Έμμεσο Οφθαλμοσκόπιο Heine OMEGA 600®

H-C-008.33.613
3.470,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Αποστολή σε 4-10 Ημέρες
+

Έμμεσο Οφθαλμοσκόπιο Heine OMEGA 600®

Ελαφρύτερο, φωτεινότερο και ακόμα καλύτερο. Το τελοιοποιημένο Έμμεσο Οφθαλμοσκόπιο Heine OMEGA 600® προσφέρει μια νέα κατηγορία τεχνολογικής καινοτομίας, μαζί με το νέο και μοναδικό visionBOOST για σημαντικά καλύτερη διάγνωση ακόμη και σε ασθενείς με προχωρημένο καταρράκτη.

Ιδιαίτερα επακριβής διάγνωση έως και την περιφέρεια του αμφιβληστροειδούς.
VisionBOOST: Αποδεδειγμένα προσφέρει έως και 20% καλύτερη εικόνα του αμφιβληστροειδούς σε ασθενείς με καταρράκτη. Πάντα η ιδανική φωτεινότητα εργασίας τόσο για τον ασθενή όσο και για τον χρήστη
Το ελαφρύτερο έμμεσο high-end οφθαλμοσκόπιο παγκοσμίως. Η νέα, εξαιρετικά συμπαγής μπαταρία πολυμερών λιθίου προσφέρει απόλυτα κορυφαία απόδοση. Με όλα τα καλώδια και ηλεκτρονικά ενσωματωμένα στο νέο κεφαλόδεσμο, αυτό το έμμεσο οφθαλμοσκόπιο είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Στιβαρός σχεδιασμός & εύκολη απολύμανση χάρη στο smoothSURFAC.

'Ολα τα νέα χαρακτηριστικά με μια ματιά!

Το προσφερόμενο Έμμεσο Οφθαλμοσκόπιο Heine OMEGA 600® περιλαμβάνει: την μονάδα OMEGA 600 Indirect Ophthalmoscope με μπαταρία και δυο προσοφθάλμιους φακούς +2Dμ & +0D), τον μετασχηματιστή E4-USBC καθώς και την ειδική τσάντα αποθήκευσης και μεταφοράς.
(Για ανώτερη εμπειρία μπορείτε να αντικαταστήσετε τους αρχικά τοποθετημένους προσοφθάλμιους φακούς +2D με τους ουδέτερους φακούς +0D που παρέχονται με το όργανο).

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Heine

Έντυπο Προϊόντος (HEINE_OMEGA600_Brochure.pdf, 1,512 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν