Συσκευή Ηλεκτρομυϊκής Διέγερσης Unipro Tenscare

Με 1 Ματιά!

- 2 κανάλια 4 ηλεκτρόδια ταυτόχρονα 2 περιοχές
- 10 προγράμματα TENS
36 προκαθορισμένα προγράμματα EMS
4 προγράμματα IFT
3 προγράμματα MIC.
- 2 manual προγράμματα TENS
8 manual προγράμματα EMS
2 manual προγράμματα IFT
1 manual πρόγραμμα MIC.

TCR-K-UNIPRO
220,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
+

Συσκευή Ηλεκτροθεραπείας Unipro Tenscare

Η συσκευή Ηλεκτρομυϊκής Διέγερσης Unipro της Tenscare συνδυάζει τις θεραπευτικές δυνατότητες μιας συσκευής TENS, μιας συσκευής EMS ή NMES, ενός διεγέρτη μικρορεύματος (MIC) και ενός διεγέρτη παρεμβολής (IFT), όλα σε μία μονάδα.

TENS: παρέχουν συμπτωματική ανακούφιση από τον πόνο για χρόνιο, οξύ ή μετεγχειρητικό πόνο. EMS: παρέχει μυϊκή προπόνηση για τοπικούς αναγέννηση και μυϊκή υπερτροφία.
MIC: παρέχει συμπτωματική ανακούφιση από τον πόνο για για τον χρόνιο πόνο, και η ρύθμιση DC χρησιμοποιείται για επούλωση πληγών.
IFT: για τη συμπτωματική ανακούφιση του χρόνιου δυσίατου πόνου.

Λύση All-in-One: EMS, Microcurrent και Διαδραστικής Διέγερσης για ολοκληρωμένη φυσιοθεραπεία και αποκατάσταση.
Ευέλικτη ανακούφιση από τον πόνο: Το TENS προσφέρει συμπτωματική ανακούφιση για χρόνιους, μετεγχειρητικούς και αρθρικούς πόνους, ενώ το Microcurrent βοηθά στην επούλωση πληγών και παρέχει ανακούφιση από τον πόνο.
Μυϊκή προπόνηση και αποκατάσταση: Το EMS βοηθά στην προπόνηση των μυών, την τόνωση, τη διόγκωση και την αποκατάσταση μετά από τραυματισμό, προάγοντας την ταχύτερη αποκατάσταση.
Μεγάλο εύρος προγραμμάτων: 12 προγράμματα TENS χρησιμοποιούν μηχανισμούς πύλης πόνου και απελευθέρωσης ενδορφινών, ενώ 4 λειτουργίες EMS εξυπηρετούν διαφορετικά μεγέθη μυών, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας "προηγμένης μυϊκής μάζας" και ενός προγράμματος ασύγχρονης διέγερσης με 12 προγράμματα EMS ανά λειτουργία.
Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας: Απολαύστε την ευκολία των προκαθορισμένων και χειροκίνητων προγραμμάτων με ρυθμιζόμενους χρόνους θεραπείας μέσω της νέας και βελτιωμένης διεπαφής χρήστη. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, ισπανικών, γαλλικών, γερμανικών και ιταλικών.
Ηλεκτροθεραπεία διπλού καναλιού: Ο σχεδιασμός διπλού καναλιού σάς επιτρέπει να στοχεύετε συγκεκριμένες περιοχές ή να θεραπεύετε πολλές περιοχές ταυτόχρονα.
Αποτελεσματική παρεμβατική διέγερση: Απολαύστε ανακούφιση από χρόνιους δυσίατους πόνους, πόνο στις αρθρώσεις και δυσκοιλιότητα/δυσλειτουργία του εντέρου με τη Διασυνοριακή Διέγερση 2 και 4 πόλων.
Φορητό και επαναφορτιζόμενο: Το Unipro διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία παρέχει πάνω από 10 ώρες χρήσης, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για οικιακή όσο και για κλινική χρήση.

Ανακαλύψτε το Unipro, το απόλυτο εργαλείο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης που συγκεντρώνει τις δυνάμεις του TENS, του EMS, του μικρορεύματος και της Διασυνοριακής Διέγερσης σε μία καινοτόμο ιατρική συσκευή. Αυτή η ευέλικτη συσκευή προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για την ανακούφιση από τον πόνο, την προπόνηση των μυών και την αποκατάσταση, καθιστώντας την απαραίτητη προσθήκη τόσο σε νοσοκομειακά όσο και σε οικιακά περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης.

Το TENS (Διαδερμική Ηλεκτρική Διέγερση Νεύρων) είναι γνωστό για την ικανότητά του να παρέχει συμπτωματική ανακούφιση από τον πόνο. Είτε υποφέρετε από χρόνιο πόνο, μετεγχειρητική δυσφορία ή πόνο στις αρθρώσεις, τα 12 προγράμματα TENS της Unipro χρησιμοποιούν μηχανισμούς πύλης πόνου και απελευθέρωσης ενδορφινών για να ανακουφίσουν αποτελεσματικά τη δυσφορία σας. Επιπλέον, η θεραπεία Microcurrent βοηθά στην επούλωση των πληγών και συμβάλλει περαιτέρω στην ανακούφιση από τον πόνο.
Για μυϊκή προπόνηση, τόνωση, διόγκωση και αποκατάσταση μετά από τραυματισμό, η Unipro ενσωματώνει EMS (ηλεκτρική μυϊκή διέγερση). Με 4 λειτουργίες EMS που απευθύνονται σε διαφορετικά μυϊκά μεγέθη, συμπεριλαμβανομένης μιας καινοτόμου λειτουργίας "προηγμένης μυϊκής μάζας" και ενός προγράμματος ασύγχρονης διέγερσης, αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να στοχεύετε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες για βέλτιστα αποτελέσματα. Κάθε λειτουργία EMS περιλαμβάνει 12 διαφορετικά προγράμματα, δίνοντάς σας την ευελιξία να προσαρμόσετε τη θεραπεία σας.
Η διαδραστική διέγερση ανεβάζει την ανακούφιση από τον πόνο στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας συμπτωματική ανακούφιση για χρόνιους δυσίατους πόνους, πόνο στις αρθρώσεις, ακόμη και δυσκοιλιότητα/δυσλειτουργία του εντέρου με τις ρυθμίσεις 2 και 4 πόλων. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση της Unipro διασφαλίζει ότι έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών εφαρμογών.
Με το σχεδιασμό ηλεκτροθεραπείας διπλού καναλιού, το Unipro σας επιτρέπει να στοχεύετε συγκεκριμένες περιοχές ή να θεραπεύετε ταυτόχρονα πολλές περιοχές, καθιστώντας τις συνεδρίες αποκατάστασης πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές.

Αγκαλιάστε τη δύναμη της all-in-one φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης με το Unipro και βιώστε την απόλυτη ανακούφιση και αποκατάσταση που έχει να προσφέρει αυτή η συσκευή αιχμής.

Τι περιλαμβάνεται:

1 x Μονάδα Unipro 
2 x Καλώδια ακροδεκτών (L-CPT)
4 x αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια 50x50mm (E-CM5050)
1 x Προσαρμογέας φόρτισης 
1 x Θήκη αποθήκευσης
1 x Εγχειρίδιο οδηγιών

Πεδίο Εφαρμογής:
  • TENS Θεραπείας Πόνου
  • Γυμναστήριο & Αποκατάσταση
  • EMS Διέγερσης Μυών
  • TENS & EMS
Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Tenscare
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση

Οδηγίες Χρήσης (Unipro_Operating_Manual.pdf, 1,278 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Προιόντος (TensCare_Catalogue_2023.pdf, 1,791 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν