Συσκευή Θεραπείας Ημικρανιών Mynd Migraine Relief Tenscare

TCR-K-MYND
148,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεσα διαθέσιμο
+

Συσκευή Θεραπείας Ημικρανιών Mynd Migraine Relief Tenscare

Η συσκευή θεραπείας ημικρανιών Mynd Migraine Relief της Tenscare U.K είναι σχεδιασμένη και κλινικά αποδεδειγμένη για να παρέχει αποτελεσματική και άμεση ανακούφιση από τον πόνο της ημικρανίας και να προλαμβάνει τις κρίσεις ημικρανίας. Λεπτή, φορητή και επαναφορτιζόμενη, αυτή η φορητή συσκευή είναι η τέλεια οικιακή θεραπεία για τις ημικρανίες. Με μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής και θήκη ταξιδιού, μπορείτε να παίρνετε το Mynd μαζί σας παντού, χωρίς να σας πιάνει πια ένα επεισόδιο ημικρανίας.

Εφαρμόστε τη συσκευή θεραπείας ημικρανιών Mynd στο μέτωπό σας χρησιμοποιώντας τα αυτοκόλλητα μαξιλαράκια και χαλαρώστε καθώς μειώνει γρήγορα τον πόνο της ημικρανίας σας. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία TENS, η συσκευή θεραπείας ημικρανιών Mynd στέλνει ένα απαλό ηλεκτρικό ρεύμα μέσω των ηλεκτροδίων gel, διακόπτοντας τα σήματα στο τρίδυμο νεύρο και εμποδίζοντας άμεσα τον πόνο και την αύρα της ημικρανίας.
Η συσκευή θεραπείας ημικρανιών Mynd προσφέρει δύο διαφορετικές λειτουργίες: θεραπεία και πρόληψη, και 40 ρυθμιζόμενα επίπεδα έντασης, επιτρέποντάς σας τον πλήρη έλεγχο της αίσθησης και της ισχύος.
Η ανακούφιση από τον πόνο με TENS συνιστάται από την NHS, είναι άμεση και χωρίς παρενέργειες. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά παυσίπονα, δεν δημιουργείται ανοχή και μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή όσο συχνά θέλετε.
Τα ηλεκτρόδια της συσκευής θεραπείας ημικρανιών Mynd είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, η διάρκεια ζωής των ηλεκτροδίων εξαρτάται από τον τύπο του δέρματός σας και την προετοιμασία του δέρματος πριν από τη θεραπεία.
Τα ηλεκτρόδια είναι το μόνο μέρος της συσκευής που θα χρειαστεί ποτέ αντικατάσταση, καθιστώντας την πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτική από τις εναλλακτικές επιλογές ανακούφισης από τον πόνο.

Ζήστε την εμπειρία της ανακούφισης από τον πόνο της ημικρανίας με τη συσκευή θεραπείας ημικρανιών Mynd Migraine Relief της TensCare U.K.

Βασικά χαρακτηριστικά

- Θεραπεία και πρόληψη των συχνών επεισοδιακών και χρόνιων ημικρανιών
- Η κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία TENS προσφέρει μια ασφαλή θεραπεία
- Μειώνει τις ημικρανίες διακόπτοντας τα σήματα προς το τρίδυμο νεύρο
- Δύο τρόποι θεραπείας παρέχουν αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο και μειώνουν τη συχνότητα και την ένταση των κρίσεων ημικρανίας
- 40 επίπεδα έντασης για πλήρη έλεγχο
- Περιλαμβάνονται 3 επαναχρησιμοποιήσιμα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια τζελ, καλώδιο φόρτισης και θήκη ταξιδιού

Τι περιλαμβάνεται
1 x συσκευή Mynd
1 x Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
3 x Επιθέματα ηλεκτροδίων gel (E-MYND)
1 x καλώδιο USB
1 x Ταξιδιωτική θήκη
1 x Καθρέφτης
1 x Εγχειρίδιο οδηγιών

Προϊόν του Βρεττανικού εργοστασίου Tenscare U.K με εμπειρία 30 ετών!

Πεδίο Εφαρμογής:
  • TENS Θεραπείας Πόνου
  • Ευεξία
Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Tenscare
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Προσωπική Χρήση

Οδηγίες Χρήσης (Mynd_Operating_Manual.pdf, 494 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Προιόντος (TensCare_Catalogue_2023.pdf, 1,791 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν