Καρδιοτοκογράφος Huntleigh Sonicaid TEAM3

HUN-TEAM3A

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να λάβετε εξατομικευμένη προσφορά.

[Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή]
Παράδοση σε 4-10 ημέρες

Καρδιοτοκογράφος Huntleigh Sonicaid TEAM3

Sonicaid Team3 Προηγμένη σειρά Monitors Μητέρας/Εμβρύου

ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ DAWES-REDMAN
- Εντοπισμός και ελαχιστοποίηση των κινδύνων καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Το 1977, οι καθηγητές Dawes και Redman στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο, άρχισαν να διερευνούν πώς να ψηφιοποιήσουν τον εμβρυϊκό καρδιακό ρυθμό ώστε να εκτιμήσουν την υγεία του εμβρύου. Αυτό το εγχείρημα οδήγησε στην ανάπτυξη του ψηφιοποιημένου Dawes Redman που διατίθεται σήμερα στο εμπόριο από την Huntleigh Healthcare με την εμπορική επωνυμία Sonicaid Fetalcare. Σήμερα η ανάλυση CTG βασίζεται σε μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 100.000 ίχνη. Το σύστημα ενσωματώνει πολλά νέα χαρακτηριστικά - ορισμένα από τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγεται η εσφαλμένη ερμηνεία δύσκολων, αλλά ασυνήθιστων ή σπάνιων περιπτώσεων. Ο αλγόριθμος που αναγνωρίζει το σπάνιο αλλά επικίνδυνο γρήγορο ημιτονοειδή ρυθμό είναι μοναδικός στο σχεδιασμό του και είναι διαθέσιμος μόνο στα συστήματα καρδιοτοκογράφων Huntleigh.

Κομψά σχεδιασμένος ο καρδιοτοκογράφος TEAM3 προσφέρει επακριβή και σαφή οπτική κατάσταση τόσο του εμβρύου όσο και της μητέρας. O καρδιοτοκογράφος TEAM3 διαθέτει χαρακτηριστικά που παρέχουν οικονομικά αποδοτική, αξιόπιστη και επακριβή παρακολούθηση της μητέρας & του εμβρύου. Εύκολος στη χρήση και με διαισθητική οθόνη αφής, ο καρδιακός ρυθμός του εμβρύου εμφανίζεται ως αριθμητικά δεδομένα με αυτόματη κλιμάκωση για παρακολούθηση ενός εμβρύου, διδύμων ή τριδύμων. Πλήρης γκάμα προαιρετικών επιλογών παρέχει στον καρδιοτοκογράφο TEAM3 εξαιρετικές δυνατότητες παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού του εμβρύου. Υψηλής ευαισθησίας μετατροπείς και μοναδική ψηφιακή επεξεργασία παρέχει την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση, ανεξάρτητα απότο σωματικό μέγεθος της μητέρας, σε όλες τις περιπτώσεις προγεννητικού ελέγχου ή κατά τον τοκετό.

Έγχρωμη Οθόνη Αφής 8.4"
Η υψηλής ανάλυσης οθόνη είναι ορατή & ευκρινής από απόσταση, ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο ή χαμηλό φωτισμό.
Ενσωματωμένη μπαταρία (προαιρετικά)
Ιδανική για παρακολούθηση κατά τη διάρκεια διακομιδής.
Ζωτικές ενδείξεις Μητέρας (προαιρετικά)
Καρδιακός ρυθμός μητέρας • NiBP1 • Sp02
Πολυλειτουργική οθόνη ενδείξεων
Εναλλαγή μεταξύ αριθμητικών ενδείξεων και κυματομορφής FHR.
Αρχεία Ασθενών
• Βάση δεδομένων ασθενών
• Υπολογισμός Ηλικίας Κύησης (GA) επί της οθόνης (LMP- Τελευταία έμμηνος ρύση, GA-Ηλικία Κύησης, EDD Εκτιμώμενη Ημερομηνία Τοκετού)

  • Ολοκληρωμένη Ερμηνεία της Κυματομορφής - ένα μοναδικό εργαλείο Υποστήριξης της Κλινικής Απόφασης (CDS)
  • Αρτηριακή Πίεση Εγκύου - κλινικά διακριβωμένη για μέτρηση κατά την κύηση
  • Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες παρακολούθησης στα περιστατικά υψηλού BMI (Δείκτη Μάζας Σώματος), διδύμων ή τριδύμων, σε προγεννητικό περιβάλλον, κατά τη διακομιδή ή και κατά τον τοκετό.

Τεχνολογία υπερήχων ευρείας δέσμης
Η τεχνολογία υπερήχων ευρείας δέσμης έχει ως αποτέλεσμα ένα ευρύ, πιο βαθύ & ομοιόμορφο σχήμα δέσμης, το οποίο σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό ψηφιακό ήχο του Doppler, παρέχει τη δυνατότητα εύκολου εντοπισμού και διατήρησης της επαφής με την καρδιά του εμβρύου, ανεξάρτητα από το σωματικό μέγεθος της μητέρας.
Απόδοση & σε Υψηλό Δείκτη Μάζας Σώματος
Οι μετατροπείς ύψιστης ευαισθησίας μειώνουν την ανάγκη επεμβατικής παρακολούθησης (FECG). Οι μετατροπείς μας προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ακόμη και σε γυναίκες με υψηλό ΔΜΣ με την πατενταρισμένη τεχνολογία «Εντοπισμού & Ανίχνευσης- Locate and Track». "Εξαιρετική απόδοση στην παρακολούθησης του εμβρύου ακόμη κι όταν χρησιμοποιείται σε γυναίκες με υψηλό δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ). Μειώνει την ανάγκη για επεμβατικές διαδικασίες."
Διαχείριση Πολλαπλών Κυήσεων
Ο καρδιοτοκογράφος TEAM3 είναι κατάλληλος για παρακολούθηση μονής κύησης, δίδυμων αλλά και τριδύμων, χρησιμοποιώντας την ίδια συχνότητα υπερήχων και μιας μόνο οθόνης, βελτιώνοντας έτι περαιτέρω την αποτελεσματικότητα.

Ο Καρδιοτοκογράφος& Monitor Huntleigh Sonicaid TEAM3 προσφέρεται σε διάφορες συνθέσεις & διαμορφώσεις, με ή χωρίς ενσωματωμένο εκτυπωτή, για εξωτερική ή και εσωτερική καρδιοτοκογραφία, με ή χωρίς ενσωματωμένη μπαταρία, με ή χωρίς δυνατότητα μέτρησης ζωτικών παραμέτρων (πίεση, οξυμετρία), με δυνατότητα παρακολούθησης μονής, διπλής ή τριπλής κύησης αλλά και με δυνατότητας εργοστασιακής ενσωμάτωσης της κορυφαίας διάγνωσης Dawes-Redman.

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να λάβετε εξατομικευμένη προσφορά.
(συμβουλευτείτε το επισυναπτόμενο έντυπο του προϊόντος).

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Huntleigh
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Team_3_Brochure_Greek.pdf, 1,249 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Clinical App Guid (Sonicaid-FetalCare-Clinical-App_Guide_gr.pdf, 2,744 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

(891,13 + ΦΠΑ) 1.105,00 με ΦΠΑ
(741,94 + ΦΠΑ) 920,01 με ΦΠΑ
(11,69 + ΦΠΑ) 14,50 με ΦΠΑ
(903,23 + ΦΠΑ) 1.120,01 με ΦΠΑ

Σχετικά Προϊόντα