Πιστόλι βιοψίας Bard® Magnum

BARD-MAGNUM
(2.419,35 + ΦΠΑ)
2.999,99 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Πιστόλι βιοψίας Bard® Magnum

Το σύστημα πολλαπλής βιοψίας MAGNUM του οίκου ΒΑRD, Η.Π.Α είναι μια καινούργια, δυνατή συσκευή βιοψίας προστάτου από αλουμίνιο. Έχει μικρό μέγεθος και βάρος. Ο εργονομικός σχεδιασμός του αυξάνει τον έλεγχο και την ευκολία στο χειρισμό κατά τη διάρκεια διαδικασιών βιοψίας. Καμία άλλη συσκευή βιοψίας πολλαπλών χρήσεων δεν είναι μικρότερη σε μέγεθος από το Μagnum, το οποίο έχει μήκος μόνο 12 εκατοστά

Το Μagnum περιέχει ένα πολύ ισχυρό ελατήριο, το οποίο έχει την ικανότητα να προκαλεί αρκετά μεγάλες ταχύτητες έτσι ώστε να διασφαλίζεται κάθε φορά η τέλεια λήψη δειγμάτων ιστού. Η μεγάλη ισχύς του καθιστά δυνατή την ακριβή εισχώρηση ακόμη και στις δύσκολες περιπτώσεις βιοψίας με ελάχιστη εκτόπιση ιστού. Το Magnum είναι πολύ λειτουργικό, αφού μπορεί να ενεργοποιηθεί πολύ εύκολα με το ένα χέρι. Προσφέρει επιλογή μηκών διείσδυσης 15mm και 22mm, τα οποία μπορούν να επιλεγούν πολύ εύκολα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μια πλειάδα εφαρμογών.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του Magnum και η «ευστροφία» του, το καθιστά ιδανικό για αποτελεσματική βιοψία σε πολλά όργανα του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένων του προστάτη, του στήθους, του πνεύμονα, του νεφρού και του ήπατος. Υπάρχει διαθέσιμο ένα ευρύ φάσμα βελονών διαφόρων μηκών και μεγεθών, έτσι ώστε να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Bard
Εγγύηση:
1 Έτος

x (Magnum_biopsy_instructions.pdf, 0) [Άνοιγμα αρχείου]

Instruction Manual (Magnum_biopsy_instructions001.pdf, 212 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα

(1.290,32 + ΦΠΑ) 1.600,00 με ΦΠΑ
(169,35 + ΦΠΑ) 209,99 με ΦΠΑ