Ψηφιακή 24καναλη Χαρτογράφηση Ηλεκτρικής Δραστηριότητας Εγκεφάλου Contec KT88-2400

CNT-KT88-2400
1.790,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
+

24καναλη Ψηφιακή Χαρτογράφηση Εγκεφάλου Contec KT88-2400

Η ψηφιακή χαρτογράφηση ηλεκτρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου, Contec KT88-2400, συλλέγει σήματα EEG με ηλεκτρόδια, μέσω ενσωματωμένης ενίσχυσης, μετασχηματισμού A/D, αυτόματης ανάλυσης υπολογιστή, FFT, για να σχηματίσει ηλεκτροεγκεφαλογράφημα που εμφανίζεται με βάθος χρώματος. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τον έλεγχο ασθενειών όπως η επιληψία, η ενδοκρανιακή φλεγμονή, οι εγκεφαλοαγγειακές παθήσεις και οι όγκοι του εγκεφάλου.

Χαρακτηριστικά

Κανάλια: 19 κανάλια EEG+5 κανάλια πολλαπλών παραμέτρων (1 κανάλι ECG + 1 κανάλι EMG + 2 κανάλια EOG + 1 κανάλι αναπνοής) (οι πολλαπλές παράμετροι είναι προαιρετικές)
Ρυθμός δειγματοληψίας: 200 κουκκίδες/δευτερόλεπτο
Ακρίβεια: 12 bit
Αντίσταση εισόδου: ≥10MΩ
Ρεύμα διαρροής ασθενούς: < 10µA
Επίπεδο θορύβου: ≤5µVp-p
CMRR: ≥90dB
Πολλαπλασιαστής μεγέθυνσης: 10000
Φίλτρα: ψηφιακά και δωρεάν εφαρμογή
Ταχύτητα εμφάνισης (ταχύτητα χαρτιού): 5, 10, 15, 30, 60, 120 mm/s
Πλάτος: 1, 1,5, 2, 3, 5, 7,5, 10, 12, 15, 20, 30, 50 mm/50µV
Ταχύτητα αναπαραγωγής: 1 φορά, 2 φορές, 3 φορές, 10 φορές, 20 φορές, 40 φορές, 60 φορές
Καταστολή παρεμβολών 50Hz: ≥30dB
Τύπος ασφαλείας: Κατηγορία II, τύπου BF

Λειτουργίες

Μέθοδος τοποθέτησης ηλεκτροδίων 10/20 σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο σύστημα, τα καλώδια μπορούν να αλλάξουν κατά την επανάληψη. Υποστηρίζει διαφορετικούς τύπους συνδυασμένων απαγωγών κατά τη δειγματοληψία.
Εφαρμόζει ενισχυτή βιοηλεκτρισμού για την επεξεργασία των εγκεφαλικών κυμάτων, ο συνεχής χρόνος εγγραφής μπορεί να είναι έως και 24 ώρες, ενσωματωμένο πλήρως αυτόματο σύστημα βαθμονόμησης.
Ισχυρή λειτουργία αναπαραγωγής: το πλάτος και η ταχύτητα εμφάνισης είναι ρυθμιζόμενα. Η ειδική γραμμή χρόνου υποδιαίρεσης χωρίζει την κυματομορφή σε ένα δευτερόλεπτο σε 5 μέρη, κάτι που είναι εύκολο για τους γιατρούς να κοιτάξουν πάνω από την κυματομορφή.
Το σύστημα ψηφιακού φίλτρου μπορεί να ρυθμιστεί όπως απαιτείται, παρέχοντας διαφορετικούς τύπους παραθύρων.
Λειτουργία αποκοπής σήματος EEG, ανάλυση και αποθήκευση οποιουδήποτε τμήματος κύματος ΗΕΓ και επιλογή πολλών τμημάτων κυματομορφής για αυτόματη ανάλυση και επεξεργασία σε διαφορετικές παραμέτρους.
Ηλεκτρονικός χάρακας συχνότητας, κατάλληλος για τη μέτρηση των βασικών πληροφοριών οποιασδήποτε καθορισμένης κυματομορφής EEG. Με παράθυρο μερικής μεγέθυνσης, ακριβής μέτρηση της περιόδου EEG, του πλάτους και της συχνότητας, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την κρίση του προσωπικού.
Επισημαίνει το κύμα EEG κάτω από τα συμβάντα ανοίγματος ματιών, κλεισίματος ματιών και αναβοσβήνει με διαφορετικά χρώματα, και μπορούν να προστεθούν συμβάντα που ορίζονται από το χρήστη, το χρώμα κυματομορφής για προκληθέν συμβάν μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ελεύθερα, διασφαλίζει ότι η κυματομορφή στον αντίστοιχο χρόνο μπορεί να βρεθεί γρήγορα από όνομα συμβάντος κατά την αναπαραγωγή θήκης.
Ισχυρή λειτουργία αυτόματης ανάλυσης, μπορεί να πραγματοποιήσει την ανάλυση φάσματος ισχύος και την ανίχνευση παθολογικού κύματος για καθορισμένη κυματομορφή. Πολλά γραφήματα μπορούν να εμφανιστούν στην ίδια οθόνη, συμπεριλαμβανομένων των ειδών BEAM, αριθμητικής BEAM, γραφήματος συμπιεσμένου φάσματος, γραφήματος τάσης και ούτω καθεξής.
Επαγγελματικός μετασχηματιστής απομόνωσης, σύστημα απομόνωσης διπλού τροφοδοτικού και οπτοηλεκτρονική μετάδοση δεδομένων για εξασφάλιση ασφάλειας. Χρησιμοποιήστε τη διεπαφή USB για τη μετάδοση δεδομένων που πρέπει απλώς να εισαχθούν.
Πολυλειτουργικός διεγέρτης φλας της διεπαφής USB και το φλας μπορεί να ελεγχθεί χειροκίνητα ή αυτόματα. Ένα σχήμα διέγερσης φλας μπορεί να οριστεί και να εκτελεστεί στη διαδικασία δειγματοληψίας.
Η τέλεια λειτουργία διαχείρισης υποθέσεων, παρέχει πολλά μέσα για έρευνα και γρήγορες στατιστικές πληροφορίες. Βολική λειτουργία εξαγωγής και εισαγωγής συμβάντων και αποθήκευση σε ψηφιακά μέσα, η οποία είναι εύκολη για την έρευνα δεδομένων.
Η ενσωματωμένη αναφορά εικόνας και χαρακτήρων, μπορεί να επεξεργαστεί σε λειτουργία και να αλλάξει σε έγγραφο του Word.
Τα αρχεία υποθέσεων μπορούν να μετατραπούν σε μορφή δεδομένων EDF και BDF, βολικά για ανταλλαγή δεδομένων, ακαδημαϊκή ανταλλαγή και περαιτέρω ανάλυση.
Οι παράμετροι συστήματος και οι τρόποι εμφάνισης μπορούν να ρυθμιστούν όπως απαιτείται, κάτι που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις διαφορετικών χρηστών.
Προσθέστε σημάδια και σχολιασμούς στην καθορισμένη κυματομορφή, η οποία μπορεί να βρει γρήγορα την κυματομορφή εκείνη τη στιγμή με σημάδια.
Προαιρετική λειτουργία βίντεο: Η κάμερα USB είναι εύκολη στην εγκατάσταση, βολική στη χρήση και ακριβής εγγραφή. Με ευέλικτη λειτουργία αναπαραγωγής, η οποία μπορεί να περιηγηθεί στην κυματομορφή οποιασδήποτε στιγμής μαζί με την αντίστοιχη ισόχρονη δειγματοληπτική εικόνα.
Η λειτουργία SpO2 είναι προαιρετική.

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
CONTEC
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση

Έντυπο Προϊόντος (Contec_KT88-2400.pdf, 589 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν