρεύμα πόλεως καθώς και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (Li-on 2200mAh@14.8V) για πλήρη φορητότητα (2,5 κιλά με τη μπαταρία) και συνεχόμενη καταγραφή καρδιογραφήματος έως και 6 ώρες.

 • Συμπαραδίδεται με 10πολικό καλώδιο ασθενούς, 6 Προκάρδια Ηλεκτρόδια ενηλίκων & 4 μανταλάκια άκρων.
 • Γενικά

  Κατασκευαστικός Οίκος:
  Edan
  Προτεινόμενη Χρήση:
  Επαγγελματική Χρήση
  Εγγύηση:
  2 Έτη
  Πιστοποίηση CE:
  EC Certificate

  Καρδιογράφος EDAN 601B + 100 Καταγραφικά Χαρτιά

  Συνολική τιμή καταλόγου 1.666,61
  Τιμή για όλα 1.645,11

  Έντυπο Προϊόντος (ENG-ECG-SE-601.pdf, 1,921 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

  Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

  Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

  Σχετικά Προϊόντα