Σπιρόμετρο Spirolab® Mir

MIR-911080E2T
2.000,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Αποσύροντας οποιαδήποτε παλιά συσκευή σπιρομέτρησης, ανεξαρτήτως λειτουργικής κατάστασης λαμβάνετε ειδική έκπτωση 20%. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συσκευών.
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Σπιρόμετρο Spirolab® Mir

Το σπιρόμετρο Spirolab είναι ένα φορητό σπιρόμετρο στο οποίο μπορεί επίσης να συνδεθεί ένα παλμικό οξύμετρο (προαιρετικό). Η συσκευή σπιρομετρίας Spirolab MIR μπορεί να λειτουργεί εντελώς αυτόνομα ή μπορεί να συνδεθεί με έναν προσωπικό υπολογιστή μέσω σύνδεσης USB ή Bluetooth. Το σπιρόμετρο μπορεί επίσης να συνδεθεί με έναν εξωτερικό εκτυπωτή μέσω USB.
Η συσκευή προορίζεται για την μέτρηση των αναπνευστικών παραμέτρων και την παρακολούθηση του κορεσμού οξυγόνου και του ρυθμού των παλμών. Το σπιρόμετρο πραγματοποιεί έλεγχο της ποιότητας των μετρήσεων και μπορεί να αποθηκεύσει τα αποτελέσματα από περίπου 10.000 σπιρομετρικές εξετάσεις ή περίπου 500 ώρες δεδομένων οξυμετρίας σε συνδυασμό με ισχυρές και ευέλικτες υπηρεσίες αναζήτησης.
Το σπιρόμετρο Spirolab MIR προορίζεται για χρήση από ειδικούς ιατρούς και τους παρέχει ένα ισχυρό αλλά συμπαγές εργαλείο που μπορεί να επεξεργαστεί περίπου 30 λειτουργικές παραμέτρους. Η συσκευή παρέχει επίσης μια φαρμακοδυναμική απόκριση, δλδ την επί της εκατό % σύγκριση των σπιρομετρικών δεδομένων που μετρήθηκαν πριν και μετά από (PRE / POST) χορήγηση ενός φαρμάκου για βρογχική πρόκληση ή βρογχοδιαστολή. Τα δεδομένα POST που μετρήθηκαν μετά τη χορήγηση του φαρμάκου συγκρίνονται με τα δεδομένα PRE που ελήφθησαν πριν από τη χορήγηση.

Έλεγχος Σπιρομετρίας: FVC, FEV1, IVC, MVV, πριν & μετά βρογχοδιαστολής με παράλληλη σύγκριση με ένα ευρύ φάσμα επιλέξιμων παραμέτρων (δείτε το έντυπο στην καρτέλα των Συνοδευτικών Αρχείων). Η συσκευή είναι πλήρης λειτουργικών εφαρμογών & δυνατοτήτων.

Συνδέεται με τον προσωπικό σας υπολογιστή χρησιμοποιώντας το λογισμικό σπιρομέτρησης WinspiroPRO ® μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth ® 2.1 ή μέσω καλωδίου USB. Το λογισμικό διαθέτει παιδιατρικό μενού κινούμενων σχεδίων για ενθάρρυνση των μικρών ασθενών με μεγάλη ποικιλία από εικόνες και κινούμενα σχέδια.

Το λογισμικό Winspiro PRO® παρέχει σε πραγματικό χρόνο καμπύλες Ροής / Όγκου και Όγκου / Χρόνου προ & μετά βρογχοδιαστολής με παράλληλη σύγκριση από ένα ευρύ φάσμα επιλέξιμων παραμέτρων στον υπολογιστή σας. Περιλαμβάνει δωρεάν online ενημερώσεις.

Προαιρετική διαθέσιμη λειτουργία Οξυμετρίας για ενήλικους ή παιδιατρικούς ασθενείς.
Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής.
Λειτουργεί τόσο με αισθητήρα ροής με τουρμπίνα μιας χρήσης FlowMir® όσο και με αισθητήρα ροής με τουρμπίνα πολλαπλών χρήσεων.
Εμφανίζει και εκτυπώνει καμπύλες Όγκου/ Χρόνου, Ροής /Όγκου καθώς και καμπύλες της εξέλιξης της θεραπείας των ασθενών (trends). Εκτελεί σπιρομέτρηση με δοκιμασία πρόκλησης μεταχολίνης.

Διαθέτει επικαιροποιημένη βάση (Quanjer 2012-GLI) προβλεπόμενων τιμών καθώς και ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης για άμεση πρόσβαση στη βάση δεδομένων.

Με την συσκευή συμπαραδίδονται:

  • Τσάντα μεταφοράς
  • CD με λογισμικό WinSpiro Pro & εγχειρίδιο χρήσης
  • Ο Φορτιστής της συσκευής
  • Καλώδιο σύνδεσης USB
  • Μανταλάκι μύτης
  • Τουρμπίνα πολλαπλών χρήσεων 10 τουρμπίνες μιας χρήσεως FlowMir ( κατ’ επιλογή)
  • Ένα θερμογραφικό χαρτί εκτύπωσης
  • Αισθητήρας Οξυμετρίας ενηλίκων (κατ’ επιλογή)
Διαβάστε Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την Βαθμονόμηση Σπιρομέτρων, την Αξιοπιστία & την Ασφάλεια των Σπιρομετρήσεων στο blog της εταιρείας μας
Επιλογή Tύπου Tουρμπίνας:
Με 10 Τουρμπίνες μίας Χρήσης FlowMir
Αισθητήρας Οξυμετρίας:
Χωρίς Αισθητήρα Οξυμετρίας

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Mir
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Spirolab_ENG.pdf, 935 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν