Έξυπνο Σακχαρόμετρο iHealth Align

GIM-23509
18,50
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Η ελάχιστη Παραγγελία για "Έξυπνο Σακχαρόμετρο iHealth Align" είναι 1τμχ
.

Έξυπνο Σακχαρόμετρο iHealth Align

Παρακολουθήστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας με την χρήση ενός Apple iPhone.

Ο έξυπνος φορητός μετρητής γλυκόζης iHealth Align, είναι σχεδιασμένος για διαβητικούς ασθενείς προκειμένου να μετρά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Συνδέστε το στην υποδοχή ακουστικών ενός Apple iPhone, μετρήστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας και εμφανίστε τα αποτελέσματα απευθείας στην εφαρμογή iHealth Gluco-Smart. Το iHealth Align είναι μια in vitro διαγνωστική ιατρική συσκευή.

Τα πλεονεκτήματα
Το έξυπνο φορητό σακχαρόμετρο iHealth Align είναι μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε. Συνδεδεμένο με ένα Apple iPhone μέσω της υποδοχής ακουστικών, παρακολουθεί τα επίπεδα γλυκόζης στους διαβητικούς ασθενείς. Σας επιτρέπει να γνωρίζετε άμεσα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας έτσι ώστε να μπορείτε να τα ελέγχετε και έτσι να αποφύγετε τις ανισορροπίες και να προσαρμόζετε τη θεραπεία σας. Αλλάξτε το χρώμα με τις 4 έγχρωμες θήκες που περιλαμβάνονται.

Η εφαρμογή

Συνδέστε τον έξυπνο μετρητή γλυκόζης iHealth Align στο κινητό σας και διαχειριστείτε τα αποτελέσματά σας απευθείας στην δωρεάν εφαρμογή iHealth Gluco-Smart. Η εφαρμογή Gluco-Smart διατηρεί αυτόματα το ιστορικό όλων των μετρήσεων σας, τις τοποθετεί σε πολύχρωμα γραφήματα και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε την πρόοδό σας με το γιατρό σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε συναγερμούς για καλύτερη διαχείριση του διαβήτη σας.
Η εφαρμογή Gluco-Smart είναι συμβατή με το Apple Watch!

ΔΩΡΕΑΝ Εφαρμογή iHEALTH Gluco-Smart
Η εφαρμογή iHealth Gluco-Smart έχει σχεδιαστεί για τη σειρά μετρητών γλυκόζης iHealth έτσι ώστε οι ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη να μπορούν να παρακολουθούν τα επίπεδα γλυκόζης αίματος στο σπίτι. Σας εξοικονομεί χρόνο και αποτρέπει τα λάθη με την αυτόματη μέτρηση των μετρήσεων γλυκόζης αίματος. Αποθηκεύστε τα δεδομένα σας και προβάλετε τις αναγνώσεις αμέσως στην κινητή συσκευή σας. Συμβουλευτείτε γραφήματα των μετρήσεων σας και εβδομαδιαίους ή μηνιαίους μέσους όρους. Οι καταχωρήσεις αποθηκεύονται με ασφάλεια στον δωρεάν λογαριασμό σας στο cloud iHealth, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές ανά πάσα στιγμή. Συμπληρώστε το ψηφιακό ημερολόγιο: μετρήσεις, ημερομηνίες, γεύματα, υδατάνθρακες, σωματική δραστηριότητα, φάρμακα, φωνητικά σημειώματα. Και μοιραστείτε με ασφάλεια τα δεδομένα σας με τους επαγγελματίες της υγείας σας.

Χαρακτηριστικά Συσκευής

  • Συνδεσιμότητα: υποδοχή ακουστικών
  • Μέγεθος: 52mm x 30mm x 9,5mm
  • Ακρίβεια: 20 mg / dL - 600 mg / dL
  • Όγκος αίματος: ελάχιστο. 0,7 μL
  • Βάρος: 10g

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
iHealth Labs Inc.
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories