Μετωπιαίος Φωτισμός Heine ML4 LED

H-J-008.31.413

1.398,00
(με ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Μετωπιαίος Φωτισμός Heine ML4 LED

Μετωπιαίος Φωτισμός με εργονομικό σχεδιασμό, ελαφρύς & με αληθινή απόδοση φυσικών χρωμάτων.

Άνετη και ασφαλής προσαρμογή
Ο επαγγελματικός κεφαλόδεσμος Professional L του μετωπιαίου φωτισμού ML4 LED διαθέτει πολλαπλά σημεία ρύθμισης για άνεση και σταθερότητα, ιδιαίτερα σημαντικό στις εργασίες μεγάλης διάρκειας.

Με ευέλικτες επιλογές πηγών τροφοδοσίας
Απόλυτη ελευθερία κίνησης με την επιλογή τροφοδοσίας χωρίς καλώδια, mPack UNPLUGGED, με προσαρμογή στον κεφαλόδεσμο ή της τροφοδοσίας mPack που προσαρμόζεται στη ζώνη του εξεταστή.

Με μεγάλη διάμετρο πεδίου
Ρυθμιζόμενη από 30mm έως 80mm (σε απόσταση εργασίας 420mm) προσαρμόσιμη σε όλες τις συνθήκες εργασίας.

Με τη σωστή ένταση φωτός
Για να μπορούμε να διακρίνουμε ακόμη και τις παραμικρές αλλοιώσεις, είναι αναγκαίο να φωτίζεται σωστά το αντικείμενο που εξετάζεται. Δεν είναι ζήτημα χρησιμοποίησης του φωτεινότερου LED, αλλά επιλογής του σωστού LED και ο συνδυασμός του με το οπτικό σύστημα του οργάνου, για να επιτευχθεί η βέλτιστη φωτεινότητα για την εξέταση. Αυτό είναι εγγυημένο με όλα τα HEINE LEDHQ εργαλεία μας.

Ομοιογένεια Φωτισμού
Ομοαξονικός και ομοιογενής φωτισμός με απόλυτα έντονο φωτεινό πεδίο, ομοιόμορφο από άκρη σε άκρη για τέλειο φωτισμό των περιοχών που είναι δύσκολο να εξεταστούν.

Με αξεπέραστη χρωματική απόδοση
Ο Δείκτης Χρωματικής Απόδοσης (CRI) υποδεικνύει το πώς ακριβώς αναπαράγονται τα χρώματα σε σύγκριση με το φως ημέρας.
Ο Μετωπιαίος Φωτισμός ML4 LED διαθέτει την εξαιρετική τιμή CRI 90. Αποτέλεσμα: Το κόκκινο είναι κόκκινο και το μπλε είναι μπλε. Για μια απόλυτα αξιόπιστη και ακριβή διάγνωση.

Με ευφυή θερμική διαχείριση
Τα LED παρέχουν βέλτιστη απόδοση μόνο σε ειδικές περιοχές θερμοκρασίας. Πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή θερμοκρασία επηρεάζει τη φωτεινότητα, τη θερμοκρασία χρώματος, και μειώνει το χρόνο ζωής.
Ένας συμπαγής, εργονομικός σχεδιασμός με υλικά θερμοαπαγωγής και ψήκτρα αλουμινίου βοηθούν στη διατήρηση του βέλτιστου εύρους θερμοκρασίας των LED.

Με ανθεκτικότητα συνώνυμη του ονόματος Heine
Ολοκληρωμένα, υψηλής ποιότητας LED, διαθέτουν σχεδόν απεριόριστη ζωή λειτουργίας. Οι Μετωπιαίοι Φωτισμοί LED της HEINE, δεν απαιτούν συντήρηση. Η διάρκεια ζωής των μπαταριών επεκτείνεται ακόμα περισσότερο χάρη στην υψηλή αποδοτικότητα των LED και τη χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

Με όλες τις εγγυήσεις
Η HEINE δεν κάνει κανέναν συμβιβασμό στην κατασκευή ιατρικών οργάνων υψηλής ποιότητας. Η δέσμευση για κάθετη ολοκλήρωση της παραγωγής σημαίνει απόλυτο έλεγχο όλων των πτυχών της ποιότητας κατασκευής, από τη χρησιμοποίηση προσεκτικά επιλεγμένων, κατάλληλων υλικών, έως την υψηλού βαθμού χειροποίητη συναρμολόγηση. Αυτό εξασφαλίζει ότι κάθε εργαλείο HEINE πληροί ή και ξεπερνά όλες τις απαιτήσεις σε οποιοδήποτε ιατρικό περιβάλλον. Στηρίζουμε αυτήν τη δέσμευση με εγγύηση 5 ετών!!!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Φωτισμός: ≥ 50.000lx σε απόσταση εργασίας 250 mm
  • Θερμοκρασία χρώματος: 4500 Kelvin
  • Διάρκεια ζωής του LED: 50.000 ώρες λειτουργίας
  • Βάρος: 260g (ML4 LED με κεφαλόδεσμο Professional L) & 460g (ML4 LED με κεφαλόδεσμο Professional L και τροφοδοσία mPack UNPLUGGED)
  • Εύρος πεδίου φωτισμού: Ρυθμιζόμενο (30-80mm Ø σε απόσταση 420mm).
  • Διάρκεια λειτουργίας: 8.5 ώρες με το mPack & 3.5 ώρες με το mPack UNPLUGGED

Δυνατότητα προσαρμογής μεγεθυντικών φακών (λούπα) της επιλογής σας.
Επιλέξτε την λούπα της προτιμήσεώς σας ανάμεσα στους τύπους HR για μεγέθυνση 2.5x ή HRP για μεγεθύνσεις 3, 4 ή 6x. Επικοινωνήστε μαζί μας για την επιλογή της κατάλληλης λούπας.

Δυνατότητα προσαρμογής Ψηφιακής Βιντεοκάμερας για εικόνες υψηλής ευκρίνειας.
Υψηλής ανάλυσης ψηφιακές εικόνες σε κάθε εξέταση με τη νέα HEINE DV 1 Digital Video και την ομαλή της ενσωμάτωση στο ομοαξονικό φωτισμό του ML4 LED. Τα Οπτικά ακρίβειας HEINE εγγυώνται ότι ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες.
Η συμπαγής κάμερα προσαρμόζεται στο πεδίο του φωτισμού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Λόγω του μικρού βάρους της κάμερας, το ML4 LED παρέχει την ιδία άνετη και ασφαλή εφαρμογή και σε συνδυασμό με την ψηφιακή βιντεοκάμερα.
Η διασύνδεση USB 2.0 εξασφαλίζει αξιόπιστη και αδιάλειπτη ροή δεδομένων.

Επιλογή Τροφοδοσίας:
Με τροφοδοτικό mPack

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Heine
Εγγύηση:
1 Έτος

Τεχνικά χαρακτηριστικά Heine ML4 (ML4_LED_Technical_Information.pdf, 306 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Διόφθαλμες Λούπες για Heine ML4 (Brochure_Loupes_Headlights_gr.pdf, 533 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Flyer DV1 with Heine ML4 (Flyer_DV1_with_ML4_e.pdf, 346 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Κατάλογος ML4 LED (ML4_LED_catalogue.pdf, 1,097 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

627,01 (με ΦΠΑ)
84,00 (με ΦΠΑ)

Σχετικά Προϊόντα