Στηθοσκόπιο 3M Littmann® Cardiology IV™ 6242 Navy, Rainbow Finish, Black Stem

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΧΑΡΑΞΗ!!!

Παρακαλούμε επιλέξτε Πληρωμή με Paypal, Πιστωτική Κάρτα ή Κατάθεση αν επιθυμείτε εγχάραξη του στηθοσκοπίου σας

Η ημερομηνία παράδοσης παρατείνεται, σε περίπτωση επιλογής εγχάραξης.

LIT-6242
282,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
6242 Navy, Rainbow Finish, Black Stem
Υποχρεωτική αποπληρωμή της παραγγελίας σας με Paypal, Πιστωτική Κάρτα ή Κατάθεση αν επιλέξετε την εγχάραξη. Η παράδοση κατά την επιλογή μεταβάλλεται σε 4-10 μέρες.
Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες
+

Στηθοσκόπιο 3M Littmann® Cardiology IV™

Νέα γενιά στηθοσκοπίων 3M™ Littmann® Cardiology IV™

Τα στηθοσκόπια 3M™ Littmann® Cardiology IV™ έχουν σχεδιαστεί για τους κλινικούς γιατρούς που απαιτούν ανώτερη ποιότητα και εξαιρετική ευελιξία. Καινοτόμος σχεδιασμός με ενιαία μεμβράνη διπλής συχνότητας.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
 • Εξαιρετική ακουστική με την καλύτερη ακουστικότητα των ήχων υψηλής συχνότητας (πλευρά ενηλίκων με σταθερή πίεση).
 • Συντονίσιμο διάφραγμα: Ακούστε ήχους υψηλής ή χαμηλής συχνότητας με ελαφρά προσαρμογή στην πίεση του κώδωνα.
 • Διπλού αυλού σωλήνας συνδυάζει ξεχωριστές διαδρομές ήχου σε έναν σωλήνα, εξαλείφοντας τον θόρυβο λόγω τριβής των παραδοσιακών διπλών σωλήνων.
 • «Σωλήνας» νέας γενιάς, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αντοχή στις φθορές από απολυμαντικά υλικά. Δεν περιέχει φυσικό ελαστικό λάτεξ ή φθαλικούς πλαστικοποιητές.
 • Τα ακουστικά ρυθμίζονται εύκολα για ανεξάρτητα για εφαρμογή και άνεση. «Ελιές» με γωνιακή ευθυγράμμιση στα κανάλια του αυτιού.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
 • Φινίρισμα Κώδωνα: από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μεμβράνη ενηλίκων: Ø4,3 εκατοστά
 • Μεμβράνη παιδιατρική: Ø3,3 εκατοστά
 • Μήκος: 69 εκατοστά
 • Υλικό διαφράγματος: Εποξειδικό / Fiberglass
 • Υλικό Ακουστικών: Κράμα ανοδιωμένου αλουμινίου
 • Μοντέλο: Cardiology IV™
 • Βάρος κώδωνα: 87 g
 • Καθαρό βάρος: 177 g
 • Ειδικότητες: Αναισθησιολογία, καρδιολογία, ειδικοί επειγόντων περιστατικών, παθολογία, φοιτητές ιατρικής, νοσηλευτές, παιδίατροι, πνευμονολόγοι.
 • Ακουστική απόδοση: 9
 • Τύπος Διάφραγματος: Ενιαία μεμβράνη διπλής συχνότητας
 • Εξάρτημα για το αυτί (ελιές): Μαλακές
 • Αξεσουάρ που περιλαμβάνονται: Μικρού και μεγάλου μεγέθους μαλακές ελιές, μεγάλου μεγέθους σκληρές ελιές, δακτύλιο μεμβράνης και οδηγίες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ 3M™ Littmann® Cardiology IV™:

Το στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® Cardiology IV™ αποτελεί την επόμενη γενιά του ενός από τα πιο αναγνωρισμένα στηθοσκόπια στο ιατρικό επάγγελμα.

Προσφέρει βελτιωμένη ακουστική απόδοση με την καλύτερη ακουστικότητα των ήχων υψηλής συχνότητας. Το συντονίσιμο διάφραγμά του προσφέρει εξαιρετική ακουστική απόδοση, διαγνωστική ευελιξία και ευκολία για τη θεραπεία ενηλίκων και παιδιατρικών ασθενών. Η παιδιατρική πλευρά του κώδωνα με την αφαίρεση του ρυθμιζόμενου διαφράγματος και την αντικατάστασή του με το, συμπεριλαμβανόμενο, δακτύλιο/κώδωνα μετατρέπεται σε έναν παραδοσιακό ανοιχτό κώδωνα. Τόσο οι ενήλικες όσο και οι παιδιατρικές πλευρές του κώδωνα διαθέτουν ενιαία μεμβράνη που είναι εύκολο να αφαιρέσετε, να επανασυνδέσετε, να καθαρίσετε, μιας και οι επιφάνειες είναι λείες και χωρίς αυλακώσεις.

Η τεχνολογία- εφεύρεση 3M- ενιαίου διάφραγματος, επιτρέπει τους κλινικούς γιατρούς να ακούσουν διαφορετικής συχνότητας ήχους με απλή ρύθμιση της πίεσης στον κώδωνα. Κρατήστε το κώδωνα με ελαφριά πίεση για να ακούσετε τους χαμηλής συχνότητας ήχους, πιέστε λίγο περισσότερο για να ακούσετε τους υψηλότερης συχνότητας ήχους. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στον κλινικό ιατρό να επικεντρωθεί στον ασθενή.

Η πίεση που θα ασκούν τα ακουστικά στο εξεταστή ρυθμίζεται εύκολα στο μέγεθος του κεφαλιού πιέζοντας ή τραβώντας ξεχωριστά τα σκέλη. Οι μαλακές «ελιές» προσαρμόζονται ανατομικά στα αυτιά προσφέροντας εξαιρετική ακουστική και άνετη εφαρμογή.
Ο διπλού αυλού σωλήνας εξαλείφει το θόρυβο του τριψίματος που παραδοσιακά, οι διπλοί σωλήνες δημιουργούν. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά δυνατό για τον κλινικό ιατρό να ακούσει τους ήχους των ασθενών με λιγότερες παρεμβολές.
Ο σωλήνας νέας γενιάς διατηρεί το σχήμα και την ευκαμψία του, ακόμη και μετά από μια σφιχτή αναδίπλωση, π.χ μέσα σε μια τσέπη. Παρέχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής στο στηθοσκόπιο λόγω βελτιωμένης αντοχής στα έλαια του δέρματος και στο αλκοόλ. Δεν περιέχει latex, ένα πλεονέκτημα για ιατρούς και ασθενείς.

Το 3M™ Littmann® Cardiology IV™ δεν απευθύνεται μόνο στους καρδιολόγους. Χρησιμοποιείται από τους ειδικούς και τους ιατρούς γενικής ιατρικής, νοσηλευτές, φοιτητές ιατρικής, και άλλους επαγγελματίες υγείας για να εντοπίζουν, να ακούν και να μελετούν στη μέγιστη ποιότητα, τους καρδιακούς, πνευμονικούς, και άλλους ήχους σε ενήλικες και παιδιατρικούς ασθενείς.

Χρώμα:
6242 Navy, Rainbow Finish, Black Stem
Εγγύηση:
7 Έτη
Κατασκευαστικός Οίκος:
Littmann
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Βάρος:
177 gr
Μήκος:
69 cm
Ευαισθησία:
Εξαιρετική
Κώδωνας:
Διπλός από ανοξείδωτο ατσάλι
Stethoscopes Models:
Cardiology IV & Special Edition
Διάμετρος διαφράγματος:
4,3 εκ.
Εγγύηση Στηθοσκοπίου:
7 χρόνια
Κλίμακα Απόδοσης Littmann (Κλίμακα 6-10+):
9
Τύπος ελαίων:
Μαλακές, (2 ζεύγη, 2 μεγεθών)
Διαθέσιμα Χρώματα:
Black, Burgundy, Navy Blue
Διάμετρος διαφράγματος ενηλίκων:
4,3 cm
Διάμετρος διαφράγματος παίδων:
3,3 cm

Accessories