Οξύμετρο Huntleigh Smartsigns Minipulse

HUN-MP1
660,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Προσωρινά μη Διαθέσιμο
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών Συγκρίνετε

Οξύμετρο Huntleigh SmartsignsMinipulse

Η απλή λειτουργία του και η μεγαλύτερη οθόνη στην κατηγορία καθιστούν το Smartsigns Minipulse ένα από τα κορυφαία οξύμετρα παγκοσμίως. Η μεγάλη, φωτεινή οθόνη LED παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις, επιτρέποντας την θέαση των μετρήσεων υπό οποιαδήποτε γωνία και απόσταση.

Απόδοση

Στην καρδιά του οξυμέτρου λειτουργεί τεχνολογία αιχμής η οποία εξασφαλίζει αξιόπιστες μετρήσεις ανεξαρτήτως περιβάλλοντος εργασίας.

Minimum κόστος απόκτησης και λειτουργίας

Τροφοδοτούμενο από 4 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ*, το MR1 λειτουργεί για πάνω από 96 ώρες συνεχής παρακολούθησης. Η μεγάλη του αυτονομία, το μεγάλο εύρος αισθητήρων και τα πρακτικά αξεσουάρ, καθιστούν το ΜR1 μια εξαιρετικά συμφέρουσα συσκευή.

Αξεσουάρ

Η ευελιξία στην διαμόρφωση του MR1, υποστηρίζεται από την μεγάλη γκάμα αξεσουάρ. Αναλόγως τις ανάγκες ο χρήστης μπορεί να διαλέξει από σένσορες μιας χρήσης ή πολλαπλών χρήσεων. Επιπλέον αξεσουάρ όπως επιτραπέζια βάση, αδιάβροχη θήκη μεταφοράς ή σφικτήρα στατό.

Εργονομία

Εργονομικά σχεδιασμένο για χρήση ακόμη και με το ένα χέρι, επιτρέπει στον χρήστη να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Περιβάλλεται από ανθεκτικό πλαστικό το οποίο λειτουργεί ως αντιολισθητική χειρολαβή αλλά και σαν θήκη προστασίας από χτυπήματα ή πτώσεις. Το πάνελ χειρισμού καθαρίζεται εύκολα και υπάρχει ειδική θήκη αποθήκευσης του σένσορα. Όλα αυτά βοηθούν τον χρήστη να προστατεύσει τη συσκευή και εγγυώνται την ασφαλή χρήση για πολλά χρόνια.

* Δυνατότητα για λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Επιλογή κατά την παραγγελία αισθητήρα ενηλίκων, παιδιατρικός, νεογνικός.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Huntleigh
Εγγύηση:
1 Έτος

Brochure (MR1.pdf, 367 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν