Φορητό Στυλό Κρυοπηξίας Cryopen XP (Νέο Μοντέλο)


Προσφέρει 50% μεγαλύτερη ακρίβεια εφαρμογής!

Καταναλώνει 50% λιγότερο αέριο ανά εφαρμογή!

Υψηλότερη Απόδοση Επένδυσης (ROI)

SHO-CEPE-01
4.250,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεσα διαθέσιμο
+

Φορητό Στυλό Κρυοπηξίας Cryopen XP

Με το Στυλό Κρυοπηξίας CryoPen XP, χάρη στον εξαιρετικά λεπτομερή σχεδιασμό και κατασκευή του, έχετε τον καλύτερο (σχεδόν διπλάσιο) χρόνο ροής!
Περίπου 400 δευτερόλεπτα αερίου με φυσίγγιο 16g για την βέλτιστη και γρηγορότερη απόδοση της επένδυσής σας!
Επιλέξτε το Φορητό Στυλό Κρυοπηξίας CryoPen XP και περιθάλψτε μέχρι 12 ασθενείς ανά φυσίγγιο με τους εξαιρετικά ακριβείς εφαρμοστές του!

Κάθε δερματολόγος που έχει έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα της υπερβολικής ισχύος του υγρού αζώτου και την πιθανότητα να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες, το CryoPen XP είναι μια καινοτόμος επίλυση προβλημάτων. Η ακρίβεια και η πρακτικότητα είναι οι σημαντικές αλλαγές.
Το Φορητό Στυλό Κρυοπηξίας Cryopen XP αποτελεί ένα ισχυρό αλλά ταυτόχρονα εύχρηστο εργαλείο κρυοχειρουργικής για τη θεραπεία καλοήθων δερματικών βλαβών, εξαιρετικά επακριβές, γρήγορο, αποτελεσματικό χωρίς άγχος και πόνο.
Το CryoPen XP ενσωματώνει μια βελτιωμένη σχεδίαση ασφάλειας η οποία επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του φυσιγγίου. Η συσκευή διατηρείται έτοιμη για χρήση ανά πάσα στιγμή.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να αφαιρέσετε μόνιμα:

 • δερματικές εκβλαστήσεις,
 • φακίδες,
 • μελαγχρωματικές κηλίδες,
 • ακτινικές κερατώσεις,
 • σμηγματορροϊκές κερατώσεις,
 • αιμαγγείωματα,
 • μολυσματική τέρμινθο,
 • κονδυλώματα,
 • πελματιαία κονδυλώματα και άλλα.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Ελέγξτε την επιλογή των εφαρμογών που επιτρέπουν τη θεραπεία από ένα ακριβές σημείο 1 mm έως πλάτος 20 mm και άνω. Από τώρα θα αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά τον μη φυσιολογικό ιστό χωρίς άλλη ζημιά στο υγιές δέρμα.

Εύκολη Χρήση

Απλή λαβή τύπου στυλό για εύκολη χρήση και εφαρμογή με μεγάλη ακρίβεια. Παγώνει στους -89°C και σε βάθος 3 χιλιοστά. Το βάθος ψύξης προσαρμόζεται από το πάτημα του κουμπιού. Χρησιμοποιώντας φυσίγγια με υποξείδιο του αζώτου αποφεύγετε όλα τα προβλήματα αποθήκευσης και μεταφοράς που συνδέονται με το υγρό άζωτο.

Ασφαλές

Διάρκεια εφαρμογής λίγων δευτερόλεπτων με αποτελέσματα ανάλογα με αυτά του υγρού αζώτου με ελάχιστη ενόχληση του ασθενή. Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία. Αποτελεσματική θεραπεία καλοηθών βλαβών του δέρματος χωρίς τους κίνδυνους του υγρού αζώτου. Ακριβής στόχευση της νοσούσας περιοχής μειώνοντας τις πιθανότητες δημιουργίας ουλών. Ασφαλές για χρήση σε ενήλικες και παιδιά, άνω των 4 ετών.

Αποτελεσματικό

Το κλειδί για επιτυχή κρυοθεραπεία είναι η ταχεία ψύξη για την επιτυχή καταστροφή των κυτάρρων (η αργή ψύξη μπορεί να συντηρήσει τα κύτταρα). Το CryoPen XP επιτυγχάνει το γρήγορο πάγωμα λόγω της σταθερής εφαρμογής υψηλής ακρίβειας υποξειδίου του αζώτου σε θερμοκρασία -89° και σε πίεση 55 bar.

Οικονομικό & με Χαμηλό κόστος θεραπείας

Χαμηλό κόστος θεραπείας και με μεγάλη διάρκεια ζωής συγκρινόμενο με ανάλογα συστήματα.

Ευέλικτο

Συνοδεύεται από 4 μύτες εφαρμογών:

 • Μπλε 1-3mm
 • Λευκή 2-6mm
 • Πράσινη 4-8mm
 • Κίτρινη 7-20mm

Φυσίγγια

Χρησιμοποιεί φυσίγγια των 16gr με 400 δευτερόλεπτα σταθερής ροής αερίου.
Συσκευασία: Κουτί των 6 φυσιγγίων

Γενικά

Εγγύηση:
5 Έτη
Κατασκευαστικός Οίκος:
H&O Cryopen

Έντυπο Είδους (CryoPen_XP.pdf, 1,423 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Κατάλογος Ειδών (CRYOPEN_Product_Range_gr.pdf, 1,399 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories