Ηλεκτρονικό Στηθοσκόπιο 3M Littmann CORE Digital 8490 Black Chestpiece, Tube, Stem & Headset


LIT-8490
430,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
8490 Black Chestpiece, Tube, Stem & Headset
Υποχρεωτική αποπληρωμή της παραγγελίας σας με Paypal, Πιστωτική Κάρτα ή Κατάθεση αν επιλέξετε την εγχάραξη. Η παράδοση κατά την επιλογή μεταβάλλεται σε 4-10 μέρες.
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
+

Ηλεκτρονικό Στηθοσκόπιο 3M Littmann CORE Digital 8490

Το ψηφιακό στηθοσκόπιο 3M Littmann Eko CORE είναι ένα ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο το οποίο παρέχει ενίσχυση, φιλτράρισμα και μετάδοση ηχητικών δεδομένων ακρόασης (καρδιά, πνεύμονες, έντερο, αρτηρίες και φλέβες), επιτρέποντας στον ιατρό που βρίσκεται σε μία τοποθεσία στο δίκτυο να ακροάζεται τους ήχους ακρόασης ενός ασθενούς που βρίσκεται στον ίδιο χώρο ή σε διαφορετική τοποθεσία στο δίκτυο. Το στηθοσκόπιο 3M Littmann Eko CORE προορίζεται για χρήση σε παιδιατρικούς και ενήλικες ασθενείς. Το στηθοσκόπιο Eko CORE προορίζεται για χρήση από επαγγελματίες χρήστες σε κλινικό περιβάλλον ή από ιδιώτες σε μη κλινικό περιβάλλον.

Το στηθοσκόπιο 3M Littmann Eko CORE είναι σχεδιασμένο για την παροχή υποστήριξης στους επαγγελματίες υγείας, στην ακρόαση ήχων που παράγονται από τον οργανισμό και κυρίως τους πνεύμονες, την καρδιά και το έντερο.
Παρέχει επίσης στους ιδιώτες χρήστες τη δυνατότητα εγγραφής, αποθήκευσης και κοινοποίησης των ήχων του οργανισμού στον ιατρό τους. Το CORE περιλαμβάνει μια συσκευή συνδεδεμένη σε ένα στηθοσκόπιο (προσάρτημα CORE) και μια εφαρμογή, την εφαρμογή Eko. Το CORE διαθέτει ενίσχυση και μετάδοση ήχου σε smartphone, μέσω Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να ανοίγουν και να αναπαράγουν ήχους σε μια εφαρμογή για κινητό, σε συμβατά smartphone και tablet iOS και Android. Η εφαρμογή παρέχει στους ιατρούς τη δυνατότητα αποθήκευσης ήχων εντός επιλεγμένων συστημάτων Electronic Health Record (Ηλεκτρονικές καταγραφές υγείας, EHR), κοινοποίησης των εγγραφών σε άλλους ιατρούς και προσθήκης σημειώσεων στο ηχογραφημένο υλικό.

Δημιουργήστε ένα αρχείο καρδιακών ήχων για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις μιας ασθένειας ή για εκπαίδευση και να μοιράζεστε με ασφάλεια τις ηχογραφήσεις με συναδέλφους.
Ενίσχυση 40Χ με βάση τη σύγκριση αναλογικής έναντι ηλεκτρονικής ενισχυμένης ακρόασης με μέγιστη ένταση στη μέγιστη συχνότητα (125 Hz).

  • Καταγράψτε πολλαπλούς ήχους σε έναν ασθενή και συγκρίνετέ τους ή αποθηκεύστε ήχους από πολλαπλούς ασθενείς και αρχειοθετήστε τους ηλεκτρονικά όποτε σας βολεύει.
  • Αποκλειστική τεχνολογία μείωσης του θορύβου του περιβάλλοντος του Στηθοσκοπίου 3M™ Littmann®, η οποία εξαλείφει, κατά μέσο όρο, το 85% των θορύβων του περιβάλλοντος που αποσπούν την προσοχή, χωρίς να φιλτράρονται οι κρίσιμοι ήχοι του σώματος
  • Επιπλέον ακουστική ισχύς όταν ένας ήχος της καρδιάς, των πνευμόνων ή του σώματος είναι ιδιαίτερα χαμηλός όπως στην παχυσαρκία ή όταν τα ρούχα περιορίζουν την εμπειρία της ακρόασής σας με την ικανότητά του στηθοσκοπίου να ενισχύει τους ήχους κατά 40 φορές της ηχητικής στάθμης ενός καρδιολογικού στηθοσκοπίου Littmann
  • Οπτικοποιήστε τους ήχους της καρδιάς του ασθενή σας σαν ένα φωνοκαρδιογράφημα
  • Επισυνάψτε και αναλύστε ήχους σε ιατρικά αρχεία ή επανεξετάστε τους σε απ’ ευθείας σύνδεση με συνεργάτες μεταβιβάζοντας τους ήχους χρησιμοποιώντας το λογισμικό τεχνολογίας Bluetooth® που συμπεριλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά.
  • Εγχάραξη με λέιζερ κειμένων και συμβόλων για να διαμορφώσετε το δικό σας γραφικό και να αποφύγετε την κλοπή / απώλεια.
  • Χωρίς latex ή φθαλικούς πλαστικοποιητές για προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος.
  • 2 χρόνια εγγύηση περιλαμβάνει δωρεάν επισκευή σε οποιαδήποτε κατασκευαστικό σφάλμα ή αστοχία υλικού.
  • Κλίμακα Απόδοσης Littmann : 10 στα 10.
  • Χρήση για φυσική αξιολόγηση και διάγνωση, κατάλληλο για: Καρδιολόγους, Πνευμονολόγους, Ειδικούς Παθολόγους

Χρώμα:
8490 Black Chestpiece, Tube, Stem & Headset

Γενικά

Εγγύηση:
2 Έτη
Κατασκευαστικός Οίκος:
Littmann
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Τεμάχια:
1 τεμάχια

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στηθοσκοπίου

Ευαισθησία:
Εξαιρετική
Stethoscopes Models:
Electronic Eko CORE
Εγγύηση Στηθοσκοπίου:
2 χρόνια
Κλίμακα Απόδοσης Littmann (Κλίμακα 6-10+):
10+
Τύπος ελαίων:
Μαλακές

Οδηγίες Χρήσης (Littmann_Eko_CORE_User_Manual.pdf, 1,326 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Είδους (3M_Littmann_CORE_Digital_Stethoscope_Sell_Sheet_LR.pdf, 2,137 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν