Πιεσόμετρο Microlife WatchBP Office ABI

MIC-BP-137
1.860,00
(με ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Πιεσόμετρο Microlife WatchBP Office ABI

Μετρήσεις ακριβείας αρτηριακής πίεσης στο ιατρείο.

Το πιεσόμετρο Microlife WatchBP Office ABI αποτελεί ένα επαγγελματικό αυτόματο πιεσόμετρο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης στο ιατρείο που μπορεί να καθορίσει την τιμή του σφυροβραχιόνιου δείκτη (ΑΒΙ) και την διαφορά μέτρησης ανάμεσα στους βραχίονες (IAD) γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια.
Ο δείκτης σφυροβραχιόνιου δείκτη (ABI) αποτελεί μέτρο για την αξιολόγηση των περιφερικών αρτηριακών ασθενειών.

Το πιεσόμετρο Microlife WatchBP Office ABI εκτελεί αυτοματοποιημένες μετρήσεις διπλού βραχίονα για αξιόπιστα αποτελέσματα.Επιπλέον, το πιεσόμετρο Microlife WatchBP Office ABI αναγνωρίζει την κολπική μαρμαρυγή με υψηλή αξιοπιστία.

Ο δείκτης σφυροβραχιόνιου δείκτη (ABI), η διαφορά μέτρησης ανάμεσα στους βραχίονες (IAD) και η κολπική μαρμαρυγή είναι σημαντικοί προγνωστικοί δείκτες των καρδιοαγγειακών κινδύνων και καθιστούν το πιεσόμετρο Microlife WatchBP Office ABI ένα χρήσιμο εργαλείο στην πρόβλεψη καρδιοαγγειακών κινδύνων.

Το πιεσόμετρο Microlife WatchBP Office ABI διαθέτει τρεις τρόπους λειτουργίας:
«ABI (σφυροβραχιόνιος δείκτης)», «ROUTINE (ρουτίνα)» και «SCREEN (επιτήρηση)» (διαφορά μεταξύ βραχιόνων).

Λειτουργία «ΑΒΙ»
Επιλέξτε την λειτουργία σφυροβραχιόνιου δείκτη «ABI» για την μέτρηση σφυρών/ βραχίονα. Επιλέξτε τον βραχίονα με την υψηλότερη αρτηριακή πίεση που καθορίσθηκε με την λειτουργία επιτήρησης «SCREEN».

Λειτουργία ΡΟΥΤΙΝΑ «ROUTINE»
Επιλέξτε την λειτουργία ρουτίνα «ROUTINE», για να διεξάγετε διπλές μετρήσεις στον βραχίονα που προτιμάτε για άμεσες μετρήσεις ακριβείας στο ιατρείο.

Λειτουργία ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ «SCREEN»
Επιλέξτε τη λειτουργία επιτήρησης «SCREEN», για να διεξάγετε πλήρως αυτόματα τριπλές μετρήσεις και στους δύο βραχίονες σύμφωνα με τις συστάσεις του πρωτοκόλλου μέτρησης αρτηριακής πίεσης των οργανισμών ESH/AHA για την αρχική επίσκεψη του ασθενούς σε ιατρείο.

Συνοδεύεται από 2 περιχειρίδες ενηλίκων (22-32 cm), 2 Μεγάλες ενηλίκων (32-42 cm), 1 περιχειρίδα αστραγάλου (22-32cm), 1 μετασχηματιστή , Σετ με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες , καλώδιο σύνδεσης USB , Λογισμικό WatchBP Analyzer σε cd με πλήρες εγχειρίδιο χρήσης.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Microlife
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
5 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Πιεσομέτρου

Τύπος Πιεσομέτρου:
Ψηφιακό

Έντυπο Προϊόντος (WatchBP_Office.pdf, 1,580 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

Σχετικά Προϊόντα

806,00 (με ΦΠΑ)